bilen varmı bilmiyorum ama hep merak etmişimdir.. cz bowl da shaula, samma vs. gibi eslantta çıkan boslar bowlda çıkıyoda neden kekurikakuka, atilla, hyde, Snake Queen, Deruvish Founder, Talos, Troll King, antares vs. bosslar bowlda çıkmaz ?
Ne bilelim kardeşim biz, oyunu biz mi yaptık. Git oyunu programlayanlara sor...
quote:
Orjinalden alıntı: Falchon
biraz sert ve aşağılayıcı olmamıs mı ?
Sorduun soru suna benzio
neden harpy lufersonda warda moradonda yok
sanırım acıklayıcı
lol neden 40 altı eslanta giremio lol neden 30 altı cz ye giremio lol neden ?
böle saçma sorularda var tabi bunlardanda sorabilirsin
kısacası bizde bişi bilmiyoz desenize lol sende benim gibi bilmediğin şeyleri sormakta çekinme bir atasözü "bilmiyorsan sus adam sansınlar"
quote:
Orjinalden alıntı: HaYWaN1MS1..
quote:
Orjinalden alıntı: Falchon
biraz sert ve aşağılayıcı olmamıs mı ?
Sorduun soru suna benzio
neden harpy lufersonda warda moradonda yok
sanırım acıklayıcı
Beyler kusura bakmayın daha demin czde birine uyuz oldum da sert konuştuğum için kusura bakmayın...
quote:
Orjinalden alıntı: unigue
kısacası bizde bişi bilmiyoz desenize lol sende benim gibi bilmediğin şeyleri sormakta çekinme bir atasözü "bilmiyorsan sus adam sansınlar"
bilader rahatsız rahatsız sorular sorma bu soruların cevabı nedir biliormusn
MANTIKSIZ OLACAĞI İÇİN ....
quote:
Orjinalden alıntı: unigue
bilen varmı bilmiyorum ama hep merak etmişimdir.. cz bowl da shaula, samma vs. gibi eslantta çıkan boslar bowlda çıkıyoda neden kekurikakuka, atilla, hyde, Snake Queen, Deruvish Founder, Talos, Troll King, antares vs. bosslar bowlda çıkmaz ?
her yaratıgın ayrı bır map ı vardır mesela bugun eslant trolde cıktı sq ddıyelım yarın aposta cıkıyor yanı bunların bellı bır noktaları var ama bowldada her boss cıkıo ama boss eventte cıkıo sen olmypıdasın galıba bılmem hatırlarmısın bır kere cz karus town un onunde sharede mare(ısmı tam aklımda dııl) cıkmıstı
biliyorrum evet human townun önündede çıkmıştı evet anladım tamam peki neden lobo yada lopus lufferson yada eslantta çıkmıyor onu anlamadım :)) yok yaw şaka ama her bosun mapi var diyorsun da samma ile shaula eslantta çıkıyo ve aynı zamanda bowlda burda bir çelişki var işte neyse sorunun kesin cevabı tabikide ko yapımcılarında neyse saçma bi soru bencede diyeyim kapatiim konuyu
walla bilmiorm :D:D
off ya öldüm bu ne böyle
nie ben ban yedim m de siz yemdinizzz
quote:
Orjinalden alıntı: Full_Time_Hacker
off ya öldüm bu ne böyle
nie ben ban yedim m de siz yemdinizzz
ban yememizimi istiyon? egoist insan ne olcak
tamda yerine yazmışsın .. sen 5 dakikalık kosp kurup ban yedin ya ben bende cz de pk yaparken hiçbir zaman hiçbir illegal program kullanmadığım halde gm tarafından "cz de koxp" yapma suçundan banlandım. sadece tek kelime söylenir ===> ko
ben oyunun ılk oynayanlarındanım ılk defa duyuyom bu kekurikakuka mı neyse bunu :s
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme