Şimdi Ara

Cyberpunk 2077'nin artık yeni bir oyun yönetmeni var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cyberpunk 2077'nin artık yeni bir oyun yönetmeni var

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt'in yaptığı Cyberpunk 2077, geçtiğimiz yılın sonlarında çıkmıştı ve hataları sebebiyle olumsuz eleştirilere maruz kalmıştı. Oyunun yönetmeni Adam Badowski de bu durum için birkaç kez özür dilemişti. Artık oyunun başındaki isim Adam Badowski değil.

Cyberpunk 2077'nin Oyun Yönetmeni Değişti

Yapılan son açıklamaya göre Cyberpunk 2077'nin başındaki isim artık Adam Badowski değil, Gabriel Amatangelo olacak. Gabriel Amatangelo, oyunun bundan sonraki süreçte çıkacak olan ek içerikleri ile ilgilenecek. Adam Badowski ise CD Projekt'in gelecekteki projeleriyle ilgilenecek.

Ayrıca Bkz.Müthiş görselliğiyle dikkat çeken Horizon Forbidden West'ten 14 dakikalık oynanış videosu

Gabriel Amatangelo daha öncesinde Cyberpunk 2077'nin yaratıcı yönetmeniydi ve oyunun çok oyunculu modunun başındaki isimdi. Daha önce BioWare'de çalışan Amatangelo; Dragon Age: Inquisition DLC'sinde ve Star Wars: The Old Republic'ta çalışmıştı.

Cyberpunk 2077'nin bundan sonraki süreçte birçok ücretsiz DLC'si ve iki farklı ücretli genişlemesinin gelmesi bekleniyor.

Kaynak:https://www.ign.com/articles/cyberpunk-2077-has-a-new-game-director

• güzel projeleri var CD nin ama bazı yönetim sistemi ile sıkıntı var onunda aşarsa daha iyi olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ulayrason U kullanıcısına yanıt
    Ne projesi var kardesim ? Firma bu yillara milleti dolandirarak korsan oyunlarla gelmis, daha ne projesi olabilir

• GodLeSs CapTive G kullanıcısına yanıt
    Witcher serisini yapan firmaya böyle bir yaklaşım. 2077 de öyle kötü bir oyun değil. daha ne yapmaları gerek.

Witcher in zamanindaki oyunlarla kiyaslarsak witcher 3 tam bir fiyasko o kontrollerle, zipliyosun ve adama havada yon verebiliyosun daha sonra, ne gercekcilik ama (?). Oyunda sirf uc bes hatunla zevkli dakikalar geciriliyor diye ve hikayesi cok saglam oldugu icin oynanisi gormezden gelmek bence diger oyunlara haksizlik. Bakarsak skyrim vb oyunlar, doneminde cigir acan basyapitlar ama witcher 3 bence o kontrollerle ve yapay manzaralariyla, gerceklik disi animasyonlariyla (evin icinde bodrum katta her yer kapali ama geralt'imizin saclari sanki firtina varmiscasina dalgalaniyor, vay bee) tam bir fiyasko. Cyberpunk a gelirsek, su efekti... yani adamlar su efektini koymayi unutmuslar dusunebiliyor musun ? Efekt yok ya la haha rezalet. Bir de konsolda oyna, ps4 ps5 farketmez tum konsollarda grafikler rezil. O yuzden oyun mukemmel deme. Ister streek kid ol oster corpo ya calis istersen de nomad e, hicbirinin hikayeye etkisi yok. Nerde kaldi bu rpg yapimi ? E hani sectiklerimiz tum oyunu etkileyecekti ? Ne secersen sec oyun rpg bakimindan sifir. Hikaye yok, tanittiklari fragmanlardaki iceriklerin 10 tanesinden 8 i yok. Ne safehouse mantigi, ne underground baglantilari.. bombos oyun olmus. Oyun ne bir watch dogs, ne bit gta, ne bir rpg... witcher bile bunun yaninda mukemmeldi ama bu yaptiklari cybertheft ten baska birsey degil. Ha ne mi yapmalari gerekirdi ? Fragmanlarda gosterdiklerini yapmalari yeterdi. Ayriyetten oyun bugdan oynanmayacak derecede. Sony bile pat diye store dan kaldirdi, gerisini sen dusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodLeSs CapTive -- 28 Mayıs 2021; 19:58:54 >

