Şimdi Ara

CYPRUS NETWORK INC. SİLKROAD ONLİNE SERVERLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: Lurtz

iyimiş, silk nasıl alcaz?

şu server ı açalım test aşamasına geçelim ozaman o tip konulara giricem.
  • Item Mall eşyaları moblardan düşerse bunu yapan adamlar nerden para kazanacak?
    Bence 10x exp olsun, sp derdi olmasın, bir oyuncunun her levelde kazanmış olduğu sp herhangi bir buildin o leveldeki bütün skileri açmaya yetecek gibi ayarlansın.
    Yapılabiliyorsa europa çarların pot süresi 14 sn değil 10 sn'ye falan düşürülsün.
    İtem drop artırılsın, her unique'den mutlaka sox düşsün, giantlarda da %45-50'lik bir sox oranı olsun.
    GM'leriniz mümkün olduğunca online olsun, mesela eventta pk2 edit kullanıp beni invisible iken görüp öldüren zat-ı muhteremleri şikayet anında (veya biraz sonra da olur) banlayabilsin (adamlara ağzıma gelen küfürü ediyorum ama bana mısın demiyorlar, yüz olsa zaten pk2 edit kullanmazlardı)
    DC, lag, bug artık bunlardan gına geldi, yapabiliyorsanız yokedin gitsin alayını.
    Bir de botterlara kesinlikle acımayın, öyle joymaxın yaptığı gibi silk alan banlanmaz mantığı olmasın.
    Son olarak ben oyuna başladığım zamanlar npc'lerde (veya npc'de bilmiyorum) bişey satılıyordu, kim kaç level olursa olsun buna saldırınca ölüyordu, sonra kalktı o, onu da bir zahmet oyuna ekleyebilirseniz çok güzel olur.

• arkadaşlar çalışmalar devam ediyor bilginize...
  • etsin etsin.
  • bol bol pvp olsun. dosyalrı alabiliyorsanız ksro dan alın onun gibi olsun. item drop falza ancak.süper güzel itemler uniqlerden çıksın. sp derdi olmasın. dedğim gibi exp zor olmasın çok kolay olsun şole 1 hatada 90 ı görelim mesela farmsız.ayrıca silk itemler npc lerde satılsın ya da mob.lardan düşsün.eventler olsun ama uzun süreli olsun 20dk deil.2-3 saat olsun belirli günler ama sürekli açık olsun 1i çıkınca biri girebilsin yani oda şeklinde. fikirlerim bunlar...
  • item çok çıkmasın ama 10k lık bi itemi npc 2k ya alıyosa 7k ya alsın inventory yetmez çünkü paso town
  • Ben bu şirketin Knight Online üzerine kurduğu private serverda oynamıştım..Adamlar işlerini güzel yapıyorlar..Silkroad için bir server açarlarsa bot yasak olursa ki yukarıda yasak olacağı söylenmiş bende varım ^^

Yanlız şuan site kapalı ? ( cyprus-ke )
  • Madem bot olmucak, ozaman exp % oranı arttırılmalı, oyunun orjinal halinin bozulması taraftarı pek değilim fakat server kapasitesi biraz fazla olursa iyi olur... Lag,Dc vs. gibi şeylerle tekrar tekrar uğrasmayalım...
    iyi calısmalar
  • Yalanlanmıştır ßugları Kapatmayı Oğrenin Test Açın Sonra Biz Acıyoruz Dersin...
  • var zaten sroda 1 tane private server ama bunun kapasitesi ve updatesi falan yüksek olursa ii olur
  • Yalanlanmıştır ßugları Kapatmayı Oğrenin Test Açın Sonra Biz Acıyoruz Dersin...
  • takıldı
  • vala pvpye uniqueli bi server olacaksa ben varım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Number_One_Wizard

vala pvpye uniqueli bi server olacaksa ben varım

vardı zaten öyle bi server yeni mi duyuyon
  • Güzel bi çalışma olacağa benziyor , dedikleriniz gibi olursa bende gelebilirim .
  • burası sro yeri
  • Bir an önce bekliyoruz ama Benim tek istediğim sağlam bir server olması ve ex sp oranının bir hayli yüksek olması. Geri kalanı beni ilgilendirmez :) Bunlar bile kat kat yeter bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Id

burası sro yeri

Hadi canım ordan bizde KO konuşuyoduk zaten kusurumuza bakma .
  • son gelişmeler??
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.