Şimdi Ara

CYBERPUNK 2077 XBOX [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
12
Favori
26.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okuduğum kadarıyla grafik güncellemesi göremedim sadece oyundaki hatalarala ilgili güncelleme gördüm. Grafik güncellemesi bunun minimum 30 GB falan olmalı zaten anca toplar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncellemenin çıktığını gördükten sonra konsolu açıp, indireyim dedim. Fakat otomatik indirmedi ve güncelleştirmeleri kontrol et diyerek kendim manuel indirmeye koydum. Sizde de böyle mi oldu?

CYBERPUNK 2077 XBOX  [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC
  • Aynen bendede aynısı oldu,makineyi kapattım açtım ve tarattim ozaman buldu,ondan önce taramada çıkmıyordu..gözükmeyen arkadaşalar açıp kapatirsaniz sorun çözülüyor
  • HunTeRFoReWeR kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam haklisiniz yeniymis :) ilk guncelleme de bu boyutlardaydi ondan karıştırdım :)
  • Twitter da gördüğüm paylaşımlara göre SX de bariz iyileşmeler mevcut oyunda güncelleme ile. Çok enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 13 Aralık 2020; 0:28:8 >
  • Arkadaşlar oyunu series s de oynayanlar yorum yapabilir mi? Test videolarini izledim ama sizden de duymak isterim. Series x de quality ve performance modları ayri ayri. Ama series s de sabit 30 fps. Mesela çatışma sahnelerinde ya da aracla hızlandığiniz zamanlarda 30 fps altina dusuyor mu?
  • Oyun bayağı değişti güncelleme ile lens parlaması dışında herşeyi kapadım bide
  • Oyun güzelleşti baya, en azından kaplamalar.

• Aynen kardeşim lens dışındaki tüm ayarları kapadım o bulanık lik gitti
  • Series x için en iyi görüntü ayarı nedir lens dışında her şeyi kapamalı mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakarvardar -- 13 Aralık 2020; 1:38:42 >
  • eakarvardar E kullanıcısına yanıt
    Ben kapadım baya net oldu goruntu
  • Oyun da baya baya iyileşme var grafik modunda özellikle. 30fps bile oynanabilir hale gelmiş. Şehir de insanlar ve araçlarda fazlalaşma var baya baya.

• Beyler yok mu kardeşlik ile P2 hakkını satan veya kiralayan?

• Bana emektar xbox one'ımı sattırıp one x aldırtan oyun. Konsol salı elime geçecek şu anda bir mukayese edemem tabiki. Ama one ile bildiğin çamurdu bu oyun. Aylarcs bekleyip indirip oynayamadan kapattım. Şaka gibiydi. Series X alamayacağımdan bu yolu seçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noblelion -- 13 Aralık 2020; 11:22:54 >
  • noblelion N kullanıcısına yanıt
    Hocam kötü haberi veren kisi oluyorum istemeye istemeye ama one x sahibiyim ve oyun kesinlikle oynanabilecek sekilde değil. Sürekli cöküyor, özellikle sehirde arabayla dolasırken fps 21-22’lere kadar düsebiliyor. Bekliyorum düzeltmelerini ben de eğer düzeltirlerse, yoksa su haliyle kesinlikle oynanmıyor, aşırı keyifsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A50721E71

Arkadaşlar cyberpunk 2077 xbox series x versiyonında klavye ve mouse desteği var mı ?

Ben taktım görmedi

• Eski nesillerde oyunun çökme yaşaması bence hdd'den kaynaklanıyor. Çok fazla sinematik var oyunda, açık dünya da ise mekanlar sürekli arkada çalışıyor. yani bir eve girince yükleme ekranı çıkmıyor. dolayısıyla hdd bu hıza yetişemiyor. series de bile sinematikler de 1-2 saniye bekletiyor oyun.

• kankhy kullanıcısına yanıt
    Son çıkan yamadan sonra aynı sorunlar devam ediyor mu?
  • One s de oynuyorum. Bir tik daha fps artmis ancak elbette sabit 30 fps yine yok. Sanki 4-5 fps yukselmis gibi. EMİN OLMAMAKLA BİRLİKTE sanki uzak mesafe çizimini azaltip da fps artırmışlar gibi geldi bana. Uzaktan kastim çok uzak yerler değil one s de oralar zaten bulanik. Belki 50-100 m ilerisini kastediyorum. Bilmiyorum bana da öyle gelmis olabilir. Yani biraz numara yaparak sanki fps artirmislar :)
  • fasttornado F kullanıcısına yanıt
    15-20 dakika kadar oynadıktan sonra dayanamayıp kapattığım için çökmeyle alakalı bi sey söyleyemicem ama fps kesinlikle hala cok kötü, sehrin bazı yerlerinde yine 20’lere kadar düsebiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.