Nihayet bu sorunu çözdüm ve yeniden Cydiaya kavuştum :) bir sitede buldum ve oldu. Adım 1: Apple resmi sitesine giriş yapın: https://appleid.apple.com Adım 2: Güvenlik sekmesine gelin. Adım 3: Bu alanda “Uygulamaya özgü parolalar” kısmından “Parola oluştur” tıklayın. Not: Bu kısımı görebilmek için iki adımlı doğrulamanın açık olması gerkiyor. Eğer kapalı ise telefonunuzdan şu şekilde açacaksınız: Ayarlar > iCloud > Apple kimliğinize tıklayın Şifre istenecek girin. “Parola ve güvenlik” kısmından “İki faktörlü kimlik doğrulama” Açık konuma getirin. Adım 4: “Parola kısmı için etiket girin” kısmına tıklayın ve buraya “PanguJailbreak” yazısını tırnak işareti olmadan kopyalayın. Adım 5: Üretilen şifreyi kopyalayın. Adım 6: Şimdi Cydia Impactor size AppleID ve şifre sorduğunda bu şifreyi kullanacaksınız. Artık Cydia Impactor üzerinde “provision.cpp:150” hatası almayacaksınız. Bu işlemlerle jailbreak başarılı bir şekilde yapılabilecek. Alternatif bir yöntem de iki adımlı kimlik doğrulamayı geçici olarak kapatmak. Bir kez jailbreak yaptıktan sonra tekrar aktif hale getirebilirsiniz. Alıntıdır.