Şimdi Ara

cydia takıldı(çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, telefona jailbreak yaptım. ardından cydia ya source yükledim ve ordan backgrounder uygulamasını yüklemeye çalıştım. reload springboard seçeneği olan yazıların olduğu bi ekran çıktı ve hiçbir şey değişmiyo. sadece ortada bir şey dönüyo. ne forcequit ne home tuşu bir şey yapıyo. ne de reload sprinboard tuşu çalışıyo. sadece ekranın ortasında bir şey dönüyo. ne yapabilirim? ve jailbreak ten sonra uygulamayı cydia dan indirmemeli miydim? neyi yanlış yaptım da böyle bir durum oldu? ve ondan önemlisi bu durumu nasıl düzeltebilirm? beklersem normale döner mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsuz49 -- 25 Ağustos 2009; 18:15:07 >

• hard reset at : home ve power tusuna elma sımgesi gelene kadar bas.
  • hard reset atasam ne olur? bir zararı var mı veri silinir mi?
  • sevgili Metin Taşçı çok çok teşşekür ederim. sayende normale döndü iPhone çok teşekürler. sağolasın.
    Bir de benim bir sorum daha var: iPhone u jailbreak yaptıktan sonra başka bir şey yapmak gerekiyor mu cydia dan uygulama yükleyebilmek için?
  • Rica Ederim.

itunesden oyun yuklemek için manage=>source=>edit=>add cikan yere cydia.hackulo.us ekleyin. ordan sonra telin versiyonuna gore program indirin. (3.0 icin appsyc 3.0 - 2.1icin mpact 2.1)

cydiadan oyun yuklemedıgım icin asil sorunuza cevap veremicem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 26 Ağustos 2009; 3:17:20 >
  • ya benimde aynı sorunum var cydiada bişey indiriyodum fakat şimdi ortada bi yuvarlak dönüyo açılmıyo telefon hard resette çalışmıyo ne yapmayalım daha bugun yazılım kuruldu off çok acil yardım edin lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.