Şimdi Ara

Cyberpunk 2077 Türkiye'de çok satarsa.. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Himurajutsu

Bir oyunun çok satmasından ziyade bende bıraktığı izlenim ve genel olarak aldığı incelemeler önemlidir. Bana hitap etmeyen oyunlardır bunlar ama seveni vardır senin gibi. Mesela minecraftta milyonlarca sattı bunu da oynayabilirsin :D

Şimdi o çeneni kapa trol ve uza. Konuyu senin yüzünden daha fazla kirletmek istemiyorum.

Alıntıları Göster
    Hardcore rpg sanki mübarek uncharted. Dalga geçtiğin tetris ve minecraft sektörde devrim yapmış oyunlar.

Neyse blok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discord
    Join the Cyberpunk 2077 Türkiye Discord Server!
    https://discordapp.com/invite/MTFaQg
    Cyberpunk 2077 Türkiye discord adresidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Epicten 80e 20 kupon alın. Kuponun mayısa kadar süresi var, cyberpunkta kullanılabilecek.
  • Dublaj istiyorsunuz eğer dublajlı oyunlar çıkmaya başlarsa ben yine İngilizce ses ve Türkçe altyazı oynarım o kötü ruhsuz atmosfere uymayan sesleri dinlemek zorunda değilim şaka gibi bir istek, film dublajlarımızı da görüyorsunuz eskilerde kaldı o güzel dublajlar(lotr falan) çok şey bekliyosunuz ama çıkınca hayal kırıklığına uğrarsınız demedi demeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: machinegunneddie

Dublaj istiyorsunuz eğer dublajlı oyunlar çıkmaya başlarsa ben yine İngilizce ses ve Türkçe altyazı oynarım o kötü ruhsuz atmosfere uymayan sesleri dinlemek zorunda değilim şaka gibi bir istek, film dublajlarımızı da görüyorsunuz eskilerde kaldı o güzel dublajlar(lotr falan) çok şey bekliyosunuz ama çıkınca hayal kırıklığına uğrarsınız demedi demeyin
    Crysis serisinin dublajı gibi geldiği sürece İngilizce seslendirme den bile kat kat iyi olur.

• Iron Man - SuraSide I kullanıcısına yanıt
    Crysis'te ilk oyun çok iyiyken diğer oyunları vasatın üstüydü dublaj kalitesi olarak. Hatta Laz asker dublajını duyduğumda O.o diye kalmıştım. Asteriks'teki Temelius olayı gibi olsa amenna diyeceğim de ne alaka diyor insan. Arkadaşın dediği gibi eskiden dublaj kalitesi olarak Avrupa ülkelerinden kat be kat üstündük.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/139744598
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Crysis'te ilk oyun çok iyiyken diğer oyunları vasatın üstüydü dublaj kalitesi olarak. Hatta Laz asker dublajını duyduğumda O.o diye kalmıştım. Asteriks'teki Temelius olayı gibi olsa amenna diyeceğim de ne alaka diyor insan. Arkadaşın dediği gibi eskiden dublaj kalitesi olarak Avrupa ülkelerinden kat be kat üstündük.
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/139744598
    Hala dublaj olarak en iyi ülke Türkiye. Bence tüm Crysis serisinin dublajı çok çok iyi. Özellikle Crysis 2 nin dublajı tüm Dublajlı oyunlardan kat kat daha iyi bana göre.

Dijital yerlere gelen Netflix gibi platformlarda dublaj yapılıyor ama iyi olduğu kadar kötülerde var dediğin gibi. Ama genel olarak dublajda çok iyiyiz.

Gerçi ben filmleri altyazı izlediğim için sorun etmiyorum. Oyunlarda dublaj olursa ama dublaj oynarım.

• Çok fazla satmayacak.

• Umarım çok satar da Türkçe altyazının da bir nebze önü açılmış olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.