Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 Türkiye'de çok satarsa.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski oyunların konusu dönmüş bizde bir şeyler yazalım o zaman.. 2 oyun için hiçbir istekte dahi bulunmadan oyunceviri çevirip pc için eklenmesini sağladı. 3. oyun çıkıp aradan yıllar geçtikten sonra 23 Studios ile anlaşarak yada onlar başvurdu anlamsız düz bir çeviri ile pc ve konsollar için resmi olarak eklediler. Şahsen 3. oyununda gönüllü çeviri resmi olandan kat ve kat üstünde bir işti. Bu oyun için ise kötü satacağını sanmam ama ilerde çıkacak oyunları için dublaj vs. geçin o iş imkansız olduğunu düşünüyorum. Dublaj işini sadece Sony birkaç ex oyununda yaptı onlarda öyle deli gibi satmadı ve yeni bir dublaj oyunu da görmedik. Ayrıca benim için oyunlar her zaman orijinal dilinde daha iyidir yada japonca onun harici dublaj işini şahsen hiç önemsemiyorum, ona gidecek maliyet yerine daha sonra çıkacak oyunları için tr yama işini garantiye alsınlar bize yeter.

Benim önemsediğim esas nokta çeviriyi 23 Studios yapıyor olmalı The Witcher 3 için sundukları o düz ve rahatsız edici yama tarzı yerine; oyunun dünyasına uygun kaliteli ve güzel bir çeviri ile bizi mutlu etsinler yoksa dili ing yapar öyle oynarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Witcher 3 Türkçe altyazı desteği ile geliyor. Sonradan eklendi ama var yani.

https://store.steampowered.com/app/292030/The_Witcher_3_Wild_Hunt/

Alıntıları Göster
    Biliyorum fakat yaklaşık 1 sene sonra goty sürümünde eklendi. O da satışlardan memnun kaldığı için CDP. Yani en azından ben öyle biliyorum.

• Altyazı kesinlikle yeterlidir. PS exc oyunlar dışında dublaj beklemeyin. Hem dublaj maliyetini hemde kar getirebilmesi için 100K veya daha fazlasını satması lazım bir oyunun. Bunu da anca Uncharted serisi, TLOU serisi, GOW serisi başarabilir.

UC4 150-bine yakın sattı Türkiye'de bu yüzden sorgusuz sualsiz direk dublaj ediliyor bu seri. Cd projekt Witcher 3 10-bin sattı diye plaket göndermişti bilkoma :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 28 Ağustos 2019; 15:40:32 >
  • Ben de şahsi fikrimi belirteyim. Dizi ve oyunları %99 türkçe altyazılı oynamış/izlemiş biri olarak söylüyorum. Dublaj olmasına gerek yok. Tabi ben altyazıya alıştığım ve sevdiğim için bunları diyorum.
  • Benim için de altyazı yeterli ama dublaj olmasına da hayır demem açıkçası. Uncharted, killzone, inFamous, crysis serilerini oynamış biri olarak dublajları gayet başarılı.
    Profesyonel kişiler dublajı yaptığı sürece sırıtmıyor. Tabii önce altyazı olsun da dublaj tencerenin dibini sıyırma kısmı.
  • purrfect kullanıcısına yanıt
    Oyun mayıs 2015’te çıkıyor goty ağustos 2016’da geliyor yani Türkçe 1 yıl sonra geliyor. Satışın artmasının sebebi de dh’deki Witcher 3’ü çeviren ekip sayesinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunları biliyorum hatta cdpr facebook sayfasında yamayı yapan witcher 3 hayranlarına teşekkür de etti.Arkadaş witcher 3 ün yaması olmadığını söyledi ben de olduğunu söyledim yani yamanın agustos 2016 da gelmesinin bir önemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purrfect -- 1 Eylül 2019; 19:35:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c2077 zaten tr de çok satacak orası kesin. düblaj konusuna gelirsek umarım hiç bir oyun düblajlı gelmez. oyunu geçtim diziyi filmi bile düblajlı izlemem..
  • Tema uygunsa dublaj olsun da mesela new yorkta geçen gtada mafiada falan dublaj gereksiz. Filmleri de altyazılı izlerim ben.

