Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 Performans Arttırma ve Sorun Çözümü (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
555
Cevap
41
Favori
43.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir umut yaptım 15-20 fps arası kazanc sagladım bazı yerlerde 70 fpsyi bile göreibliyorum iç mekanlarda çok teşekkürler.

• 10400f 2x8gb 4000mhz ram ve gtx 1080de ultrada 40-70 fps arası alıyorum bu değerler bana çok düşük geliyor, yorumlayabilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgü® kullanıcısına yanıt
    sistem nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzbey35

hocam senin sistem ana kart ve işlemci bende ram. ve ekran kartı tavsiyesi yapıcam sisteminden memnunmusun oyunlarda

Ben alalı tam 1yıl oldu bunları,işlemciyi sıfır 730'a ekran kartınıda 2.el 1.800'e aldım.Benim verdiğim paraya göre aldığım performans beni çok memnun ediyor.Ama şuan alınası var mı orası alcak kişiyi ilgilendirir.

• Buradaki yönermeler çok işime yaradı kaplama kalitesini ultra yaptım diğer genel ayarı düşüğe alıp seçmece bazı ayarlı orta ayara çektim sabit 60 fps ile çoşma moduna girdim 😄
  • ruzbey35 kullanıcısına yanıt

imzadaki hocam

• Daha önce paylaşılan AMD işlemciler için performans artışı amaçlı hiç EXE'yi edit'lemekle falan uğraşmaya gerek yok, aşağıdaki modu kullanabilirsiniz:

Cyber Engine Tweaks at Cyberpunk 2077 Nexus - Mods and community

Ayrıca bu mod Intel işlemciler içinde kullanılabilir, AMD'ye özel olan sadece "AMD SMT Patch" özelliği, diğerleri Intel/nVidia için de kullanılabiliyor.

Dosyayı indirip içindekileri "<cyberpunk install path>/bin/x64/" klasörüne kopyalamanız yeterli. Oyunu açtığınızda otomatik olarak tüm düzeltmeler devreye girecek. Aşağıda kendi log'undan bir örnek var, log dosyası yolu: "<cyberpunk install path>/bin/x64/plugins/cyber_engine_tweaks/cyber_engine_tweaks.log"

Log dosyasında hangi özellikleri aktif hale getirdiğini de bize raporluyor. Örnek log dosyası:

[2020-12-15 20:45:25.302] [info] Computed .text crc: D7E90F30

[2020-12-15 20:45:25.302] [info] Resolved to version: 1.04

[2020-12-15 20:45:25.327] [info] AMD SMT Patch: success

[2020-12-15 20:45:25.377] [info] Spectre patch: success

[2020-12-15 20:45:25.377] [info] AVX Patch: skip, cpu has AVX support

[2020-12-15 20:45:25.380] [info] Pool patch: success

[2020-12-15 20:45:25.384] [info] Virtual Input Patch: success

[2020-12-15 20:45:25.911] [info] CPU RAM: 31GB, using 16.0GB, fraction: 0.5

[2020-12-15 20:45:26.043] [info] GPU VRAM: 7.8GB, using 7.8GB, fraction: 1.0

İsteğe göre kendi config dosyasını edit'leyip neleri kullanıp, neleri kullanmayacağınızı da true/false olarak belirleyebilirsiniz:

Örnek config dosyası: "<cyberpunk install path>/bin/x64/plugins/cyber_engine_tweaks/config.json"

{

"avx": true,

"cpu_memory_pool_fraction": 0.5,

"gpu_memory_pool_fraction": 1.0,

"memory_pool": true,

"smt": true,

"spectre": true,

"unlock_menu": false,

"virtual_input": true

}

Kaldırmak isterseniz de aşağıdaki dosyaları ve klasörü silmeniz yeterli:

<cyberpunk install path>/bin/x64/version.dll 

<cyberpunk install path>/bin/x64/plugins/

<cyberpunk install path>/bin/x64/global.ini

<cyberpunk install path>/bin/x64/LICENSE

Çok sık güncelleniyor, zaman zaman linki ziyaret edip yeni versiyon varsa eskisini kaldırıp yenisini yapmanızı öneririm.

@XanthiN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 16 Aralık 2020; 1:38:29 >

• bu modlar sadece amd işlemciler için mi intel ve nvidia için performans arttıramaz mıyız

• quote:

Orijinalden alıntı: thewolfamongus

bu modlar sadece amd işlemciler için mi intel ve nvidia için performans arttıramaz mıyız

Hayır Intel işlemciler için de performans artışı vaad ediyor. Sadece "AMD SMT Patch" özelliği AMD için, evet en fazla performansı da bu yaratıyor ama diğer özellikler Intel CPU olan sistemler için de çalışıyormuş, modun geliştiricisi ile görüştüm. Cyberpunk 2077 Performans Arttırma ve Sorun Çözümü 

• ruzbey35 kullanıcısına yanıt

3600 İmzamda sistemim yazıyor eksiksiz...

• melek12345x kullanıcısına yanıt

Ekran kaydını hangi program ile aldınız ?

• Film greni ayarı kapalı ama her nokta prüzlü / tırtıklı gibi görünüyor, yakınına gidip tepeden bakınca düzgünleşiyor. Örneğin yollar, duvarlar, arabanın çatısı vb. Arabanın üzerine çıkıp baktığımda gayet prüzsüz görünürken aracı sürerken araç ve yollar hep bu görüntüye dönüşüyor. Bu "kumlanma" sorununu nasıl çözebilirim? (Film greni zaten kapalı, AMD kart kullanıyorum ve güncel driver kurulu, sistemim imzamda)

Fotoğraf 1 | Fotoğraf 2

Cyberpunk 2077 Performans Arttırma ve Sorun Çözümü
    Cyberpunk 2077 Performans Arttırma ve Sorun Çözümü

Edit. çözüm:

https://forum.donanimhaber.com/cyberpunk-2077-performans-arttirma-ve-sorun-cozumu--146985959-10#147023632

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• XanthiN kullanıcısına yanıt

hocam aynı sorun bende de mevcut çözümü gelirse lütfen bilgilendirir misiniz

• Bu oyun sayesinde programcı oldu millet.

Vay be...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abba sever -- 16 Aralık 2020; 4:57:26 >
  • paramla rezil olamam, iade edip paramı aldım kurtuldum bu saçmalıktan. Oyunu gerçek tam sürüme getirsinler o zaman alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

Bende de aynı sorun var. Monitör bozuldu sandım hatta

• Her donanımda aynı performansı vermediği gibi bu ayarlar bazı sistemlerde zaten bug lı olan oyuna daha fazla bug lar ilave edecektir. Örnek olarak bazı kaplamaların doğru şekilde render edilmemesi gibi sorunlar. Çünkü yapılan ayarlar oyun ayarlarının low grafik ayarlarından da daha aşağıya çekiyor.

• Bu konu sayesinde artık oyun açılmıyor. Teşekkürler donanımhaber.

• Teşekkürler konu için

• selimyuksel S kullanıcısına yanıt
    rx580’de 8 Gb renderlama sorunu var geç yüklüyor bazen hdd’den olduğunu düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.