|
CYBERPUNK 2077 XBOX [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC (19. sayfa)
-
-
Oyun çabuk bitti gibi geldi bana.
SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER
Oyun sonunda Arasaka benden çipi çıkardı. Arasaka'nın benliğimizi başka bir vücuda aktarmasını reddedip dünyaya dönmeyi tercih ettim. 6 ay ömrümüz kalmış olarak bitti oyun. Ama işin saçmalığı Hanako ile görüşmek için Arasaka binasının orada asansöre binmeden hemen önceye atıyor oyun. Bitirmemiş gibi bir şey oluyor öyle de sevmedim bu işi. Diğer 2 senaryo ile tekrar oynayacağım bakalım. Farklı mı değil mi merak ettim. (bir yerde bağlanıyormuş hikaye. üzdü.)SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berlin93 -- 26 Aralık 2020; 15:50:34 > -
Hakikatten bu ne saçma iş, niye finalin başına atıyorsun beni birde görev duruyor aynen hiç yaşanmamış gibi, saçmalık resmen.. -
Oyunu iade ettim ve son güncelleme geldi, aklım orada kaldı. Grafiklerde bir gelişme var mı ? Series S için soruyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 gün önce gelen update i soruyorsan çok fazla farkedilen bir değişiklik olmadı.. -
quote:
Orijinalden alıntı: crypto81
4 gün önce gelen update i soruyorsan çok fazla farkedilen bir değişiklik olmadı..Aynen onu kast etmiştim. Ocak güncellemesi ile adam ederlerse tekrar almayı düşünüyorum. Sağolasın
Xbox one x de bugün başladım 1.06 güncellemesi ile en azından oynanabilir olmuş oyun FPS biraz artmış idare edecek seviyeye gelmiş birkaç yan görev ile ana görevde 3 saat ilerledim ortalama ciddi gözüme batan bir bug glich olmadı Ocak güncellemesi umarım kısa sürede gelir
Yaktın beni cyberpunk 200 almıştım p1 hakkını bitirdim satayım diyorum 120 ye koydum satılmıyor deseler ki 100 TL olur mu onada okeyim
Hocam p1 hakkını bitirdiyseniz nasil satacaksiniz 😀 -
Oyunu bitirdim hocam p1 hakkını nasıl bitiriyim 4 tane xbox ım olsada keşke bitirseydim -
Virgül olmayınca yanlış anlamisim hocam :) ben de p2 hakkımı valhalla ile takas ettim cyberpunk bittikten sonra. İlerde adam olursa oyun o zaman alirim ancak 😀 -
An itibarı ile oyunu 1.06 sürümü bile one x cihazında bitirdim.. oynanışi etkileyen bir bug yaşamadım FPS iyi değil kötü de değil oynamak isteyen varsa idare etti beni en azından oynayabildim diyebilirim.. Benim gibi bir türlü başlayamayan arkadaşlar varsa one x için bilgi vermek için yazdım.. güncellemeler bitince ya yeni konsola gecebilirsem bir kere daha oynarım mutlaka zaten çok uzun değil oyun cidden..
quote:
Orijinalden alıntı: Berlin93Oyun çabuk bitti gibi geldi bana.
SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER
Oyun sonunda Arasaka benden çipi çıkardı. Arasaka'nın benliğimizi başka bir vücuda aktarmasını reddedip dünyaya dönmeyi tercih ettim. 6 ay ömrümüz kalmış olarak bitti oyun. Ama işin saçmalığı Hanako ile görüşmek için Arasaka binasının orada asansöre binmeden hemen önceye atıyor oyun. Bitirmemiş gibi bir şey oluyor öyle de sevmedim bu işi. Diğer 2 senaryo ile tekrar oynayacağım bakalım. Farklı mı değil mi merak ettim. (bir yerde bağlanıyormuş hikaye. üzdü.)SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER
SPOILER SPOILER SPOILER
Benim oyunun finalinin bu yazdığınla alakası yok.. demek ki farklı finaller var bilginiz olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
evet oyunda 1 den farklı final mevcut
-
Donanımhaber xbox oyuncular topluluğu. Bekleriz
telegramDH Xbox Topluluğuhttps://t.me/dhxboxtopluluk?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
-
6 farklı son var hocam, ama sona gidene kadar hikaye aynı sorun o.
Evet o kısmı öyle çok oyuna etki edecek tercihler yok -
Ocak ve şubat güncellemeleri içinde next gen güncellemesi olacak mı acaba?
Hayır almayacak. Next gen güncellemesinin çıkması yaz aylarını bulabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X