Bunu abartılı buldum, al bir keyif çayı iç Şaka bir yana da, Last of Us 2 bu sene GOTY ödülünü rahat alır. Karşısında ciddi bir rakip yok. Gow seneye zor bence, o da bir sene erteleme yer gibime geliyor. Ne olursa olsun şu oyun çıksın artık, bizi bitirdin be cdpr. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cyberpunk 2077 Yine Ertelendi (7. sayfa)
-
-
Sorunsuz çıksın. Geç olsun ama güç olmasın.
-
Yemişim ubi nin oyunlarını ,kopyala yapıştır. Almıyorum artık bu firmanın oyunlarını . Üstüne Türkçe dil eklediği de yok. Ne diye para vereyim o zaman aynı oyunlara .
CDPR in Türkçe dil desteği vermesi bile yeter, 2077 ye kadar beklerim bunun için .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternettenCızz -- 28 Ekim 2020; 11:57:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Last of us 2 alsa ne olur goty i , dünyada birçok oyuncuyu (ben dahil) memnun etmedikten sonra . Death Stranding için de böyle büyük konuşuyorlardı, sonra ne oldu goty yerine göty oldular .( Death stranding bence güzel oyundu,eksikleri vardı tabii ama yine de keyifle oynamıştım )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnternettenCızz -- 28 Ekim 2020; 12:5:49 >
Ubisoft çok oyun çıkarıyor da burada sorulması gereken soru şu sizin için nitelik mi daha önemli nicelik mi? Ubisoft un tüm assasins creedlerini topla tek bir red dead redemption 2 etmez benim gözümde. E şimdi ubisoft daha çok oyun çıkartıyor diye rockstar gamesden daha kaliteli bir firma mı oldu? Benim gözümde hayır. Aynı durum burada da geçerli. Cd projekt rede güvenim tam benim. Hayalkırıklığı yaşayacağımızı düşünmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koftehor1 -- 28 Ekim 2020; 12:5:0 >
Last of us 2 yi çok beğenmiştim ben. Senaryo pek çok kişiyi kızdırdı ancak teknik açıdan gerçekten rakipsiz bir oyun. Açıkçası benim gözümde goty yi kesinlikle hak eden bir oyun. Death stranding oynanış açısından çok sıkıntılı bir oyundu konusu hoşuma gittiği için bitirmiştim ancak beklentimin altında kalmıştı
Cidden yapıyorlarsa ki o bile malum aralık 2021'e bir daha etkelemeksizin şekilde ertelesinler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kimse ince çizgiyi görmemiş
adamlar oyunu 2077 de çıkaracak
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DürüstİnsanYorumlar fazla sert olmuş. Sanki 6 ay ertelendi. Açık dünya oyunları yapmak zor iş ve oyuncuların beklentileri çok yüksek. 3 hafta daha beklemek sıkıntı değil.
ilk verilen tarihten yaklaşık 6 ay kadar ertelendi hocam zaten. Ha pandemi vs nedeniyle dendi millet ilk ertelemelere laf etmedi zaten de adamlar kesin çıkıyo bitti oldu diyip üstüne 3 haftalık bir 3. erteleme yiyince tepki görüyorlar. Gayet yerinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egrino -- 28 Ekim 2020; 13:1:41 > -
ben böyle amatörlük böyle rezillik görmedim. bunlar bir de witcher 4 çıkarmaya falan çalışırlarsa yandık
-
Ertelemeler can sıkıyor ama Rdr 2 de yanılmıyorsam iki kez ertelenmişti ama çıktığında sonucu gördük. Cyberpunk 2077 ayrıca çıkışında Türkçe desteğiyle gelecek. PC'de 30$ civarına satılıyor. Kesinlikle bizim için kredisi yüksek olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 28 Ekim 2020; 13:21:46 >
6 yıl önce tanıtılmıştı hala çıkmadı half life 3 gibi olmasın bu da?
-
Aşırı saçma bir bahane. PS5 ve Xbox SX sürümlerinden bana ne yahu. Bilgisayar için hazırsa yayınla gitsin hepsini neden aynı anda yayınlama gereği duyuyorsunuz. Çıkmamış bir konsol için PC kullanıcısı boş yere beklemek zorunda mı?
-
Bu habere en çok Ubisoft sevinmiştir. Yeni AC oyunu çok fena arada kaynayacaktı yoksa.
Half life 3 hiç duyurulmadıki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu iş bannerlord gibi olmasın bari başka bişi istemiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egrinoilk verilen tarihten yaklaşık 6 ay kadar ertelendi hocam zaten. Ha pandemi vs nedeniyle dendi millet ilk ertelemelere laf etmedi zaten de adamlar kesin çıkıyo bitti oldu diyip üstüne 3 haftalık bir 3. erteleme yiyince tepki görüyorlar. Gayet yerinde
Alıntıları Gösterİlk ertelenme 5 ay. İkinci ertelenme 2 ay. Üçüncü ve son ertelenme 3 hafta. Toplamda 7.5 ay ertelenmiş. Haa gold olan bir oyunun ertelenmesi oyun tarihinde ilk o da ayrı bir konu. CDPR'i kutlamak lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: semihadal6 yıl önce tanıtılmıştı hala çıkmadı half life 3 gibi olmasın bu da?
Resmi olarak 2012'de duyuruldu. Yani 8 yıl oldu.
-
Bekleriz sikinti yok 2.ay once aldim on siparisde bu erteleme biraz canimi sıktı ama olsun cdpr en sevdigim firmadir bos adim atmaz onlar
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiri
Güzel oldu güzel. Watch Dogs: Legion, Assassin's Creed: Valhalla ve Call of Duty: Black Ops - Cold War'u artık rahat rahat oynayabileceğiz!Kanka bende bi ton oyun var valhalla ve legionu almak istiyorum nasil oyunlar onlar cold wari kesinlikle almicam cunku ben single oyuncuyum hikaye benim icin onemli 200 lira 5 saatlik coda vermem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X