Arkadaslar ekranda elimde silah yokken crosshair cikiyor takili kaldi gitmiyor. Araba surerken falan asiri rahatsiz ediyor. Bu bugla karsilasip cozebilen varmi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arwen Undomiel -- 16 Aralık 2020; 8:44:49 > |
Cyberpunk 2077 Performans Arttırma ve Sorun Çözümü (7. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ruzbey35
rx580’de 8 Gb renderlama sorunu var geç yüklüyor bazen hdd’den olduğunu düşünüyorum.Oyunun dosyalarında herhangi bir değişiklik yapmadan öncede geç yükleme varsa evet hdd den kaynaklı olabilir. Dosya yapısında herhangi bir değişiklik sonunda bu sorunla karşılaştıysanız hdd ile bir sıkıntınız yok.
-
hdd çok eski benim hocam 8 ‘ 9 yıllık flan eski -
Hocam bu ayarların oyunun görüntüsüne bir etkisi yok anladığım kadarı ile.
Amd için yapılan işlem, işlemcinizin modeline göre bazı çekirdekleri kapalı kullanıyor. Buradaki işlemde o çekirdeklerini devreye sokmuş oluyoruz bu sayede performans artışı oluyor. Yani oyunun görüntüsüne etki edecek bir dosya bozukluğu olması söz konusu değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben o kısmı atlamışım.
Kodu değiştirmeden önce 1 kopya aldım, exe'yi kod'lu ve kod'suz olrk tekrar, tekrar değiştirip denedim, hiç aklım almadı fakat thread olmayan işlemci kullanma'ma rağmen bariz olrk performans farkı oluştu, ben böyle performance trick'leri ni pek kaydadeğer bulmam, çünkü genel'de pek işe yaramaz ama bu iyymiş.
-
Pool u 0 yaptim daha iyi oldu kendi belirliyor kac gb ram yedigini -
Oyun konusunda bilgim yok.Tek bildigim bilmeyerek (!) Amd de düşük perf. Verdigi onun dışında bilgim yok.Bizim yegen satin mi aldi vb bilmiyorum ama 8 saatte oyunu bitirmis.
Z370,9400F,32GB(2*16) Kingston DDR4 2400,8GB Msi 1070,Corsair 275 Kasa,550W Corsair Vx sanirim Psu vardi.
Bu sistemle 2 gunde 8 saatte bitirmis.
Cozunurlugu bilmiyorum ama sistemim yeter mi vb diyenler vardi.Bilgi olsun diye yazdim.
Maksat araba surmekse bence fh4 akar
quote:
Orijinalden alıntı: ruzbey35
hdd çok eski benim hocam 8 ‘ 9 yıllık flan eskiGeç olsun güç olmasın diyelim. Render işlemi tamamladıktan sonra kaplamalarda herhangi bir bozukluk yırtılma yoksa Devam... İmkanın varsa SSD ye geç derim yüksek kapasiteli SSD ler alamıyorsan. Yani bir HDD almanın da vakti gelmiş ...
-
sadece nexusmoddaki modu kursak hex kodunu değiştirmeye gerek kalıyor mu? -
Hocam aynı sorun var, ssr'ı kapatmadığınız sürece oluyor o noise'ler ve çok can sıkıcı. Ben ssr kapalı oynuyorum.
-
https://github.com/yamashi/CyberEngineTweaks bu modu kurun bir çok fixi kendi içinde barındırıyor.
-
yahu gider alırım bir ps5 olur biter.bunu oynatacak pc'ye yatıracağın parayla bu sefillik ne yahu
-
Hadi git bi PS5 al oyna da görelim, sonra gelip buraya yaz ama yaşadıklarını. -
Yukarıda verdiğim Nexus linki bunun yenisi, oradan takip edin... -
Kalmıyor işte, onun için paylaştım, detaylarını okuyun... -
ben de kurayim bunu :) tesekkurler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: berk70Bu konu sayesinde artık oyun açılmıyor. Teşekkürler donanımhaber.
HAHAHAHA okudugum en iyi mesaj :D
-
senden şunu öğrenmek isterim yani eski bir hdd ile yeni alacağım hdd fark yaratır dimi ? hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X