|
Bildirim
Çok güzel bir evren kurguladılar. Çok fazla senaryo uygulanabilir. Sadece oyunu çok daha stabil, çalışır kılmaları lazım. Zaten yaptıkları oyun yeni nesili tam anlamıyla hissettiriyor çok güçlü işlemci ve ekran kartı ile ileride güzel işler çıkarabilir. 7000,8000 serisinden bahsediyorum.
Hem işlemci, ram gücüne bağlı şehir içi popülasyon çok daha arttırılabilir efektler keza öyle. Cd project işini bilir witcher da ilk çıktığında sıkıntıları çoktu sonra bütün dünya peşinden gitti oyunun. |
355 saat oynayacak ne buldun, kasmadan oynasan 70 saat de görev kalmıyor
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Direk ön siparişi yapıştırdım daha ilk oyunu %25 ini oynadım güncellemeye bırakıyorum. Galiba 3. defa baştan başlamak gerekecek oyuna grafiklere ps5 de el atarlar inşallah kesinlik VVR ile 40fps rt desteği gelmeli. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben de verdim ön sipariş dlc için. Ana oyunu en son güncelleme ile oynamış ve çok beğenmiştim. |
|
ben de ön sipariş verdim 30 doları adamlar 479 tl yapmışlar 3 ay sonra döviz kurunun ne olacağı belirsiz bekleyen arkadaşlara duyurulur |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Zam gelmeden aldım hemen. Yüzde yüz zam geleceğine eminim... |
Konsolu açık bırakmışsın sanırım bu oyunda 50 saatlik bile içerik yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |