Şimdi Ara

Cyberpunk 2077'nin 1.2 yamasının ardından oyunu oynamayı düşünüyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cyberpunk 2077'nin 1.2 yamasının ardından oyunu oynamayı düşünüyor musunuz?

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt'in yaptığı Cyberpunk 2077, geçtiğimiz aylarda yayınlandı. Birkaç gün önce de oyun için büyük bir yama yayınlandı. Biz de sizlerin bu yama hakkındaki fikirlerini merak ettik.

Ayrıca Bkz.Yeni nesilde tercihiniz hangisi? PS5 vs Xbox Series vs PC

Bildiğiniz gibi oyun yayınlandığında büyük sorunlarla birlikte çıkış yaptı. Hatta o kadar büyük hatalar vardı ki oyun PlayStation Store'dan kaldırıldı ve şirket birkaç kez özür diledi. Özürlerinin ardından da oyun için Şubat 2021'e kadar birkaç yama yayınlayacaklarını ve bu yamalar ile birlikte oyunun sorunlarını büyük ölçüde gidereceklerini söylediler. 

Bu yamaların sonuncusu ve en büyüğü de geçtiğimiz günlerde yayınlandı. 500'den fazla yenilik getiren bu yama aslında oyunun ne kadar büyük eksikleri olduğunu da tekrar gösterdi. Ancak bu yamanın gerçekten birçok sorunu çözdüğünü söylemek gerek. Ancak bu kadar büyük bir yama oyundaki bazı şeyleri de mutlaka bozmuştur ki zaten yayınlanan videolar da bazı yeni hataların çıktığını da görebiliyoruz. Yine de oyunun ilk versiyonuna göre çok daha stabil bir oyun.

Her ne kadar bu yama sorunları büyük ölçüde çözse de oyun çıkmadan aylar önce verilen içerik sözleri de ne yazık ki oyunda bulunmuyor ve bulunacak gibi de durmuyor. Bu yüzden sizlerin oyun hakkındaki fikirlerini merak ediyoruz. Aşağıdaki ankette cevabınızı işaretlemeyi unutmayın.

• Yahu ankette en alttaki seçeneği seçip yollaya bastım, onun 1 üstündekini seçti Cyberpunk 2077'nin 1.2 yamasının ardından oyunu oynamayı düşünüyor musunuz? Siz önce kendi sitenizi alpha sürümden bir çıkarın, Cyberpunk'ı konuşuruz Cyberpunk 2077'nin 1.2 yamasının ardından oyunu oynamayı düşünüyor musunuz? 

• Mobil uygulamadan girdim anket gözükmüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu oyun single player hikayeli bir oyun. Yeni hikaye olmadıktan sonra neden insanlar yeniden oynasın ki? Oyuncuların büyük bir kısmı - hiç bir sorun olmasaydı dahi- geri dönüp bakmazdı. dlc'de konuşuruz

• Oynamaya başladım tekrar.

• Oyunun Ps5 versiyonu için ileride tekrardan belki bir şans verebilirim

• En az 1 senesi var daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLordOfTheGames -- 4 Nisan 2021; 12:42:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    siz riske atmayın 2 sene sonra oynarsınız

• Yeni bir seçenek eklense güzel olurmuş:

-Oyun güzel ama çok hataları varmış, önümüzdeki seneye doğru tüm yamalarla hataları düzeltilir hem de fiyatı dörtte bir oranında düşerse alıp oynamayı düşünüyorum.

• Oyunu oynuyorum %75 'i bitti 80 saati gectim. Ana hikaye ve yan görevlerde hic bir bug ile karşilaşmadim .

Yollarda vs 3 4 bug dişinda herşey Saglamdi.. 1.kez oynadim ama 2.kez Farkli olacak :) Direk Yan Görev girip kasilin.. Bazi etkili kararlari alabilmeniz icin yeteneginiz üst seviyede olmali ;)

• Absnthe kullanıcısına yanıt
    fps'de artış varmı nirde araç kaplamaları geç yükleniyordu en son oynadığımda,siz bunlarla karşılaştınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: th9

fps'de artış varmı nirde araç kaplamaları geç yükleniyordu en son oynadığımda,siz bunlarla karşılaştınız mı?

Sanirim Şunu anlamiş oldujm artik... 2060 + 3070 Ekran Kartlarin Altindaki Seviyedekiler Bug ve sorunlarla karşilaşiyor üzücü 1 durum.

Hicbir sorunla Karşilaşmadim Hizli giriyorum , hizli oynuyorum :s Hayret ediyorum acikcasi ben neden hic karşilaşmadim.

• Oyunu PS5'te 10 saat oynamistim. Yeni nesil yama gelene kadar oynamayı düşünmüyorum

• PC için aldım ama henüz oynamadım. Oyunun düzelmesini bekliyorum.

• İade etmişim oyunu bir daha aynı hatayı yapmam. Tam sürümü çıkar youtube dan bakar hatasız ise oynarım. Oyunu zevk almak için oynarsın cile çekmek için değil.

• Oyuna çıktığı hali ile başladığımızla ilgili 5 şık var ama ilerideki yamaları bekleyeceğim diye şık yok abi bu nasıl anket :D

• Oyuna early access gözüyle bakıyorum 2022 yılında oynamayı düşünüyorum.

• Şu anda iade edilmiyor herhalde. İstek oluşturdum ama dönüş yok.

• Hayır,artık hayat çok kısa.

• "Oyunu düzeltecek yamayı bekliyordum, hala daha bekliyorum." Şıkkı da eklerseniz daha iyi olur zira daha oyun düzelmiş değil.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.