Hocam öncelikle görüşünüze saygı duyuyorum ama ben aynı fikirde değilim bende dün akşam 1 saatlik bir oynamada oldukça keyif aldım ve beğendim ( series x) ile oynadım. Alıp almama konusuna gelince göreceli bir durum ben aldım ve kesinlikle pişman değilim uzun bir serüven beni bekliyor oynayacağım. |
CYBERPUNK 2077 XBOX [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC (8. sayfa)
-
-
Hocam zaten X ‘te güzel. Arkadaş da xbox one demiş, üzerinize alınmayın.
Ama bir önceki mesajda da dediğim gibi series S’te de berbat! -
Yok hocam zaten özellikle tartışma olmaması açısından mesajına saygı duyduğumu belirttim :) ki üzerime alınacak bir durum yok konsol farkından kaynaklı olduğu net belli bu durumda bu sonuç zaten kaçınılmaz oluyor ama inşallah gelecek olan güncellemeler ile düzelecektir oyun boş kalacak bir oyun değil kesinlikle.
-
Series X de performans modunda oldukça iyi oyun. Ben gayet beğendim. Ufak tefek obje bugları var. Yeni nesil güncellemesi ile daha iyi olur ama. -
Update gelecek ama 2021 de, en iyisi oyunu sil yeni nesil update gelince oynarsın. Series S in suçu yok hocam. Muhtemelen 1080p 60fps güzel grafiklerle oynarız ileride.
-
Bu oyun XBOX'da mouse ile oynanabiliyor mu? Oynanamıyorsa ileride destek gelip gelmeyeceği hakkında bilgi var mı?
-
Üstad zaten bu oyunu xbox one ile açanlar muhtemelen şok oldu benim gibi. İnan bu kadar kötü grafik (akıcılık, senaryo vs demiyorum) beklemiyordum. Pişman mıyım aldığıma? Hayır. Ama çok büyük hayal kırıklığı oldu. Belki de youtube videolarındaki görüntü aldattı beni. Onu bekliyordum. Ama bir ara video çekip yükleyeceğim grafikler 2002 yılı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yok, bende bulamadım ayarı.one x. -
Arkadaşlar cyberpunk 2077 xbox series x versiyonında klavye ve mouse desteği var mı ?
Ben bu oyunun 6 7 senedir de geliştirilmiş olduğuna kesinlikle inanmıyorum. Öyle olsa Current gen konsollarda bu facia performans olmazdı. Ben de xone s te oynadım oyunu, sanki x360ta birinci şahıs kamerayla gta iv oynadım, umarım biraz olsun akıcılık katabilirler patchlerle. Verilen gameplay videoları nerde şu an oynadığımız 2008 grafikli oyun nerde
"Kardeş açtığına şükret, git next gene geç" diyenler illa olacaktır burada da. Herkesin hemen next gene geçecek gücü yok maalesef bunları bile zar zor alan insanlar var. Sadece tr için demiyorum, dünyanın her yeri Amerika Avrupa gibi refahı yüksek yerler değil.
Madem olmuyordu oyun ps4 ve xone gibi sizin deyiminizle çöplere, geçen sene bu nesil cihazlara önsiparişi kapayıp yeni cihazlara odaklansalardı keşke. Bu düpedüz sahtekarlıktır, Ubisoft a söylediğim tüm kötü sözleri de geri alıyorum bu şark kurnazı Cdpr sayesinde.
Şurada da one s te oynayıp aldığım kayıt mevcut, merak edenler bakabilir;http://www.twitch.tv/wessaurxb/v/832179188?sr=a&t=2s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur. -- 10 Aralık 2020; 16:17:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Update falan geldi mi ? gelmedi yenı nesıl için anlamadım. Birde biri diyor series x de performans var biri diyor guncelleme alacak kafamız karıstı neden açıklama yok doğru düzgün anlamadım.
-
One S'de oynuyorum,böyle bir bug oldu,jackie adamın içinden geçti
20.saniyede başlıyor; https://gamerdvr.com/gamer/sasecamu/video/118752802
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newdawnfades -- 10 Aralık 2020; 16:49:34 > -
Hocam biraz izledim kaydınızı, Allah affetsin bazı yerlerde gülme krizine girdim. Hakikaten bu şekilde çıkarmaları büyük ayıp olmuş konsol sürümleri komple ertelenmeliydi demek ki. Yine iyi dayanmışsınız baş ağrısı yapar bu şekilde bence direkt iade edin mail felan atıp.
-
quote:
Orijinalden alıntı: darkestaHocam biraz izledim kaydınızı, Allah affetsin bazı yerlerde gülme krizine girdim. Hakikaten bu şekilde çıkarmaları büyük ayıp olmuş konsol sürümleri komple ertelenmeliydi demek ki. Yine iyi dayanmışsınız baş ağrısı yapar bu şekilde bence direkt iade edin mail felan atıp.
Trajikomik maalesef :))
540p de filan çalışıyor heralde kaplama sorunları , pop in vs. sorunlar , en önemlisi kare hızı sorunu vs. , hiç çıkarmasalar daha iyiymiş
-
1.0.3 gelmedi dimi güncelleme -
Öyle olsa bizim gibi 8 milyon ön siparişi pardon enayiyi nasıl tufaya getireceklerdiquote:
Orijinalden alıntı: kaan0101540p de filan çalışıyor heralde kaplama sorunları , pop in vs. sorunlar , en önemlisi kare hızı sorunu vs. , hiç çıkarmasalar daha iyiymiş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de aynı soruyu sormuştum ama cevap veren olmadı
-
Hala güncelleme gelmemesi şaşırtıcı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X