Şimdi Ara

CYPRUS NETWORK INC. SİLKROAD ONLİNE SERVERLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cyprus Knight Empire, Knight Online serverları hizmeti ile iyi bir kitleye ulaştık ve her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Knight online' dan sonra Silkroad Online serverlarını da Cyprus SRO Empire adı altında açmaya karar verdik. Buradaki Silkroad Online oynayan arkadaşlarımızıda aramızda görmek istediğimizi belirtmek isterim.

Silkroad Online hakkında istek, görüş ve önerilerinizi bu başlık altından konuşabiliriz.

CYPRUS NETWORK INC.
    ANIL BORAZAN

Not: Knight Online serverlarına http://www.cyprus-ke.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

• soyadin gerçekmi yoksa fake üyelikmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Stewie_

soyadin gerçekmi yoksa fake üyelikmisin

ehü ehü
  • buda sro emu gibi bişey mi olacak
  • gereksiz yere niye böyle bişi yazdın merak ettim. insan gibi burda ciddiyetimizi açıklamak amacıyla ismimi veriyorum. yukarda belirtmişim görüş ve öneri beklemek için bu başlığı açtım. ayrıca soyadım fake değil. facebookta aratırsan bulabilirsin.
  • Ne zaman açılcak? psro gibi birşey olcak dimi? Güzel olursa ilk gelecek olan kişilerdenim :) Heveslendim şimdi... Hatta karakterimide belirledim; Wizard :)

Başarılarınızın devamını dilerim.
  • yoğunluğa göre birkaç server açmayı düşünüyoruz. tamamiyle oynadığınız orjinal serverlara benzeyecek. oyuncuların önerilerine göre çeşitli değişikliklerde yapabiliriz. kesinlikle sro emu gibi değil. arkadaşlar Cyprus Network Inc. ismi 3-5 kişinin bir araya gelipte server açıp kendimizede böyle bir isim takalım olayı değildir. bir amerikan şirketidir. amerikan hükümetine her ay şirketin vergileri ödenmektedir ve kendimize ait server makinalarımız bulunmaktadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultima Online Server Listesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bot olacaksa yokum ben .
  • Çok gördük biz bu konuları.
  • biz görmedik o konuları. ne yapacağımızı anlatıyoruz zaten. ayrıca bot olayı kesinlikle olmayacak.
  • nasıl yani ya
    anlamadım
    direk 90 lvl'dan falan mı başlıcaz
    wow privateler gibi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CherokeeKid

biz görmedik o konuları. ne yapacağımızı anlatıyoruz zaten. ayrıca bot olayı kesinlikle olmayacak.

Hadi bakalım... Bu yorumu yaptığım için ileride beni utandırmanız dileğiyle.

quote:

Çok gördük biz bu konuları.
  • yok utandırmayız. sadece kırıcı mesajlar yazmasak ne olacak ne olmayacak düzenli bir şekilde konuşursak daha iyi anlaşabiliriz.
  • quote:

yok utandırmayız. sadece kırıcı mesajlar yazmasak ne olacak ne olmayacak düzenli bir şekilde konuşursak daha iyi anlaşabiliriz.

İnanın ki bu söylediklerinizi harfiyen yerinize getirmenizi sizden çok isterim.Fakat o kadar çok bu konulardan gördüm ki hepsi "ben yaparım","ben ederim" havasındaydı...Fakat o konuların hiç birinden olumlu sonuç çıkmadı.Onun için bu konulara inancımı yitirmiş durumdayım.

Saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lu£

quote:

yok utandırmayız. sadece kırıcı mesajlar yazmasak ne olacak ne olmayacak düzenli bir şekilde konuşursak daha iyi anlaşabiliriz.

İnanın ki bu söylediklerinizi harfiyen yerinize getirmenizi sizden çok isterim.Fakat o kadar çok bu konulardan gördüm ki hepsi "ben yaparım","ben ederim" havasındaydı...Fakat o konuların hiç birinden olumlu sonuç çıkmadı.Onun için bu konulara inancımı yitirmiş durumdayım.

Saygılar..

zaten şuan dikkat ettiyseniz kesin bir tarihde belirtmedim çünkü acele edip işi batırmakta var. öncelikle nabzı yoklamak gerekir bildiğiniz gibi. herşey tamam olduğunda açılacak serverlarımız. ekibimiz şuan çalışmalarını sürdürmektedir. bu oyunu bende severek oynadığım için sizin beklentileriniz benimde beklentilerimdir. sadece neler istediğinizi bilmem bizden sro konusunda beklentileriniz nelerdir onu öğrenmem gerekir. burada bu konuları tartışalım isterim ben.

• quote:

quote:

Saygılar..

o konulardan biride bizimdi hala çalışmalarımız devam ediyor ancak ara vermiş durumdayız. sonuçta bizimde derslerimiz okullarımız var. çalışmalarımız sonra devam edicektir.

• Bot olmayacaksa kim kasar?İsro'dan ne farkı kalır aynısı olacaksa?Kimlere hitap ediyorsunuzBu gibi soruların cevapları belirler bir oyunun kaderini diye düşünüyorum.
  • Bot olmasın ben varım.
  • Valla normal sro gibi level kasmak değilde.
    TRKo gibi hızlıca level kasıp pvp yapmak daha iyi olur
    Npcde devil suitler filan satılsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLiM KaFKeF

quote:

quote:

Saygılar..

o konulardan biride bizimdi hala çalışmalarımız devam ediyor ancak ara vermiş durumdayız. sonuçta bizimde derslerimiz okullarımız var. çalışmalarımız sonra devam edicektir.

Anlıyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.