< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 25 Eylül 2023; 10:50:4 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0101 -- 25 Eylül 2023; 10:50:4 > |
oyunun grafikleri gayet güzel quality modunda oynadım.Bug falan denk gelmedi.Millete güncelleme gelmiş ama 59 gb indirdi.Vuruş hisleri de çok güzel türkçe olması yazıların da çok ama çok iyi olmuş alınan keyfi daha da arttırıyor bu oyun oynanır valla doya doya.Bu arada series x alet. |
Ağzına sıçtımın firması önce uğruna özel versyon çıkardıkları one x i sürümünü düzeltsin 6 tflops cihazı Gameboy advence’e çevirdiler one x te oynanamayacak derecede kötü çalışıyor allahın cezası oyun |
Oyunun PS4 Pro versiyonunda grafik ayarı yok One X de ise Quality (4K 30fps) ve Performans (1080p 60fps) seçenekleri var.
PS5 ve Series X update almadığı için bu iki konsolda da yukarıdaki ayarlar ile oynayabilirsiniz. Ben Dünya nın en güçlü konsolunda old gen grafikler ile oynamayı asla düşünmediğim için oyunu almadım. 2021 de tüm updateleri almış, next gen halini bekleyeceğim. |
60 fps yi 30 gibi görüyorsan doktora görün hocam
|
Yıllardır beklenen oyun 1 ayda söndü. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 28 Haziran 2020; 9:19:7 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 12 Ağustos 2020; 2:41:24 > |
|