Şimdi Ara

Cyclone Micro 2+ Full HD HDMI 1080p MultiMedia Player Adaptor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İngiltere'den Cyclone Micro 2+ Full HD HDMI 1080p MultiMedia Player Adaptor getirttim. Yaklaşık £30 civarına geldi. Çok fazla da incelemedim alırken. Ancak taktığım zaman televizyonumda izleyemediğim (desteklenmeyen video, desteklenmeyen ses verisi v.s. sorunlar) hd filmleri izledim, üstelik türkçe altyazı desteği olduğunu görünce de çok sevindim. altyazıyı ayarlayabiliyorsunuz hem ekrandaki konumunu, hem yazı karakteri büyüklüğünü, hem de yazı rengi seçilebiliyor (beyaz, sarı, mavi v.s.).
    HDMI çıkışı, usb girişi, sd kart okuyucusu ve 5+1 surround sound desteği var. basit ve türkçe dil desteğinde olan bir menüsü var. dts konusunu tam bilmiyorum, sesler gayet iyi. Ancak en büyük özelliklerinden biri gömlek cebine sığabilecek kadar taşınabilir olması. Ben beğendim, ilgilenen ve getirtme imkanı olan arkadaşlara tavsiye ederim. Fiyatı da gayet uygun geldi bana. Detaylı olarak aşağıdaki linkten görebilirsiniz.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00534L3B8/ref=s9_simh_gw_p23_d4_g23_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-4&pf_rd_r=0PPW0ED0T5S06YVX03CP&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128133&pf_rd_i=468294

• olabilir. rasspery pi yi beklerken aslında bununla da zaman geçirilebilir.. teşekkürler bilgilendirme için
  • Rica ederim...
  • Bu nasıl geldi peki ? Amazon yolluyor mu ? Bir de arkasındaki coaxial çıkış için kablo çıkıyor mu içinden ?
  • Amazon'dan kargo ile almadım. Baldızım İngiltere'de yaşıyor. Ona sipariş etmiştim. Kayınvalidem de Türkiye'ye dönerken getirdi. Coax çıkışı var, bir de kablo çıkıyor içinden.
  • Peki görüntü kalitesi nasıl ? Başka bir oynatıcı ile kıyaslama yapabilir misin ?
  • Boxchip F10 (2010) chipsetli bir media player.. DVD ISO: No - Blu-Ray ISO: No
    Aynı media player'ın muadili >http://www.iboum.com/pr/pico51.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Peki görüntü kalitesi nasıl ? Başka bir oynatıcı ile kıyaslama yapabilir misin ?

Görüntü kalitesi güzel geldi bana. Başka bir oynatıcı ile kıyaslama yapamayacağım. Çünkü başka bir oynatıcı kullanmadım, görüntü olarak da karşılaştırmadım. Konuyu takip eden arkadaşlarımız kadar üst seviyede konu ile ilgili ve bilgili de değilim. WD Live tarzı birşey düşünüyordum, ancak fiyat olarak bu uygun geldi. Benim için yeterli bir görüntü ve ses kalitesi var. f/p olarak bana uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Boxchip F10 (2010) chipsetli bir media player.. DVD ISO: No - Blu-Ray ISO: No
    Aynı media player'ın muadili >http://www.iboum.com/pr/pico51.php

Evet farklı isimlerde aynı cihazı internette ben de gördüm. İso konusunu tam bilmiyorum, yani anlamı nedir. Yazımın başında da dediğim gibi hard-diskimin içinde televizyonumun görüntüleyemediği hd filmleri seyretmemi sağladı. Televizyonum samsung 46b653. dts desteklemiyor. Hard-diskteki bazı filmlerde desteklenmeyen ses verisi (dts desteklemediği için), desteklenmeyen görüntü verisi gibi hatalar veriyordu. Bu ürünle hepsini çalıştırabildim. Bu filmler arasında iso var mı bilmiyorum. Konuyu bana açıklarsan sevinirim, hem de öğrenmiş olurum.

• Hah işte mesela B653'e kıyasla görüntü kalitesi nasıl ? Bende de B653 var, oynatırken oldukça iyi görüntü veriyor. En önemlisi de B653'ün görüntü akıcılığı çok güzel.

Boxchip F10 ISO desteklemese de her nasılsa bu cihaza ISO desteği eklemişler. DVD-ISO oynatıyormuş. Bluray ISO desteklememesi normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seko92 -- 24 Nisan 2012; 17:10:08 >
  • Walla görüntü gerçekten çok güzel. Dün akşam eşimle birlikte tenten 1080p izledik. Muhteşemdi! Hatta o kadar iyiydi ki, animasyon olduğunu bilmeyen bir kişi bazı bölümlerde bunun film olduğunu bile iddia edebilirdi. Televizyonumu 2010 yılında almıştım. Dün eşimle doğru bir karar verdiğimizi bir kez daha görmüş olduk. Allah aşkına birileri bu iso konusunda beni bilgilendirsin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtozbay

Walla görüntü gerçekten çok güzel. Dün akşam eşimle birlikte tenten 1080p izledik. Muhteşemdi! Hatta o kadar iyiydi ki, animasyon olduğunu bilmeyen bir kişi bazı bölümlerde bunun film olduğunu bile iddia edebilirdi. Televizyonumu 2010 yılında almıştım. Dün eşimle doğru bir karar verdiğimizi bir kez daha görmüş olduk. Allah aşkına birileri bu iso konusunda beni bilgilendirsin!

dvd ya da bluray disklerin birebir kopyalanmış hali . iso dosyası olarak bulunur. .mkv yani riplenmiş video değil, birebir diskin kendisidir.
  • Teşekkür ederim Saintroyo. Yani benim seyrettiklerim iso değil o zaman. Çünkü filmler kendiliğinden başlıyor, başlangıçta bir menü çıkmıyor. Aslında benim için çok fazla bir sorun teşkil etmiyor. Benim için maksat kaliteli görüntü ve ses.
  • videolarınızın uzantısı nedir? büyük ihtimalle .mkv uzantılı. mkv uzantısı orjinal bluraylarin riplenmiş halleridir. yalnız bir de şu var; bazı oynatıcılar orjinal blurayi yani iso doyasının menüleri ile birlikte açamıyor. onları direk olarak sadece video olarak oynatabiliyor.
  • .mkv olması yüksek ihtimal. Akşam tekrar bakıp yarın yazarım. Aslında ilk yazdığım mesajda belirttiğim gibi benim bazı dosyaları ses ve görüntü desteklenmiyor dediği için (televizyon) bu tür bir yola başvurdum. Şimdi görüntüyü de alıyorum, gümbür gümbür sesi de.
  • Mesela Magic ISO gibi bir programla orjinal bir DVD'yi ISO uzantılı tek dosya haline getirebilirsin. Sonra bunu cihaza okutunca DVD oynatıcıya DVD'yi takmışsın gibi DVD menüsü gelecek. Bir dene bakalım oluyor mu ? İlla Magic ISO kullanmak zorunda değilsin, bu işi yapan başka yazılımlar da var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.