Şimdi Ara

Cyberpunk 2077'nin 1.2 yamasının ardından oyunu oynamayı düşünüyor musunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunun çıkmasını bekledim ama hayal kırıklığı olduğu için almadım 1-2 sene sonra belki alırım bence hayal kırıklığı, bu düşünceye göre ankette bir şık bulunmuyor

• Pek bir değişiklik olmamış ki.. Şehir, yapay zeka GTA nın yanından geçemiyor

• Bozuk hali bile bana 430 saat oynattı bitek ben sevdim herhalde bu oyunu

• 1.3 yaması ile daha sorunsuz olacağına inanıyorum çoğu gitti azı kaldı sorunların

• Oyunu bitirmedim, gün madencilik günüdür, cyberpunk gibi oyunları oynamak yerine para kazanmak varken, oyun da neymiş  

• 1.2 yaması cıktıktan sonra series x te kastım ve bitirdim. İlk haline gore cok daha iyi stabilite. İlk hali resmen beta oldugu için sanırım :) Daha 5-6 aya ihtiyacı oldugunu düşünüyorum hatasız bi oyun performansı ıcın. Ancak su anki haliyle oynanırmı? evet oynanabilir. Zaman zaman karsılastıgım grafiksel hatalar dısında gorevleri aksatacak teknik bi sıkıntı yasamadım. Grafiksel hataların boyutuda cok cok buyuk degildi. Tabi PS5 ve PC de durum nasıl onada bakmak gerek.

Oyunu oynarken ozellikle şehirde gezdigimde hep içimden gecen düşünce suydu. ''Ah be... su oyunu Rockstar yapsaydı...'' Görünen o ki söz konusu şehir ve o şehirde yaşayan ınsanlar, yapay zeka oldugu zaman Rockstar almış yürümüş. 10 yıla dogru giden GTA 5 bile o konuda bence daha iyi.

Kalabalık haricinde ozellikle kapalı mekanlarda ve gorevlerdeki karakter cizimleri muazzam. Yeni bir oyun oldugunu hissettiriyor.

Su oyunu 1 sene daha erteleselerdı cok dayak yerlerdi ama en azından oyun hakkettigi cıkısı yapabilrdi diye düşünüyorum.

Herkese keyifli oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AskN0More -- 5 Nisan 2021; 12:37:33 >

• Benim seçeneğim yok. Oyunu ilk haliyle bitirdim ve hala devam ediyorum.
    Not pc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil uygulama da anket falan yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam işleri büyütmüşsünüz symbian yazılım editlemeden madenciliğe :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Hocam işleri büyütmüşsünüz symbian yazılım editlemeden madenciliğe :))

Madencilik yapmıyorum, rig kuracak bütçem yok malesef. Ama yapmayı isterdim.

• Oyunda oyanamaya değer bir tane zevkli görev yok. Oyun gereksiz düzeyde hack üzerine kurulmuş. Temassız ölüm. Kılıç alayım eğleneyim deseniz hiç bir dövüş kombinasyonu yok. Akıllı silah filan derken zaten düşmanlar çöpe dönüyor. Araba kullanma berbat.

Yan görevlerin tamamını bitirdim ama yine de araba kapısı açacak gücüm yok. Bitirip bıraktım. Tekrar yapmaya değer bir eğlence varsa söyleyin.

• Mesajınızdan öyle anladım yanlış anlamışım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 ayı var o zaman biraz daha hatasız olur erken şuan hala

• 2 defa oynayınca ve göreflerin farklı oynayınca 2. oynanışı hak ediyor zaten oyunun diğer sonlarınıda görmüş olursunuz

• Oyunu ilk çıktığı zaman street kid ile oynayıp bitirmiştim. Çokça bug olmasına rağmen beni fazla yormamıştı açıkçası. Oyunu Nomad karakteri ile de bitirmek istiyordum bu yama sonrasında oynanabilir duruyor. Aslında arar vermemin sebebi oyunu biraz da olsa unutmaktı ve şimdi tekrar başlamak için ideal gözüküyor. Yapılan bug fixlere baktığımda aslında çoğu görevin ve oynanışı düzelttiğini düşünüyorum. İnşallah öyledir, amin  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.