Şimdi Ara

CYPRUS NETWORK INC. SİLKROAD ONLİNE SERVERLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Exp. olayı kat be kat fazla olursa kesin geliriz ama olmazsa zor...
  • arkadaşlar exp. olayı artırılabilir daha çok pvp ye yönelik. biliyorsunuz ki kale savaşları mevcut heralde daha tadına pek varan olmamıştır. ama bot olayı serbest olunca olay abartılır düşüncesi içindeyim. oyuncudan çok bot görmek istemeyiz heralde hatta oyuncu hiç göremeyiz. bir arkadaşımızda devil suitlerden bahsetmiş o da kulağa gerçekten hoş geliyor neden olmasın yapılabilir. birde arkadaşlar çalışmalar kesintisiz hep devam ediyor. çünkü işimiz bu okul, iş v.s. derdimiz yok. herkezin ortak düşüncesidir; exp olayı gerçekten oyunu zorlaştırıyor. amacımız oyunu daha zevkli hale getirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CherokeeKid -- 9 Kasım 2008; 1:33:43 >
  • Hep Oyleydi Alim Yaptı Fakat Vermiceni Soyledi Kimseye Kendi Çapında Arkadası İle Devam Ediyor.
    ßakalım Yakında Kim Orj Yapacak Gorucez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

Hep Oyleydi Alim Yaptı Fakat Vermiceni Soyledi Kimseye Kendi Çapında Arkadası İle Devam Ediyor.

arkadasida benem beraber takilioz alimle
    gercekten guzel oluyo aliminki normal sroya cok yaklasmisti ama vazgecti
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

Hep Oyleydi Alim Yaptı Fakat Vermiceni Soyledi Kimseye Kendi Çapında Arkadası İle Devam Ediyor.

Biz yapıcaz ;)
  • * Exp Olayı Fazla Olsun.
    * Eu Charlar Olsun.
    * İtem Mall Eşyaları Bedava Olsun.
    * İtem Drop Fazla Olsun ( SUN SOM SOS ).
    * Server Güzel Olsun.
    * Açılacagına İnanıyorum Şimdiden Hayırlı Olsun.
  • EXP Çok olsun en büyük isteğim
    BOT olmasın ikinci en büyük isteğim

+

karakter açtığımızda üstünde 100k gibi ilk başlarda sıkıntı yapmayacak sp olsun + gold çok iyi olurdu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flexnitec91

karakter açtığımızda üstünde 100k gibi ilk başlarda sıkıntı yapmayacak sp olsun + gold çok iyi olurdu.

Yani çok mantıklı sp eksiği/sp farm olayı sadece Joymax tarafından fazla miktarda silk satma amacı ile zekice tasarlanmış lanet bir şeydir..O yuzden sp farm gibi lanet bir şey ile zaman kaybetmeye gerek yok..
  • Şunlar olsa güzel olurdu ;
    Exp : Yaklasık bi 10x olsun (10x aklıma ilk gelen rakam)
    İtem drop rate : oda 10x (10x aklıma ilk gelen rakam)
    Item Mall : Mob lardan düşsün item mall dekiler !
    Lv Cap : Ksro media.pk2 den 120 level sınırlaması...
    Unique sisteminde kesin böle bi sox item düşmesi fln olsunki unique meraklıları artsın oyuna ayrı bir heyecan basar
    İşte böle bir oyun SÜPER olurdu
  • Sos sun vb itemler uniqlerden düşsün veya giantlardan sadece
    Sp derdi hiç olmasın ya skiller için gereken sp yi 1 e indirin bunu her skil için yaparsanız zaten sorun olmaz yada bol bol sp exp gelsin
    exp rate te biraz arttımıydı hiç sorun kalmaz bence zaten kasmak sorun değil o az kolaylasa herkes yapar ama en büyük olay sp farmki gerçekten adamı oyundan bezdirir sizinde bunun önüne geçmeniz lazım bence
  • İnşallah yaparsınız, oyundan daha çok zevk almak için için iyi bir yöntem.

Çalışmlarınızda Başarılar.
  • =) vaLLa oLursa bende iLk gelenLerden oLurum bunu aqLınızdan cıqarmayın.
    cok göz boyayıp açamayanLarda cıktı inş. sizde onLardan oLmazsınız. ne diyeyim. HAYIRLISI ne ise oLsun inş. açılır.
    server hakkında dü$üncem bhnm de diğer arklar qibi acıLırsa exp 10x sp 10x item mall yaratıklardan droplansın falan filan sadece pvp serverı oLsun yani :)
  • açıldıda tartısın
  • Bilmiyorum ama bu işe pek çok kişi girdi bıraktı inşallah siz bırakmazsınız konuşmanız'da işi ciddiye aldıgınızı goruyorum en kısa zaman'da açılır.

Ama şunu dikkat edin eğer exp olayı zorlaşırsa kimse oynamaz onu oynıcagıma normal sro kasarım daha iyi

Kolay gelsin
  • exp ve sp derdi olmasın süper olur.Oyun açılsın 1 saat sonra oyundayım ma sp ve exp çözülmesse normale devam
  • 10x exp falan olunca oyunun tadı çıkmazki:S
  • oyunun tadı normalde de belli bir yere kadar çıkıyor zaten... fazla exp. olması gayet sağlıklı olacaktır. arkadaşlar ayrıca bana ksro ile ilgili detayları anlatırsanız sevinirim. normal sro da olmayan neler var onları bilmeliyim.
  • 100 lv açık
    Ch'in tomb mağrası açık
    100 levele kadar questler..
    yaratıklar..
    silk pet'leri
    premium itemler..

hadi yapın bakam
  • Ya siz Onları boşverin ... Arkadaş birşey paylaşmış dışlamadan bir kabul edin once ...

Ben inanıyorum dostum cunku kendinizi kanıtlamışsınız insallah burdada iyi birşeyler yaparsınız ...

Ayrıca sen Suanki Silkroad online de bulunanları yap yeter
  • iyimiş, silk nasıl alcaz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.