Şimdi Ara

CYBERPUNK 2077 XBOX [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
12
Favori
26.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gün saatlerce Cyberpunk gameplay izledim ve anladım ki ben bu zamanların adamı değilim :)

Şaka bir yana cyberpunk çok ilgi çekici gibi duruyor ama ortamlar beni pek sarmadı. Ben orta çağ adamıyım:)

Bakalım obsidian ın Avowedı nasıl olacak. İnş yarın bir gameplay gelir

• Xbox one ile resmen çamur. Arabaların yanına yaklaşmadan renkleri bile belli olmuyor neredeyse. Performans çok kötü. Demek ki series s alma vakti gelmiş. Yeni nesil konsollar dışında oynanmaz bu oyun (ps4 ve xbox one'da yani olmaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noblelion -- 10 Aralık 2020; 1:58:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noblelion N kullanıcısına yanıt

Series X ve PS5'te de benzer sıkıntılar var. Sanırım oyun sıkıntılı. Bir kaç güncellemeden sonra düzeltirler umarım.

• fasttornado F kullanıcısına yanıt
    One X ten oynuyorum hocam şöyle söyleyim rezalet.. çok büyük hayal kırıklığı şuan için patch gelirse bilemeyeceğim ama üzdü
  • startbaker S kullanıcısına yanıt
    Bu olmadı işte. İade mi etsek acaba
  • Selam dostlar brezilya dan aldım. Türkçe oynayabildim. One x ile oynuyorum. Grafikler iyi ama kamera geniş bir şehir alanına bakınca fps düşüşü hissediliyor. Eğitimde bir yerde sonrasında 2 yerde olmak üzere 3 saatte 3 defa bug sorunu oldu. Hikaye de o kadar sarmadı bana(göçebe oynuyorum) fakat sohbet tercihleri ve npc tepkileri kaliteli. Bir iki aya buglar çözülünceye kadar Ac valhalla oynamak daha mantıklı.
  • Oyunun PS4 Pro versiyonunda grafik ayarı yok One X de ise Quality (4K 30fps) ve Performans (1080p 60fps) seçenekleri var.

PS5 ve Series X update almadığı için bu iki konsolda da yukarıdaki ayarlar ile oynayabilirsiniz. Ben Dünya nın en güçlü konsolunda old gen grafikler ile oynamayı asla düşünmediğim için oyunu almadım. 2021 de tüm updateleri almış, next gen halini bekleyeceğim.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Aynen bende beklemedeyim şuan eski nesil grafikleriyle oynamaya gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3rd person olmaması çok garip.
  • Ben hala anlamadım, one x de 60fps mi oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitates

Ben hala anlamadım, one x de 60fps mi oyun?

Performans modunda 60fps evet ama grafiklerden bir şey beklemeyin.

• Gece gece yatirmadi şerefsiz oyun beni :) bugün heralde uyku yok bize ilk izlenim beni heyecanlandırdı güzel bakalım bu akşam detaylı oynayacağım
    CYBERPUNK 2077 XBOX  [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC

• Buradaki yorumlara bakılırsa indirim ya da GOTY sürümü beklemek daha mantıklı olacak gibi CYBERPUNK 2077 XBOX  [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC 

Hocam bende one x var performans modu veya 4k modu yok hatta oyun 1080p 30 fps çalışıyor siz series x i kastediyor olabilirmisiniz?

Oyun series x update almadı ki bu konsola özel nasıl ayar olabilir ki? One X de Quality ve Performans modu olması lazım options’a detaylı baktığınıza emin misiniz?

Hocam graphics ayarlarında sadece motion blur ve film grain tarzı ayarlar var eminim çok kurcaladım 8 yıldır eski nesil konsollara geliştirilen bir oyunun eski nesilin en güçlü cihazında 1080 p 30 fps kilitli malesef hadi 30 fps olsa iyi sürekli düşüyor hatta aksiyon sahnelerinde 20 ye bile düşüyor olabilir imkanınız varsa pcden oynayın yada series x güncellemesini bekleyin çeklcek dert değil bu .
  • Allah allah peki series x güncellemesi almayan oyunda nasıl quality ve performance seçeneği olabiliyor onu anlamadım.

O ayar grafik ayarlarında değil. Video ayarları diye ayrı bir başlık altında. Performans modunda alınca 60 fps oluyor ama alışmamışız 60 fps oynamaya aşırı akıcı geldi. Bir de çözünürlüğü 1080 yapıyor hafif bulanık oluyor 4k monitörde. Ben kalite modunda kullanıyorum. Bir de film grain efektini kapattım. Daha temiz duruyor bu halde. Grafikler benim hoşuma gitti. Daha iyi olurmuydu tabiki olurdu ama bu şekilde bile yeterli bence. Bu arada platform series x.
  • sergxx S kullanıcısına yanıt

Oyunu almayanlar için şöyle söyleyeyim grafikler 2002 yılı daki mafia 1'den bile kötü. Hadi canım sen de diyenler alsın oynasın (xbox one ile oynuyorum)

• Oyunu Series S ‘te oynuyorum ve çamur gibi görünüyor, çözünürlük leş. Bu konuda keşke update gelse ama hiç sanmıyorum.
    Eğer series X ‘iniz yoska almanızı tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.