Şimdi Ara

CYBERPUNK 2077 XBOX [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
12
Favori
27.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4 gün önce iade talebim reddedilmişti fakat dün xbox, tüm iade taleplerini kabul edeceğini duyurdu. Ben tekrardan talep oluşturmak istiyorum ama talep reddedildi yazdığı için istek çıkmıyor. Xbox support'a mail attım cevap gelmedi, bu sorunu aşabilen var mı?
  • 1.05 güncellemesini yükleyip deneyebilen one x mensubu arkadaşlar var mı?

Ek: Arkadaşlar biraz denedim. Grafiklerde ve oyun performansında sanki düzelme var. Ama şöyle, ben hikayeye başlamamak için hep Nomad olarak ilk şehre giriş kısmına bakıyorum. O yüzden orada aldığım hataları karşılaştırıyorum. Mesela arabadaki yansımalar ve detaylar sıkıntılıydı, onlar bence iyileşmiş. Yine Jackie ile ilk karşılaştığımız yerdeki detaylar kötüydü, iyileşmiş. Gümrük kontrolüne gittiğimizde önümüzde bir araba var. O araba ben de görünmüyor bir anda ortaya çıkıyordu, şimdi normal seyrinde görünüyor ve yoluna gidiyor. Gümrükten sonraki ilk kovalanma sahnesinde FPS daha sık düşmüştü, şimdi sadece bir an oldu geçti. Ama tabi bunlar oyunun en basit yerleri. Night City de deneyimlemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasttornado -- 19 Aralık 2020; 17:42:59 >
  • Yahu one x var bende. Yeni gelen patch ile bir önceki patch ile gelen performans kayboldu, çıkıştaki performansa döndü gibi.. Bir ben mi böyle hissettim? Çatışmalarda teklemeler var bayaa
  • Yaklaşık 3 saat denedim yeni patch'i pek bir fark göremedim. 1.0.4 patch'i baya iyiydi.
    CYBERPUNK 2077 XBOX  [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC
    CYBERPUNK 2077 XBOX  [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Yetimoğlu_ -- 19 Aralık 2020; 22:21:58 >

• _Yetimoğlu_ kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde bende anlamadım bir şey. Aynı gibi.
  • Game pass e gelecek oyunları çok çok iyi bilen biri olarak söylüyorum bu oyun 1.5 yıldan önce game pass e gelmez

• Valla one s te ben pek bi fark göremedim. Açıkçası ocak ve Şubat'taki büyük çaplı patch leri bekliyorum. Onlara umut bagladim. Hala da duzelmezse zorlamanın bi anlamı yok :)
  • Uzun uğraşlarım sonucunda xbox support'un titizce desteği ile cyberpunk iade talebim kabul edildi. 48 saat içerisinde onay süreci tamamlanıp, para iadesi yapılacağı söylendi.

Yıllarca beklediğim bir oyunla sonumun böyle olduğunu görmek üzücü, fakat cdpr oyunu düzelttiğinde tekrardan seveceğimi düşünüyorum
  • Hocam series s de performans nasıl fps düşüyor mu ?
  • Dayanamadım ve ilk kurtarma görevini yaptım. Çok sorun olmadı ama daireden sonra sabah Night Citye geçişte büyük hayal kırıklığı yaşadım. One X 20 fps falan veriyor heralde. Kaplama kalitesi vs iyi ondan şikayetim yok, bence oyunun ilk haline göre düzelmiş. Hatta gümrükten sonraki ilk olayda bile ciddi düzelme var ama fps ciddi sorun. Böyle oyunda keyif alınmaz zaten. Kapattım, bir süre de ne açarım ne bakarım. İnsanın hevesini de öldürüyor bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasttornado -- 20 Aralık 2020; 3:2:56 >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Bu video ya bakarsak baya gelişme var performans kalitede
  • Acelem yok ben oyunu koydum kenara valhala oynuyorum. Ocak şubat artık yapacak bir şey yok ne update gelecekse gelsin öyle oynayacağım
  • ra's al ghul kullanıcısına yanıt
    Ben o videoya bakıp girdim ama benim One X de durum öyle değil. Şehirde yürürken, araba kullanırken veya şehirde ufak tesadüfi olaylarda FPS düşüyor, oyun keyfini çok baltalıyor. Benim cihazda sorun var diyeceğim ama RDR2 ve Division 2 vs gayet iyi çalışıyor.
  • fasttornado F kullanıcısına yanıt
    İki guncellemeden sonra adam olur bu oyun keske biraz bekleselerdi
    Ben de 1.05 ile düzelir diye umdum. Tamam nispi düzelme var ama böyle oynamam ben bu oyunu. Hiçbir oyunu böyle oynamam. Düzeleceğine dair umudumu da kaybetmeye başladım açıkçası. Hele bu iade işleri de başladıysa, firmanın kendisi de umursamaz belki. Adamlar daha Ocak ve Şubat ayında yama çıkaracağız diyor ki ölme eşşeğim ölme. 4-5 senede yapamadıklarını iki ayda nasıl yapacaklar. Bir de nesine yama yapacaklar? FPS sorunlarına mı, olmayan npc sisteminine mi, fizik sorunlarına mı bitmek bilmeyen siper alırken bile yere batan düşmanlara mı? İade edebilsem kurtulup yüzüne bakmayacağım. Öyle sinirlenip soğudum.
  • Bu oyun 2021 sonlarında düzelir hemde series x için güçlendirme alır ozaman yarı fiyatına belki dahada ucuza alırız şuan almayı düşünen varsa almasın iade edebilen etsin.
    İade etmeyi denedim bende red verdiler
    Microsoft Store mu?
    Aynen ama oyunda hoşuma gitti alıştım galiba iade etmicem
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.