Şimdi Ara

CYBERPUNK 2077 XBOX [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
12
Favori
27.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, one s tarafında bir gelişme varmı yada en son bir güncelleme vs geldimi ?

Normalde bu konu üzerinden takip ediyorum ama 10 gündür mesaj atılmamış

• Ben update i yapıp ilk kez girdim oynadım fps düşüşleri var ama görüntü bekledigimden iyi gibiydi oynanır gibi duruyor yani dostum ama çok ilerlemedigim için oyunda ileride neyle karşılaşıcam bilmiyorum bende.cihazım (one s )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabasaakall -- 25 Ocak 2021; 13:2:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncellemelerle One X'de nasıl çalıştığı hakkında bilgisi olan var mı?
  • Kabasaakall kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Diğer patch i bekliyelim.
  • Burası ölmüş. Ah cyberpunk ne yaptın sen. Arkadaşlar oyun Xbox series Xte şuan nasıl? Tecrübe edenler paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jermines -- 7 Şubat 2021; 18:43:48 >
  • Series X'de zaten düzgün çalışıyor diye biliyorum.
  • Yıllardır beklenen oyun 1 ayda söndü.

• arkadaşlar müşteri hizmetlerini arayıp 1 hafta önce ben iade işlemi başlattım ama dönüş olmadı. iade süreci nasıl işliyor?

• Son güncelleme ile deneyen var mı
  • jermines kullanıcısına yanıt

SX de güncelleme yaptım da. Bakmak nasip olmadı daha. Buglar dışında SX de gayet oynanabilir halde idi oyun ben en son bıraktığım da. Bugün eve geçince şehir de bir kaç tur atarım.

• Dayanamadım oyunu xsx için aldım. Bakalım nasıl olmuş.
  • Oyunda hala özellikle görsel ufak tefek buglar çok fazla.
  • Bu oyun X/S güncellemesi alacak mı arkadaşlar??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Sene sonuna doğru alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jermines

Sene sonuna doğru alacak.
    Teşekkür ederim, en iyisi sene sonunu beklemek..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda 7-8 saat devirdim. Şunları söyleyebilirim.

Öncelikle oyunu Xbox Series X ile oynuyorum.

1. Oyunun çökmesine neden olan bir buga rastlamadım.
    2. Oyunun hikaye ilerlemesini engelleyen bir buga rastlamadım.
    3. Oyunun grafikleri ve fps açık alanda rezalet seviyelerde olabiliyor.
    4. Oyunda ölümcül buglar temizlense de can sıkan buglar ve Glitchler inanılmaz fazla. Arabaların içinden geçen npcler, bir anda yok olup bir anda var olan npcler, Yok olan itemler, kaplama hataları vs.
    5. Araçların hızı düşük gibi sebebi sanırım araç kullanırken fpsin çok düşmesi. Yani kasten düşük hızlı gibiler.
    6. Yapay zeka çok kötü.
    7. Hikaye güzel.
    8. Özellikle iç mekanlar çok güzel.
    9. Silah kullanımı güzel.

Benim genel tavsiyem oyunu oynamak için acele etmeyin. Daha alması gereken çok yol var. Yeni nesil güncellemesi ile de bu sorunların birçoğu düzelmez. Oyunun düzelmesi için en az 2 sene var gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jermines -- 10 Mayıs 2021; 22:37:48 >

• 3 gündür aralıklarla oyunu oynuyorum fakat katlanamıyorum. Baştan zaten ön yargılıydım. Giriş kısmı idare eder ama oyun ön başlangıçtan sonra cidden çok berbat bir hal alıyor. Göreve giriyosun bir adım atıyosun git şununla konuş, bir yeri hackliyosun git şununla konuş. Aksiyon hiç yok şu ana kadar. Talk show çizgisinde ilerliyor. Grafiklerin berbatlığı daha da sıkıyor insanı. Araba kullanırken grafikler katlanılmaz bir hal alıyor. Asfaltta ve arabanın üzerinde siyah siyah noktalar falan çıkıyor. Diyalogları bile okumadan geçiyorum o derece baydı beni. İlerleyen yerlerde aksiyon olur mu bilmem ama oynadığım kısıma kadar yorum yapacak olursam 18 yıldır oyunlarla içli dışlı biri olarak oynadığım en sıkıcı, en heyecansız ve balon oyun diyebilirim. Dediğim gibi oynadığım kısıma kadar yorum yaptım sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edelion -- 28 Mayıs 2021; 22:58:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son gelen 30gb lik güncellemeyi yapınca oyun için de hava kararında saçma sapan takılmalar başlıyor oyun oynanmıyor… Cihaz Xbox series x

• Cyberpunk 2077 Bugüne Kadarki En Büyük Güncellemesini Alacak

CYBERPUNK 2077 XBOX  [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC

Cyberpunk 2077 için yeni bir tanıtım videosu internete sızdırıldı. Bu videoya göre Cyberpunk 2077 yakın zamanda bugüne kadarki en büyük güncellemesini alacak. Ayrıca, bu video “ gelecek daha fazla içeriğin” ipuçlarını veriyor.

Bu tanıtım ilk olarak Instagram ve YouTube'da görüldü. CD Projekt RED bu sızdırılan bilgiler için resmi bir açıklama yapmadı. 

Varsayılana göre “ gelecek daha fazla içerik” bir DLC ile ilgili olacak. Ayrıca CDPR'nin yeni gelecek olan güncellemesinin bir oyun geliştirmesini içerip içermeyeceği de bilinmiyor.

https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Cyberpunk_2077_Bugune_Kadarki_En_Buyuk_Guncellemesini_Alacak-109969.htm

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Oyunda özellikle yan görevlerin hemen hemen hepsinde buglar var. En son dayanamayıp sildim oyunu. Bence bu oyun adam olmayacak ama inşallah yanılırım. Umudum yeni nesil güncellemesi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.