Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (633. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.716.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cpt.Ee

65 hp deniyor 2008 oncesi mi 65 hp acaba?

evet ilk dizel loganlar 65 bg olması lazım,65 lik symbol lerde vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

2015 Sandero stepway ile 2015 logan 1.5dci arasında kaldım. Aslında büyük bagaj arabaya da ihtiyacım var. Özellikle loganın 75hp olması beni sanderoya itiyor. asr de loganda varmış. Sandero logana kıyasla daha konforlu sorunsuz diyorlar, bu seçimde tavsiyeniz nedir?
  • eaduvan E kullanıcısına yanıt
    merhaba ben alacak olsam sıfır stepway alırdım ,ama bagaj sorun oluyorsa yeni symbol 90 bg olabilir onunda sıfırı çok pahalı ikinci el az kullanılmış olabilir, touch versiyon full mesela.
    yada fiat linea 1.3 95 bg olabilir aynı fiyat aralığında.

• eaduvan E kullanıcısına yanıt
    ilaveten esp ve asr dacianın bütün modellerinde standart,zaten araçların içi ve donanımları neredeyse birebir aynı sadece dış görünüş ve boyutları farklı.
    yeni symbolde( logan) içi biraz daha güzel ve kullanışlı.

• quote:

ilaveten esp ve asr dacianın bütün modellerinde standart,zaten araçların içi ve donanımları neredeyse birebir aynı sadece dış görünüş ve boyutları farklı.

Teşekkürler, symbol cidden pahalıymış :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaduvan

quote:

Teşekkürler, symbol cidden pahalıymış :(

logan mvc nin sedan versiyonu,motor 90 bg ön kapılar biraz farklı cam açma düğmeleri kapıda, bide yol bilgisayarı var,aslında çok farlı değil .
    fiyatın farklı olması arkasında reno yazıyor olmasından kaynaklanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eaduvan

quote:

2015 Sandero stepway ile 2015 logan 1.5dci arasında kaldım. Aslında büyük bagaj arabaya da ihtiyacım var. Özellikle loganın 75hp olması beni sanderoya itiyor. asr de loganda varmış. Sandero logana kıyasla daha konforlu sorunsuz diyorlar, bu seçimde tavsiyeniz nedir?

logan mcv 1.5 dci ,stepwaye göre pahalı duruyor çünkü sandero da sisfarları,özel 16" jantlar,yolcu airbag standart.eğer logana bunları eklerseniz fiyat 46.750 olur.sanderonun bagajı 3 kişilik aileler için yeterli.kesinlikle bagaj geniş olsun diyorsanız logan alın.75 hp olmasına bakmayın 200 torkun etkisiyle hızlanması çok iyi .stepwayle loganın konforlarının farklı olacağını düşünmüyorum.

bakın sizin için logan mcv konfigure ettim

http://www.dacia.com.tr/modeller/logan-mcv/konfigurator/?modelKey=52K&stepTo=6&userPriceType=

• mcv hiç hoşuma gitmedi benim ,tek güzel yanı az yakıyor,radyosu kötü,yol sesi çok alıyor belki lastiklerdende olabilir,motor sessiz çalışıyor benzinli gibihoparlörler çöp.

• Kastamonu Ankara çevresi sahibinden 1.4 Ambiance lpg li hidrolik direksiyonlu, kliması olmasada olur orjinal fazla km yapmamış en fazla 100 bin km gibi 2005 2007 model arası satış sorunu olmayan aracını satan varsa görüşelim şişirilmemiş fiattan 1 ay içinde bir araba almam lazım
    benim araç emekiye ayrıldı bi yakınıma vermısdım kaza yapmıs yarı parasına sattım arabayı Allahtan sadece araçlarda hasar var
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Bagaj havuzu almayı düşünüyorum.
    Biraz araştırdım ancak tam bi karar veremedim. Önerisi olan arkadaşlardan desteklerini bekliyorm
  • sammy.1905 kullanıcısına yanıt
    Bagaj havuzu aldım gayet kullanışlı, tavsiye ederim.
  • eray026 kullanıcısına yanıt
    Nereden aldın ?
    ben bunu buldum ama emin değilim

http://www.halibagajhavuzu.com/binek-araclar-kat366.html
  • Arkadaşlar 1.5 yıldır kullandığım 1.5 DCI MCV logan aracımla ilk kez uzun yola gittim. Isparta nın uzak bir köyüne..dağlık taşlık yol. İstanbuldan toplam 860 km. Yola gitmeden lastikleri değiştirdim Pirelli cinturato idi Michelin energy Saver taktırdım inanılmaz farketti sanki tüm amirtisorler değişmiş gibi oldu. Araç yumuşak ve esnek hale geldi. Uzun yolda ortalama 4.2 litre giderken yaktı. Gelirken de araç hem bagaj hem koltuklar full yüklü halde 4.3 litre yaktı ustelik gelirken 120-130 arası geldim giderken 90 km sabit gittim genellikle. Gelirken daha çok yakması gerekmiyor muydu? Sonuç olarak 2008 model bu araçtan çok memnundum ve uzun yola ilk kez çıkmadan suphelerim vardı ama yine beni memnun etti hem de fazlasıyla..

• 2009 model 1.6mpi dacia logan bes kisilik
    45.000 km de fiyati sizce nedir sadece ben kullandim araci sifir aldim her yil bakimi yapildi kazasiz

• quote:

Orijinalden alıntı: m.cemal57

2009 model 1.6mpi dacia logan bes kisilik
    45.000 km de fiyati sizce nedir sadece ben kullandim araci sifir aldim her yil bakimi yapildi kazasiz

tahminimce 20-23 civarı

• Ben bu arabayi 17.800 e almistim 2009 da

• selam arkadaşlar bana km si 100.000 altında veya civarında 2011-2012 7 lik logan lazım 0535 586 80 96
  • m.cemal57 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de aynı model var lpgde takılı geçenlerde galericileri gezdim fiyatı 19-22 arasında geziyordu temizliğine km vs.. göre
  • Bende lpg yok orjinal halini bozmak istemedim :))

• 
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.