Şimdi Ara

Cyberpunk 2077'nin artık yeni bir oyun yönetmeni var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu haliyle bence hala kabul etmezler, ps5 te hala kotu kanimca

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GodLeSs CapTive G kullanıcısına yanıt

Bende istemeyerek yarıda bıraktım, next gen bekliyorum. Ama daha çok bekleriz gibi, bunların verdikleri tarihler malum 😀😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    evet cyprbug 2077 de denebilir evet dolandır di mi evet. rokstatin yapmış olduğu oyun gibi hatasız yada minimine bir oyun yapsaydı daha iyiydi. ben bu oyunun yada şirketin hatası yok demiyorum. sadece oyunun bu yani ( bence) güzel diyorum. yani özellikle PS4 olayı çok kötü yaptılar.

• Evet maalesef. Ben de iade ettim gidip indir oyunlar aldim bir suru. Inside dan tut da dear esther, little nightmares 😍

• ulayrason U kullanıcısına yanıt
    Iste cok daha guzel olabilirdi. Evet ps4 teki bu durum asiri kotu, eh en azindan iade acildi

• Benim icin on siparis olayi bitti, he tabi konu death stranding 2 ya da tlou 3 ise baska. Efsane seriler cidden.

Binde biri çok iddalı bir sayı. Estağfurullah , bir şeyler öğrendiyseniz ne mutlu.

• ARISLCK kullanıcısına yanıt
    Bu tavrinla birsey ogretecek bi pozisyonda degilsin. Milimetrik seylere takilma

• Milletin ne kıstasları var... Adam witcherı gerçekçilik üzerinden saç dalgalanma efektiyle eleştiriyor
    İyi Grafikler eşit değildir Gerçekçi Görüntü. Fortnite grafikleri iyidir mesela. Grafik kendi içinde bir bütün oluşturup bunu karşıya iyi yansıtmaktır.

Neler neler oynadım, Witcher 3'ün seviyesinde toplasan 6-7 oyun var. 10 üzerinden 8,5'luk bir oyun bence.
    Birazcık combattakı tekdüzelik biraz da boss fightlardaki özen elden geçirilse puanım direkt 9.5 olur. En büyük iki eksisi bu benim açımdan. Kalan kısım ise ana hikayenin çeşitlenmesinin hissettirilenden az olmasından kırıyorum.

2077 tam rezalet bir çıkış yaptı. Düzelir mi bilmem ama düzelse de pek kıymete binmez bu saatten sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettsezis -- 29 Mayıs 2021; 3:27:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeni yönetmeni olsa ne olur bizim tosuncuk gibi milleti çarptılar.cyper bug olarak tarihe geçti.kulaklarını da okadar oyuncu çınlattı...

• ahmettsezis kullanıcısına yanıt
    E bi zahmet. Eve giriosun ruzgar yok ama herifin sac dalgalaniyor 🤣 mukemmel gercekten

• Mario Bros’un bölüm sonu ejderhasının bile Cyberpunk EPC’lerinden daha zeki olduğu bir oyunu nasıl düzelteceğini düşünsün bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Günün sonunda nasıl bir oyun olacak çok merak ediyorum. Umarım gerekli desteği CDPR sağlar. 2. bir No Man's Sky olur mu hep birlikte görücez.  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.