Ha mesela borderlands gibi komedi oyunlarında dublaj süper olur. Fortnitedaki claptrap skinine dublaj yapmışlar, çok beğendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Himurajutsu

Altyazı kesinlikle yeterlidir. PS exc oyunlar dışında dublaj beklemeyin. Hem dublaj maliyetini hemde kar getirebilmesi için 100K veya daha fazlasını satması lazım bir oyunun. Bunu da anca Uncharted serisi, TLOU serisi, GOW serisi başarabilir.

UC4 150-bine yakın sattı Türkiye'de bu yüzden sorgusuz sualsiz direk dublaj ediliyor bu seri. Cd projekt Witcher 3 10-bin sattı diye plaket göndermişti bilkoma :D
    Dublajlı olduğu için satmış olmasın. Sokakta sorsan kimse uncharted bilmez

• Türkçe altyazısı olan her oyun Türkiyede destek alır.Geniş bir oyuncu kitlesi ve genç nüfus var.
    Hoş artık bu işler yaşada bakmıyor.
  • Dublaj olursa bile kötü olacaktır. Zamanında Sony oyunları dublajlı geliyordu fakat aşırı kötü çeviri hataları vardı ve seslendirme başarılı değildi. Ünlü oyuncular olmasına rağmen bir standart bir türlü tutmuyordu sebebi oyunların metinleri sürekli değişiyor, çeviriyi yapanlar ve seslendirenler oyunu görmeden seslendirdikleri için arada anlam kaymaları oluyordu. Firma bazında altyazı ve dil desteği gelebilir ama AAA yapımlar açısından Türkiye büyük bir pazar olarak görülmediği için dublaj ile uğraşacaklarını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Dublajlı olduğu için satmış olmasın. Sokakta sorsan kimse uncharted bilmez

Alıntıları Göster
    Tabii sokaktaki tüm dayılarda witcher bilir oynar ayıpsın.
  • quote:

Tabii sokaktaki tüm dayılarda witcher bilir oynar ayıpsın.

Alıntıları Göster
    Boş yapma. Sonycilere aklına gelen ilk 5 oyunu say desen uncharted akıllarına gelmez

• quote:

Boş yapma. Sonycilere aklına gelen ilk 5 oyunu say desen uncharted akıllarına gelmez

Alıntıları Göster
    La bas git trol. Git tetris oyna sen uncharted felan bunlar seni aşar. Yerini bil.
  • Keşke dublajlı gelse ama o kısma daha var :)
  • quote:

La bas git trol. Git tetris oyna sen uncharted felan bunlar seni aşar. Yerini bil.

Alıntıları Göster
    Tetris açık ara farkla tüm zamanların en çok satan oyunu sayın ergen irisi

• Oyunu almayı düşünen arkadaşlar için ön siparişte BursaGB Cyberpunk 2077 tavsiye edebilirim. Ayrıca oyunun çok satarsası gibi bir durum yok, kesinlikle ve kesinlikle çok satacak, inanıyorum :D Türkçe dile özel bir düzenleme de beklemiyorum patlama durumunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erentcolak -- 2 Eylül 2019; 22:8:41 >
  • quote:

Tetris açık ara farkla tüm zamanların en çok satan oyunu sayın ergen irisi

Alıntıları Göster
    Bir oyunun çok satmasından ziyade bende bıraktığı izlenim ve genel olarak aldığı incelemeler önemlidir. Bana hitap etmeyen oyunlardır bunlar ama seveni vardır senin gibi. Mesela minecraftta milyonlarca sattı bunu da oynayabilirsin :D

Şimdi o çeneni kapa trol ve uza. Konuyu senin yüzünden daha fazla kirletmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Himurajutsu -- 2 Eylül 2019; 22:33:18 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.