|
Cyberpunk 2077'nin merakla beklenen büyük yaması sonunda yayınlandı! Sorunlar çözülecek mi? (2. sayfa)
-
-
1.32 versiyonda filan bakacaz artık :)
-
Cyberpunk 2078.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.04 versiyonuyla bugsız sorunsuz bitirdim. Yeni hikaye dlcsi geldiği an sıfırdan başlayıp bir daha bitireceğim.
-
W4 yapsalar yine w3'ün gerisinde kalacaktı.
Cp77 evet çıkışı rezalet oldu ama 1-2 sene içinde toparlayıp online mod ile para basmaya başlayabilirler. Çünkü oyunun kumaşı iyi ama içerik az, bug dolu vs.
Bu ekip bu saatten sonra sıfırdan hikaye yazmak yerine cp77 sonrası w1 remake yapmalı. Bence şirket için en risksiz yol bu
quote:
Orijinalden alıntı: Absnthe22 Senelik Gamerim :) bu kadar boş yorum olmaz. Oyunu oynuyorum , Acik dünya serbest dolaşiyorum Oyun Efsaneler efsanesi Sen galiba başka oyun oynuyorsun :D 80 saat oldu görevin daha Yüzde 50'ini bitirebildim. En zor Halinde oynuyorum Efsane Grafikler harika... güncellemeyi kuruyorum bakalim neler degişmiş.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheNewAtilla
W4 yapsalar yine w3'ün gerisinde kalacaktı.
Cp77 evet çıkışı rezalet oldu ama 1-2 sene içinde toparlayıp online mod ile para basmaya başlayabilirler. Çünkü oyunun kumaşı iyi ama içerik az, bug dolu vs.
Bu ekip bu saatten sonra sıfırdan hikaye yazmak yerine cp77 sonrası w1 remake yapmalı. Bence şirket için en risksiz yol buWitcher 3 evrenini azıcık cilalayıp üstünede kovir nilfgaard zerrikania radenia rivia gibi yerleri birkaçını daha ekleyip geçmiş ve gelecek hikayelerini karıştırıp bir olay örgüsü yapabilirlerdi. Çokta uzun sürmez en fazla 3 senede piyasaya sürerlerdi. Baştan sıfırdan evren yapmalarına gerek yok hazır olanı biraz süsleseler olur.
2018’den sonrada cyberpunk’a başlayıp 2023 gibi ps5 xbox one x piyasaya oturduktan sonra bu oyunu çıkarsalardı.
-
W3'ün yazar ekibi yok hocam 2016'da ayrılmış. Mesele harita eklemekse cp77 zaten çok iyi ama içi boş. Farcry+watch dogs+aksiyon "rpg"=cyberpunk 2077 olmuş
Sorunların çözüleceğine dair gram umudum yok
-
Savunanlar ve karşıtlar bir çekilse de indirenlerden yorum alsak. Oyunu ona göre almaya karar vereceğim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BekirHan
Savunanlar ve karşıtlar bir çekilse de indirenlerden yorum alsak. Oyunu ona göre almaya karar vereceğim.Sistemin Güzelse Elbette Almalisin . Cok şey degişti , Oyunda Sadece bug sistemi vardi. Cogu buglar kaldi nadiren buglar gözükür onlarda Yavaş yavaş biter , Hikayelerde hicbir sekilde sorun yok.
-
Sistemim iyi, 3070 kullanıcısıyım ama böyle güzel ve uzun süre beklediğim bir oyunu saçma buglar yüzünden hayal kırıklığı ile oynamak istemiyorum. Yoksa anti lerin ne dediği umrumda değil, çok uzun süre bekledik bu oyunu. Hak ediyor oynanmayı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BekirHanSistemim iyi, 3070 kullanıcısıyım ama böyle güzel ve uzun süre beklediğim bir oyunu saçma buglar yüzünden hayal kırıklığı ile oynamak istemiyorum. Yoksa anti lerin ne dediği umrumda değil, çok uzun süre bekledik bu oyunu. Hak ediyor oynanmayı.
Şuana kadar Nizami Oyun oynuyorum , Yan görevlerden hicbirini kacirmiyorum , 2 Hata Bug gördüm . NADİREN :) Gerisini sen düşün..
-
22 yıllık gaming hayatın super mario ile geçti sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: batuhan06x22 yıllık gaming hayatın super mario ile geçti sanırım
O Lafın gelişi :p Marioyu azmı oynadik ))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X