Ben de o şekilde güncelleme yaptım fakat bazı arkadaşlara 15 GB güncelleme gitmemiş. Bunun dışında güncelleme gelmedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CYBERPUNK 2077 XBOX [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC (5. sayfa)
-
-
Sağolun arkadaşlar belki 00 dan önce gelir :) -
Oyunu oynuyorum şu an cihaz Xbox One S. Görüntü kalitesi hiç memnun etmedi. GTA 4 oynuyor gibiyim. Umarım çözerler sorunu
-
bende series x var ve henüz güncelleme gelmedi, 59 gb gözüküyor oyun. güncelleme almak için ne yapmamız gerekiyor? ayarlarına girdim oyunun menüsünden updates 0 gözüküyor :/
-
Hocam nasil oynuyorsunuz açıldı mi xbox tarafinda da? -
Sistem ayarlarından lokasyonu Yeni Zelanda'ya çevirip konsolu tekrar başlatın. Yeni zelanda'da şu an oyun resmi olarak çıktığı için Start'a basın ve benim gibi Xbox One S'iniz varsa hayal kırıklığıyla karşılaşın :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: sergxxOyunu oynuyorum şu an cihaz Xbox One S. Görüntü kalitesi hiç memnun etmedi. GTA 4 oynuyor gibiyim. Umarım çözerler sorunu
Şimdi siz öyle dediniz oyun series s te de mi kötü görünecek acaba merak ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bölgeyi nz yapınca boyut 81gb görünüyor oyunda. İçine gömük olma ihtimali var güncellemenin
Hocam PS4 pro da leş gibi ben gerçi rtx 3090 PC de bile ahım şahım biseu goremedim -
Şuan almaktan vazgeçtim. Bu bugla oynanmaz yazık olur. 1 ay sonra falan almayı düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: sergxxOyunu oynuyorum şu an cihaz Xbox One S. Görüntü kalitesi hiç memnun etmedi. GTA 4 oynuyor gibiyim. Umarım çözerler sorunu
Çözülecek bir sorun yok o konsolun böyle bir oyunu çalıştırması bile mucize.
Selam beyler,
Oyunu almak isteyen yada ortak arayan varsa P2 hakka ortak olabilirim arkadaşlar eski ve referanslı üyeler ile ortak olabilirim isteyen arkadaşlar pm atması yeterlidir.
-
Reddit’te series s’te oynayan iki arkadaş var
redditCYBERPUNK 2077 runs perfectly on the series S.https://www.reddit.com/r/XboxSeriesS/comments/k9qq16/cyberpunk_2077_runs_perfectly_on_the_series_s/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf
redditCyberpunk 2077 - Series S (video1)https://www.reddit.com/r/XboxSeriesS/comments/k9qnol/cyberpunk_2077_series_s_video1/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf
Oyunun one s versiyonu çalışıyor ve kötü gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zencefiladam -- 9 Aralık 2020; 18:19:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar ben de one s te yeni zelanda ya aldim konumu ve oynadım. Nomad olarak başladım. Maalesef grafikler fena. Acikcasi one s gta v de var bende. Gta 5 çok daha iyi görünüyor. Fps drop lar bolca mevcut. Oynanmayacak seviyede değil elbette ama sabit 30 fps unutun. Keske series x ya da en azından series s im olsaydi dedim. Türkçe dil desteği gayet güzel ben beğendim :) -
Konumu cihazdan mı değiştiriyorduk yoksa uygulamadan mı hocam?
Ayarlar kisminda dil ve konum var hocam cihazdan degistireceksiniz yani. -
MTC Game'den satın alıp oyun koduna erişebilen var mı? Bir de One X 'den oynayan var mı? Durum nasıl arkadaşlar? -
Mtc game'den uk versiyonunu alırsak vpn lazım mı?
YouTube videosu vardi canlı ps5 kadar görüntüsü iyi -
One x hala sağlam.alet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X