sizin CD red ile.bir probleminiz var bu bariz. ben wicher 3 teki hikayesel anlatımı çok beğendim. benim için zevk veriyorsa efeklere o kadar takilmam. 2077 evet etkisi wicher gibi değil ama etkisi yine var ve bu etki yeterli. 3 farklı başlangıcı da yaptım 3 ude farklı. yapmış olduğun seçimle sonucu daha sonra.gorebiliyorsun yapmasanda bazı görevlerin sonucunu görüyorsun. yetmiyor gelişim ile farkı hissediyorsun en son geliştirmeleri almak zor aldıktan sonrada aşırı güçlü oluyorsun boss oluyorsun bu güzel birşey ama doldurulması gerek. bence CD.red güzel oyunlar yapıyor ben seviyorum. sizde sevmiyorsunuz olur yani bu zevk meselesi sonuçta.

Peki sizin cdrp ile bağlantınız mı var onları savunun diye para mı veriyorlar adamlar yanıltıcı fragmanlar ile insanları kandırıp milletin parasını çaldı resmen mağazalar araya girdi de iade alabildik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    yahu ne alakası var ben burda bu oyunları sevdim hoşuma gitti diyemezmiyim. bu ne yahu hiç mi düşünce özgürlüğü gelismeyecek sizin. ben sevdim aldım oynadım. siz sevmediniz iade ettiniz bunda ne var yani. sizin sevdiğiniz oyunu benim yada bir başkasının sevmesimi gerek siz bir oyuna güzel dediğinizde siz onun avukatı mı olmuş olacaksınız. bu ne sığ ne anlaşılamaz bir düşüncedir.

Ne projeleri var abi soylesene bi bizde bilelim. Oyunun avukati olmakla alakasi yok, ne siz ne de biz. Tarafsiz olup bir bakin oyuna insanlari nasil kandirdiklarini sadece bunu soyluyorum.

yahu 2077 düzelteceğiz yama yapacağız yama yaptılar baya. DLC getireceğiz diyorlar bunlar. işte proje bu. ben oyundan zevk aldım diyorum. oyunda buglar varmiydi var yeri geliyor sıkıntıya sokuyormu evet. hatta oyun ilk çıktı ben bir iki defa oyundan atma harici bir problem yaşamadım teknik olarak. oyun içi buglar takılırsan evet kötü oyun. hatta alinmaz. hatta yama yaptılar yaptıkları yama sonrası görevler hata verdi tamamlamak imkansız hemen acele yama yayınladılar hallettiler. ama oyunun oynanışı güzel başka bir oyunda karşılaşmadım. yakinci oynuyorsun başta zorlaniyorsun ama belli bir süre sonra evet diyorsun güzel oluyor. hack ile diyorsun o da güzel silahlar filan. hoş. he diyeceksin yahu bu oyunun sence hiç mi kötü yanı yok bu oyun bu kadar mükemmel mi cidden. değil tabikide bina larin gereksiz girilememesi beni sınır etti. o kadar büyük bina ulan diyorsun bu binada ne var bı bakıyorsun aaa giriş yok. diğer oynadığım oyunlarda böyle değildi bı yer diğer yerden farklı ise orda bir şey var dir. ama yok öyle. araçların hantalligi yıl 2077 ama araçlar 1977 gibi.

• Epic' deki indirim + 60TL lik kuponu kullanırsanız 139TL' ya alabiliyorsunuz CP2077' yi.

Onlar oyunu sevmedim diyemez mi? Siz oyunu sevmeyeni aynı şekilde suçluyorsunuz onların düşünce özgürlüğü niye olmuyor bu özgürlük size mi özgü siz ona karşılık yazmasaniz ben yazmazdım zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Proprietor P kullanıcısına yanıt
    sizin amacınız farklı. ben hiç.bir yorumda.ben sevdim sizde sevin gibi bir söylem söylemedim provoke etmeyin. isteyen istediği gibi yaşar başkalarının alanına girmediği sürece.

