swlam arkadaşlar 21 sorum olcak 1 cektıgım videoların kalıtesi cok dusuk arttırmanın bı yolu varmı ve en iyi ayar hangisi telefonda 2 pc suıt yukledim baglantıo kablosu almadan bluetoot la da kullana bılırmıyım
quote:
Orjinalden alıntı: goost
swlam arkadaşlar 21 sorum olcak 1 cektıgım videoların kalıtesi cok dusuk arttırmanın bı yolu varmı ve en iyi ayar hangisi telefonda 2 pc suıt yukledim baglantıo kablosu almadan bluetoot la da kullana bılırmıyım
Kaldı 19 soru
quote:
Orjinalden alıntı: goost
VİDEO AYARLARI KAYIT MODU :NORMAL BOYUT.@CIF 176*144 KALİTE NET SES KAYDI : AÇIK
İKİNCİ SORUNU BİLMİYORUM AMA PC SÜİTİN BAZI YÖNLERİNİ KESİN KULLANABİLİRSİN AMA PC SUITTE BLUTUD DİYE BİR ŞEY GÖRMEDİMAMA
TAMDA BİLMİYORUM AMA DEDİÜİM GİBİ BAZI YÖNLERİNİ KULLANABİLİRSİNDİĞER SORULAR19 SORUN KALDI
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme