Şimdi Ara

d 750 acil yardım farda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • camera versiyonunu degistirirken orjinali kaydetmedim.benimki 3.8 di
    2.1 ve 2.4 alt versiyon diy e telefon kabul etmiyor . forumda verilen orjinal 4.5 5.3 6.0 6.2 versiyonlarında ise camera modu calısıyor fakat fotograf çektigimde kaydetme yapmıyor . benim orjinal 3.8 versiyonunu bulabilecegim bir adress yahut baska bir çözüm varmı?

• acaba versiyon atsan yerine gelirmi cam sürümün?sanırım 3.8 gelmez ama en yeni ve resmi sürüm gelir 5.3
  • hocam üstte yazanları okuyormusun 4.5 5.3 6.0 6.2 2.1 2 .4 hepsini denedim camerası calısıyor fakat foto yu kaydetmiyor yani resim cekemiyorum
  • Ya hocam senin 5.3 ün farklı yani sen update yapınca elde edicein 5.3 de o tür problemler yaşamassın emin ol..saten fw nin amacı nedir?telefonda varolan hataları düzeltmektir
    quote:

Orjinalden alıntı: mahsher

hocam üstte yazanları okuyormusun 4.5 5.3 6.0 6.2 2.1 2 .4 hepsini denedim camerası calısıyor fakat foto yu kaydetmiyor yani resim cekemiyorum
  • arkadaşım istersen versiyon güncellemesi yap telefona. cam sürümü 3.8 old. göre eski versiyon yüklü. yada son cam sürüm 5.3
  • arkadaslar d750 güncelleme yapılamıyor tümd750 r1a044 versiyonları aynı tek bir versiyon var.se den bile güncelleme olmuyor ben 1.5 yıldır yeni bir versiyon yükleyemedim çünkü cıkarmadılar. k750 ve w800 güncellemesi yapılıyor.d750 lerde son kamera sürümü 3.8 yani bana türkiyede baska d750 kullanan varsa camdriver0 maille yollayacak.baska yol yok yahut hazırda driver varsa olur.
  • d750 kullanan birisi allah rızası ya birisi camdriver0.dat 3. 8 versiyonunnu göndersin d750 ler digerlerini kabul etmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.