Bildirim
Cydia nasıl kaldırabilirim ? (Jailbreak İptal)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kaldıramazsınız başka türlü (benim bildiğim)
Anca restore lazım.
Jb olmasa tüm içeriği sil işe yarardı ama jb olunca yaramıyor.
Neden 6.1 düşünmüyorsunuz (satıcı gibi konuştum:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yasakhayat
Arkadaslar Jailbreak hakkında pek bilgim yok.Suan cihazda Jailbreak kurulu ama şuan kaldırıp sistem tam oturana kadar beklemek daha sonra kurmak istiyorum.Ayrıca ürün 6.0.1 bu yuzden restore yapamıyorum yaparsam 6.1 e gececek. Nasıl kaldırabilirim Cydia ( Jailbreak )
restore yapabilirsin sanırım sadece, ama orda durmasının bir zararı olmaz..
6.01 den 6.1 e neden geçmiyorsun ? -
Açıkçası suanki şarj durumundan gayet memnunum. 6.1 de bazı arkadaslar Şarj'ın eskisi gibi olmadıgını,bazılarıda 6.0.2 yi bile aradığını söylüyor. 6.02 Şarj sorunuyla bilinmesine ragmen :) -
quote:
Orijinalden alıntı: yasakhayat
Arkadaslar Jailbreak hakkında pek bilgim yok.Suan cihazda Jailbreak kurulu ama şuan kaldırıp sistem tam oturana kadar beklemek daha sonra kurmak istiyorum.Ayrıca ürün 6.0.1 bu yuzden restore yapamıyorum yaparsam 6.1 e gececek. Nasıl kaldırabilirim Cydia ( Jailbreak )
1. Sistemin tam oturması diye birşey yok. Eğer jailbreak üzerinden eklentileri kuracaksan birkaç gün sonra kursan da olur. Sonuçta 10 gün sonra jb yaptığında yazılımsal olarak bir farklılık olmayacak.
2. Restore edip yeni cihaz olarak kurmadıkça jb kalkmaz. Cydia'i kaldırsan bile( cydia kalkıyor bu arada) sistem dosyaların fazlasıyla değişime uğradığı için tek çözüm restore.
3. 6.1'e geçmemen için hiçbir sebep yok. Şu anda en kararlı sürüm ve zaten jb 6.1 için de var.
-
Ben de 6.0'da şebeke wifi batarya veya donma vs hiç bir sorun yaşamıyorum ama 6.1'e geçip öyle jb yapacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aman jb yapmayın şarjı 3 saatten fazla dayanmaz 1 saattir açık normalde %1 bile gitmemesi lazım telefonu açmadıgım halde %10 gitmiş -
quote:
Orijinalden alıntı: joney1st
aman jb yapmayın şarjı 3 saatten fazla dayanmaz 1 saattir açık normalde %1 bile gitmemesi lazım telefonu açmadıgım halde %10 gitmiş
Şarj gayet iyi, %1 gitmemesi lazım diye bir şey yok 3 saatte.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X