< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
CYBERPUNK 2077 XBOX [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC (15. sayfa)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AnthropomancyOyunu almayı düşünüyorum ama bazısı iyi bazısı kötü diyor tam olarak ihtiyacım buydu teşekkürler
-
Arkadaşım bede one x var .güncelleme bekleyecek ,oyunu kapatmalık bir durum asla yaşamadım ya da sıkılmadım oyunun atmosferi Türkçe olması içeriğinin derin olması ve o dünyayı ayrı bir sevmem ilgi duymmdanmıdır bilmem fazlasıyla keyif alarak oynuyorum her türlü gideri var bana göre
Xbox One ve Ps4 kullanıcılarına Ocak ve Şubat aylarında iki büyük güncelleme gelecekmiş. Şu an için PS4 ve XBO'ya odaklanmalıyız demişler. Ama bayramdan sonra :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: Neverwinter81Xbox One ve Ps4 kullanıcılarına Ocak ve Şubat aylarında iki büyük güncelleme gelecekmiş. Şu an için PS4 ve XBO'ya odaklanmalıyız demişler. Ama bayramdan sonra :)
Ocak güncellemesinden sonra hatalarını kapatırsa ertesi gün satın alırım
-
Bence iade edenler de ilerde tekrar alacak oyunu :) biz de isterdik hatasız çıksın ama napalim olmadı insallah zamanla duzelecek. -
7 gün içerisindeki gelecek güncellemeyede bakıp bitireceğim sanırım. Next-gen güncellemesi 2022 yi bulur. Yapacak bir şey yok.
Xbox one s üzerinde oynayan varmı arkadaşlar, durum nasıl sizlerde. -
bugün başlıyorum series s'te. yeni nesil güncellemesi bekleyemicem.
Maalesef bugün yaptıkları açıklamadan sonra para iadesi yaptım. Açıklamada aşamalı olarak güncelleme geleceğinden bahsettiler fakat yeni nesil sürümünden bahsetmemişler bile. Ben oyunu current-gen oynamayı göze almıştım ve uzunca bir süre oynadım. Ancak yaptıkları açıklamaya bakılırsa yeni nesil güncellemesi 2022'yi bulur, bu yüzden iptal ettim. Umarım düzeltirler. -
Oyun akıyor şuanda beklenecek kadar kötü değil.
İadesi kabul olan var mi -
Hocam nazar değmesin ama bir kere dahi oyun cokmedi dashboard a atmadı. Güncelleme sonrasi 20-30 fps arasi gidip geliyor (algıladığım kadariyla).
Bug elbette var herkeste olduğu gibi. Ama öyle bi oyun yapmis ki adamlar tek kelimeyle efsane. İsterdim ki herkes bu oyunu sorunsuz oynayabilsin de benim aldigim keyfi onlar da alsin :) -
2022 söz konusu bile olamaz en geç Yaz aylarında çıkacaktır next gen update.
İncelemede hâlâ. 72 saat içerisinde geri dönüş yapılacağı yazıyor. -
10 15 saat var gameplay verirler inşallah -
Xbox One S'te oynuyorum ilk hotfixten sonra baya düzelme oldu akıcı ve keyifle oynuyorum bilgilendireyim.
-
Oyuna bağlanmada sorun yaşayan var mı şu an?
Türler farklı, mukayese etmek bile yanlış belki ama npclerin yapay zeka seviyeleri bariz gta 4te daha iyi. Belki SA ile falan yarışır 2077. Yamalarla buglar ve performans sorunları halledilecek belki ama npcler ve oyunun fizik motoru değişmeyecek. Ben umudumu kestim o yüzden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur. -- 16 Aralık 2020; 11:12:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X