< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > |
Cyberpunk 2077 Yine Ertelendi (2. sayfa)
-
-
Rezalet
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Witcher 3'ü 2 kez, Cyberpunk 2077'yi 3 kez ertelediler. Ha bir de Cyberpunk 2077'yi 2013 yılında duyurmuşlardı.
bu habere şaşıran var mı cidden
Sizin yapacağınız işin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayva -- 27 Ekim 2020; 20:23:5 > -
CDPR çok kaliteli bir şirket ancak şu yaptıkları gerçekten çok amatör ve dalga geçer gibi, ön siparişi iptal etmeyi bile düşündüm, 20 gün önemli değil ama sözlerini tutamıyor olmaları çok sıkıntı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Cabuk bu durumu boykot etmeliyiz. Witcher 3 leri kutulu surumleri yakmaya baslayalim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Umarim gunun birinde su oyun cikarda yaslanmadan oynariz bu nedir kardesim ya kacinci erteleme. -
-
Gold açıklamasından sonra kepaze oldular.
-
Oyun güzel çıkmazsa büyük sıçış bekliyor şirketi. Ki güzel çıksa bile online kısmından deli gibi para kazanamazlarsa yine sıkıntıya girerler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben önsipariş vermiştim. Onu iptal mi edecekler yoksa kalcak mı önsiparişli?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
CDPR de bunu yapıyorsa biz kime güveneceğiz.
-
hay sizin çıkaracağınız oyunun da bir işi beceremediniz nasıl da korkuyorlar patlayacak diye böyle plansız programsız iş mi yapılır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 27 Ekim 2020; 20:52:34 > -
Bu İsyan edenleri anlamiyorum. Arkadaş Adamlar Optimizasyon sorununu halletmek icin ertelediler Üstelik Bütün platformdaki oyunculara hizmet etmek istediklerini söylediler 3 hafta daha beklesen ölürmüsün ?
Starcraft 2 cıkıcakti kac senedir bekledigimizi unutuyoruz.. Bence bekledigimize degecek.. daha ne :)
-
Senenin son skandal olayı ne diye sorsalar gösterilecek bir haber.
Henüz alamayanlar için iyi haber
-
Ne oldu Epic indirim mi verecek yoksa Aralık'a kadar
Ekleme: Oyun hiç sıkıntısız çıkacak olsa tamam fakat yine bir ton sorun ile çıkacak ve yamalarla düzeltilecek. 21 gün için böyle bir tepki almaya değer mi emin olamıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akilsizadam -- 27 Ekim 2020; 20:58:27 > -
3 hafta nedir ki,3 ay ertelemediklerine şükredin.
-
Ön siparişlere ne olacak şimdi? Kalıyor mu yoksa iptal mi edecekler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X