Alıntı

metni:
    sizin CD red ile.bir probleminiz var bu bariz

Benim amacım neymiş

Bütün fanbyolar bitti bir de cdpr fanboyları ile uğraşıyoruz

Aman Allah ım fantastik evreni olan bir oyundan gerçekçilik bekliyor :S Bu arada fiyaskonun kelime anlamını öğrenmelisin yanlış kullanıyorsun :(

Ben bilmem, oyunda hicbir sey tam degil bu net yani yoksa oyun dunyasi calkalanmazdi. Bir tek siz sevdiniz diye oyun mukemmel olmuyor maalesef. Yoksa metacriticte skoru 100 uzerinden 20 olmazdi birakin yok yamayla duzeltmisler falan. Kac yildir yapiyorlar sonradan mi akillarina gelmis. Ya onu da birak abi sen gidip konsola oyun yapiyosun el insaf oyunu konsolda bi acip oynamadin mi ya, bir de fragman atip oyun akiyor diyorlar, oyun bildigin 480p onunu goremiyosun. Bana bi firmayi savunma kardesim yani. Bu gune dek boyle rezil kepazeligi oyun dunyasinin gordugunu sanmiyorum. Oyunda git bi suya ates et sonra konusalim, biz seninle anlasamicaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodLeSs CapTive -- 29 Mayıs 2021; 1:2:33 >
  • ARISLCK kullanıcısına yanıt
    Gosterdiklerinin binde birini vermeleri yeterdi. Kusura bakmayin bilmis efendi cahilligime verin. Bi siz kaldiniz birsey ogrenecek.

tamam bir tek ben sevdim arkadaş. başkada kimse sevmedi. kabul ediyorum. bunu niye tartışıyoruz ki. neden benim zevkimi yada ben sizin zevkini tartışıyoruz ki.

• Artık popülerlik gitti, herşeyi halletseler bile çıkış süreci gibi olmaz maalesef. Oynanıs, hikayesi kodlar falan güzel ama batırdılar. Daha Sony bile mağazaya kabul etmemiş, bakalım ne yapacaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kardesim, firma butun oyunculari, hepimizi dolandirdi bilgidin. Soylediklerini veremediler bu kadar erteleme ve gelistirme surecinin ardindan. Ben kendi gikrimi soylerken sizin taraf tutmaniza sastigim icin konu bu kadar uzadi. Dedigim gibi, oyunda git bi denize, suya vs ates et silahla biz senle sonra konusalim. Allah ya, adamlar oyunculari yalan oynanis goruntuleriyle dolandiriyor, oyun incelemesi yapan firmalara bile oyunun sadece 10dk lik kismini oynatip sus payi veriyorlar, sen burada bana bunlari savunuyosun. Bak simdi mantikli dusun biraz. Biz oyunculari keriz yerine koyan bir firma var. Wotcher 3 cok iyi olabilir ama cyberpunk in rezil oldugu konusunda, oyunu begenen begenmeyen hemfikir ve yaptiklari adil degil. Tr sartlarinda hele bir oyuna 500 lira vermek ve ustune enayi yerine konmak bence haksizlik ki elin adami 60 dolara aliyor, bizim 60 liramiz gibi ve oyunu gomuyorlar. Siz neden bunca hataya vs goz yumup sesinizi cikarmiyosunuz ? Gercekten simdi git bi gta san andreas in oyun motoruna bak bir de cyberpunk in. Biz bence daha fazla tartismayalim. Begenen begenmistir, cyberbug 2077 demek daha dogru. Bu firmalara para yedirmeyin ki alsinlar derslerini. Bir sonraki islerini saglam yapsinlar. Bak rockstar a adam oyun bitmeden duyuru bile yapmiyor. Bunlar sisirdi sisirdi yillarca, e cikinca beklenen olmadi, aksine oynanamaz haldeydi. On siparisle aldim ben de oyunu bu arada video serisi cekmek icin ve begenerek aldim ama mavi ekran yemekten kayit almak bile mumkun degildi ilk 1 ay. Rezilligin daniskasi. Parayla rezil oluyoruz. Siz de gelmis bana bu adamlarin projelerinden bahsediyorsunuz. Ne yapsalar bos bu saatten sonra, isterlerse oyunu konple degistirip tertemiz bugsiz hatta yeni grafikli yapsinlar, almam. Firma gozumden dustu, net.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.