call of duty bile HD texture pack alınca 133 GB olmuş. |
CYBERPUNK 2077 XBOX [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC (11. sayfa)
-
-
Ben oynamıyorum düzelene kadar kafam rahat :) Baktım ortalık yıkılıyor açmadım bile oyunu. Belli ki oyun düzelene kadar çok patch yiyecek. İnşlh yeni nesil versiyonunun yamasını geciktirmez bu durum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Th3M4NIMALBen oynamıyorum düzelene kadar kafam rahat :) Baktım ortalık yıkılıyor açmadım bile oyunu. Belli ki oyun düzelene kadar çok patch yiyecek. İnşlh yeni nesil versiyonunun yamasını geciktirmez bu durum.
Ps s gelen güncelleme 17 kusur GB. Bize hiç bir şey gelmedi bakalım kaç GB olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu komple sildim sinirlerimi hoplattı grafikler falan, gears 5 girdim moralim düzeldi, iyice duzeltsinler oynarız
Metacriticte user ratingler açılmış, gereken puanı vermeyi unutmayın arkadaşlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur. -- 12 Aralık 2020; 7:46:28 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende oynamadım ve oynamayacağım. Taa ki yeni nesil update alana kadar. Hele ki şu haliyle hiç oynamam :)
Dünden bir bölümde sorun yaşıyorum sürekli çözme takıldık kaldık orada.
Konsol da bu kadar çöken oyun görmedim (Division iki kez çökme yaşamıştım o da kaç saatlik oyun süresiyle).
Araba sürüyorsun oyun çöküyor, kalabalık mahallede koşmaya başlıyorsun yine çöküyor göreve gidiyorsun bir daha çöküyor....
İyi ki oyunu 1 ay ertelemişler. -
PC ve PS için yayımlanan 1.04 yaması Xbox için daha sonra açıklanacakmış. Ne zaman olacağına ilişkin bilgi gören var mı? -
One x te oynuyorum memnunum yanı pek bi sıkıntı görmedim 3,5 4 saat oynamışımdır. Bazen kare hızı düşüyor tabi ama rahatsız edici değil
1-2 haftaya yama ile düzeltilir. Kontrollerde zorlandım ayarları buldum netten oda güzel oldu.
Ayarları paylaşabilir misiniz hocam? -
quote:
Orijinalden alıntı: fasttornado
PC ve PS için yayımlanan 1.04 yaması Xbox için daha sonra açıklanacakmış. Ne zaman olacağına ilişkin bilgi gören var mı?Yok ama bu gün/yarın gelir diye tahmin ediyorum
Çok teşekkürler hocam. Hemen deneyeceğim. -
Ben bıraktım çıkana kadar patch -
-
Hocam bende one s var. Bu kadar da kötü değil bende durum. 20-30 arasi gidip geliyo benimki. Yani burdaki kadar kassa oynanmaz zaten. Bilmiyorum belki de one s ile one arasında bu kadar fark vardır. -
Bişey değil kardeşim yatay ve dikey hızı 11 de kullanıyorum
Resmen dolandırıcılık bunların yaptığı böyle rezil oyun yapılmaz yayalar falan gta 3 seviyesinde bile değil.çatışmalarda 5 bin tane kurşun harcamak gerekiyor hiçbir şey olması gerektiği gibi değil zerre keyif vermiyor.Resmen insanın içi acıyor bu kadar para verip bu rezilliği çekmek.
-
Bu oyun en az 2-3 aya adam olur. Series s ve x sahipleri bence beklesin güçlendirme gelene kadar hem daha grafiklerle hemde şu sorunlar çözülmüş olarak oynarsınız.
Ya pc ve ps4 e patch getirip de xbox tarafını neden sallamiyorlar anlamis değilim. Benim bildiğim aynı anda 3 platforma da patch çıkarırsın. Ayrica one x cyberpunk özel konsol üretmedi mi? Sponsor olmadi mi? Cidden anlamak güç.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X