Şimdi Ara

Cydia Alışveriş Rehberi - Paypal/Amazon hesabı olmadan ödeme yapmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cydia'da Paypal hesabımız olmadan da ödeme yapabiliriz (işlem esnasında zaten Paypal hesabı acmış olacağız). Emin olmamız gereken tek şey kartımızın yurt dışı hesaplara ödeme/havale yapabilmesi. Böylece aynı zamanda bu işlem esnasında sıradan hiçbir şey ile uğraşmadan ayrıca Paypal hesabı açmış olacağız.

Gerekenler;

Facebook veya Gmail hesabı.

Kredi/Debit kartı - Sanal kartlar ayrıca geçerli olabilir.

İşlem;

Cydia'da satın almak istediğimiz uygulamayı seçip açıklama ekranında 'Purchase' tıklıyoruz.

Çıkan ekranda Facebook veya Gmail girişi yapıyoruz.

Amazon veya Paypal ile ödeme seçenekleri var: Ben Paypal seçiyorum:

Çıkan Paypal ekranında varsa Paypal hesabımızı giriyor yoksa "Pay with a card"a tıklıyoruz.

Çıkan ekranda ülke seçip kart detaylarımızı giriyoruz.

Başarılı şekilde kart bilgilerinizi girdiyseniz çıkan ekranda aynı zamanda Paypal hesabı acmış oluyoruz. Bilgilerinizi girdikten sonra kutucuğu işaretlediginizden emin olun.

Cydia Alışveriş Rehberi - Paypal/Amazon hesabı olmadan ödeme yapmak. Cydia Alışveriş Rehberi - Paypal/Amazon hesabı olmadan ödeme yapmak.

Ve böylece ödeme ekranını tamamlayıp ödeme işleminin bittiği iletiyi alıyoruz (ödeme işlemi henüz bitmemiş ise veya yazarın kullanım sözleşmesi varsa kabul edip ödemeyi onaylamanız yeterli olacaktır).

Daha sonra Cydia'dan satın aldığımız uygulamalara erişmek için Cydia'nın ana sayfasında "Manage Account" bölümünde Gmail veya Facebook ile giriş yapıp "Purchased" kısmından bakabiliriz.

Cydia Alışveriş Rehberi - Paypal/Amazon hesabı olmadan ödeme yapmak. Cydia Alışveriş Rehberi - Paypal/Amazon hesabı olmadan ödeme yapmak. Cydia Alışveriş Rehberi - Paypal/Amazon hesabı olmadan ödeme yapmak.

"Cydia'da alışveriş" hakkında soru, öneri veya merak ettikleriniz varsa bu konu başlığı altında paylaşabilir/sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphoneuss2 -- 5 Şubat 2013; 19:39:14 >

• teşekkür ederim bence anlatılması gereken önemli bir konuydu.
  • Teşekkür ederim dostum çok açıklayıcı ve güzel bir anlatım olmuş sağolasın.
  • Şöyle konular aşağılara gitmese Allah aşkına! Üst konu yapılmalı. Çok yararlı konu bilmeyenler için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cogu kisinin isine yarayacaktir. Guzel bir anlatim olmus elinize saglik

• Hocam senden allah razi olsun. Dunden beri cok yararli konular aciyorsun

• Arkadaslar bi sorum olacak cydia da uygulamayi satin al a bastiktan sonra gmail ile giris yapiyorum ve paypali secince hemen satin aliyor bunu daha guvenli hale nasil getirebilirim yani odemeyi onaylamak icin telefona bi sifre falan gelse paypaldan
  • onay vermez paypalin yoksa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.