Şimdi Ara

Cz deki kemiros SS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Elinde olan warmı Birde tam olarak nerde çıkıyor bu aptal hayvan gidip kesmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple19202 -- 13 Haziran 2008; 19:35:06 >

• dooom soilderin aynısı cz bowlda var bir sürü
  • Yorumun için saol fakat biz opalmı toplicaz yoksa pk mı yapıcaz birde sormak istedigim bişey war canı nekadar tahmince? kolay kesilirmi
    ex deyim gidemiyorum ^^
  • biraz soteye çekip orda kesin veya kalabalık olun, arkadaşlar baskın yerseniz exp'e yatabilirsiniz demedi demeyin

quote:

Orjinalden alıntı: Apple19202

Yorumun için saol fakat biz opalmı toplicaz yoksa pk mı yapıcaz birde sormak istedigim bişey war canı nekadar tahmince? kolay kesilirmi
    ex deyim gidemiyorum ^^

48k canı var doom soldier gibi fazla damage vurmuyor ama kesmesi her kalükarda biraz zahmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwner -- 13 Haziran 2008; 19:42:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pwner

biraz soteye çekip orda kesin veya kalabalık olun, arkadaşlar baskın yerseniz exp'e yatabilirsiniz demedi demeyin

quote:

Orjinalden alıntı: Apple19202

Yorumun için saol fakat biz opalmı toplicaz yoksa pk mı yapıcaz birde sormak istedigim bişey war canı nekadar tahmince? kolay kesilirmi
    ex deyim gidemiyorum ^^

48k canı var doom soldier gibi fazla damage vurmuyor ama kesmesi her kalükarda biraz zahmet.

48k:S
  • Full partisiz kutu alman imkansız gibi birşey. Tabi arada pk ya dönüyor parti herzamanki karus human kavgası xD.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.