Şimdi Ara

CYPER ___ BLACKCATS YENİLENDİ..... VE KURULDU.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BLACK CATS haricen player almayacaktır. yeniden kurulan en son hack olaylarından disband olan clan yeniden 1 ay evvel kurulmuştur.

cyperda oynayıp da clan arayan arkadaşlar BlackCats player alımını durdurmuştur. yani tanımadık oyuncu clanına almama kararı vermiştir.

bunun başlıca sebepleri clan bir paylaşımdır fakat alınan elemanlar paylaşımdan çok sömürücülük düzeninden yetiştikleri için hep ver hep ver olmuyor. nereye kadar hazıra dağ ve düpe bile dayanmaz. bu sebeplerdendir kine .. Black Cats clanı kendi arasında toplanarak yeniden şekillenmiştir. yani dışardan player alımı yapılmayacaktır. lütfen bu konuda oyunda mesaj atmayınız. Pmlere cevap vermek zaten zor olduğu için bi de bi tarafları kalktı demesseniz sevinirim. . .

(yabancıya item verip kaçırmaktansa kesip düşürüp itemi paylaşmak her zaman iyidir. )

• quote:

Orjinalden alıntı: _Dej4vu_

BLACK CATS haricen player almayacaktır. yeniden kurulan en son hack olaylarından disband olan clan yeniden 1 ay evvel kurulmuştur.

cyperda oynayıp da clan arayan arkadaşlar BlackCats player alımını durdurmuştur. yani tanımadık oyuncu clanına almama kararı vermiştir.

bunun başlıca sebepleri clan bir paylaşımdır fakat alınan elemanlar paylaşımdan çok sömürücülük düzeninden yetiştikleri için hep ver hep ver olmuyor. nereye kadar hazıra dağ ve düpe bile dayanmaz. bu sebeplerdendir kine .. Black Cats clanı kendi arasında toplanarak yeniden şekillenmiştir. yani dışardan player alımı yapılmayacaktır. lütfen bu konuda oyunda mesaj atmayınız. Pmlere cevap vermek zaten zor olduğu için bi de bi tarafları kalktı demesseniz sevinirim. . .

(yabancıya item verip kaçırmaktansa kesip düşürüp itemi paylaşmak her zaman iyidir. )

...

• beni alırmısınız nede olsa bizde dhliyiz biz birer aile satılırız eğer almayı düşünürsen söle lvlim 47bufferim almassınız ama ben bi söliim dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Dej4vu_

BLACK CATS haricen player almayacaktır. yeniden kurulan en son hack olaylarından disband olan clan yeniden 1 ay evvel kurulmuştur.

kardeş ıırk ne

• lvl 60 rogue forum için su kardeşine iyilik yapıver :))
    orada yaaaahoooo yu tanıom
  • ırk:org bizamanlar bende o clandaydım hey gidi günler heyy hiç bii yardım görmedim onu söyleyeyim
  • DEJ4VU Sen tekrar hacklendin sanırsam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cem abi bırak bu ayakalrı neyı avr black ctasın ben 6 ay senın clanıdna kaldım bişi görmedıms enden biide adam secıon gecti artık o dönem oclanda clan için iş yapan adam avrsa oda ghastamaydı senden hiç bi yarar gelmez kımseye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.