Şimdi Ara

CYBERPUNK 2077 XBOX [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
537
Cevap
12
Favori
26.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • One X için bile boşuna mı bekliyoruz acaba diye düşünmeye başladım? Üçüncü yama bu ve boyutları da ufak sayılmaz ama beklenen düzelme halen yok sizin söylediğinize göre.
  • Oyun oneX de oynanacak seviyede değil maalesef, heryşey bulanık, fps kötü. 3-5 ay sonra tekrar bakmak lazım.
  • CYBERPUNK 2077 XBOX  [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC

CYBERPUNK 2077 XBOX  [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC

Gelişme var örnek 1. Foto

Ama yeterli değil örnek 2.foto

Cihaz: series x

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu series x için ön sipariş veriyordum ki, biraz daha bekleyeyim dedim. Şimdi ise 6-7 ay yada 1 yıl sonra oynasam, bir şey kaybetmeyeceğimi gördüm. Grafikler ve fps düşüş olayları nedeniyle 1 yıl daha ertelense daha iyi olurmuş!

• eakarvardar E kullanıcısına yanıt

Bu bölümü geçtim, kesinlikle series s de daha iyi görünüyor burası. yukarıda attım ama koyayım yine resmi.

• Series X‘de epey düzelme var update sonrasi. Grafik , fps vs...

• quote:

Orijinalden alıntı: _Yetimoğlu_

Bu bölümü geçtim, kesinlikle series s de daha iyi görünüyor burası. yukarıda attım ama koyayım yine resmi.

Ayni resmi Series X‘de cektim:)

• ahahaha şansa bak. CYBERPUNK 2077 XBOX  [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC 

• Oyunun sıkıntıları vs her şeyini unutuyorum şöyle şeyleri gördükçe. Yan görevleri oynamaktan ana hikayede ilerleyemiyorum. CYBERPUNK 2077 XBOX  [ ANA KONU] UPDATE 2.0 PHANTOM LIBERTY DLC
  • noblelion N kullanıcısına yanıt

Hocam bende kötü haber vericem sanırım.. one x de de oyun çok kötü özellikle araba kullanmak facia..GTA V oynuyorum cyberpunk dan çok daha iyi grafikler:)

• kankhy kullanıcısına yanıt

Üstad xbox one ile 2002 yılına döndüm grafik olarak o yüzden ben kesin beğenirim one x performansını 😂

• Yaa benim karakter koşmuyor vede çok yavaş ilerliyor takıldı kaldi bu böyle😡
  • Üstünde çok fazla ağırlık vardir
  • Arkadaşlar tamam, One X'e vurmayın, öldü. :)

Ek: İnternette bir şey gördüm; Xbox One X'de konsolun kendi Ayarlar seçeneklerinden 4K yerine 1080p seçilince FPS iyileşiyor gibi bir yorumdu. Denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasttornado -- 13 Aralık 2020; 22:14:33 >
  • ra's al ghul kullanıcısına yanıt
    Onu hic düşünmedimyaa😂 eyw denim bakim
  • topladığın silahları, giymediğin elbiseleri sat dükkanlarda. Katana (kılıç) silahını da alın mutlaka, çok işe yarıyor yakın dövüşte.
    pause tuşuna basınca sağ üste çanta kapasitesi ve yük miktarı yazar 190/200 gibi.

• Bende de para sıkıntısı var ne yapmam lazım dostum
  • ra's al ghul kullanıcısına yanıt

Bol loot yapacaksın, yaptığın görevlerden sonra da lootlamayı unutma. Onları satınca güzel para geliyor. Boş boş gezerken polisle çatışan çeteler oluyor, onları indirince hem para geliyor hem itibar hemde loot.

• Legendary parça istiyor silah üretmek için daha hiç denk gelmedi
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.