Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (635. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.714.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, dacia logan için şu angelli ve mercekli farlardan almak istiyorum. İsmi sanırım junyan far diye geçiyor. Elinde olup da satmak isteyen varsa mesaj atabilir mi lütfen? Ya da satan bir yer biliyorsanız, haber verirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle dacia logan ların 30000 km bakımlarında neler yapılıyor. Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 43 bin km. Logan lpg. Trigger i değiştir dedi yıllık bakımda servis. 2 yıl yada 60bin km. Sizce değiştireyim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: nexomer

2011 43 bin km. Logan lpg. Trigger i değiştir dedi yıllık bakımda servis. 2 yıl yada 60bin km. Sizce değiştireyim mi?

zamanı gelmiş 4.yılda değişiyor.

• nexomer N kullanıcısına yanıt
    Bende 2011 sandero var sizin de sanırım 1.4 motor benim gibi
    10ay önce trigeri ve alternatör kayışını değiştirdim, km den dolayı değil yıldan dolayı değiştirilmesi gerekiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar cevap için. Bu arada 185/65/14 Fulda lastik aldım. Tavsiye ederim.
  • Merhaba arkadaslar. 2012 model 1.5 ambiamce logan mcv aracim var. 70.000 km.de. 1 yildir bende arac. Aldigimdan beri aracin hararet gostergesi hep 2 kademede duruyor ve gecmiyor ancak cok trafik olursa bi 10 dk sona 4 kademe oluyor ve oyle devam ediyor. Bu bi sorun mu sizce. Eski sahibi hep bakimi serviste yaptirmis ve bununla ilgili birsey demediler dedi. Tahminim motor 70 derwceye cikiyor ve oyle kaliyor. Cok trafik olursa 4 kademeye yukseliyor. Yardiminizi bekliyorum.

• ua_faruk1987 U kullanıcısına yanıt
    normal bence havalar soğudu ,zaten dizel geç ısınıyor.hararet göstergeside 2 ışık artıp 2 ışık sönüyor bir sorun olduğunu sanmıyorum.

• Bu yaz kis hep boyle oldu ama hep 2 de. Binde bir dir gordugum 4 te

• bende 2012 benzinli var , hararet önce 2 sonra 4 ışık yanıyor ve sabit kalıyor zaten üstüne hiç çıkmıyor.sorun varsa belki termostat bozulmuştur

• Peki araca 0w40 mobil 1 yag koysak uygun mudur. Pek bi övüyorlar performans ve motor sagligi icin

• güncel

• 2015 model logon MCV araç kullanan arkadaşlardan bir ricam var.
    Stepne (yedek) lastik orjinal markası nedir? Araç üzerinde 4 adet Continental 185/65 R15 var,
    fakat yedek teker farklı bir marka. Continental marka olması gerekmez miydi?
    Acaba satıcı firmamı değiştirdi yoksa orjinalinde mi böyle satışa sunuluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eray026

2015 model logon MCV araç kullanan arkadaşlardan bir ricam var.
    Stepne (yedek) lastik orjinal markası nedir? Araç üzerinde 4 adet Continental 185/65 R15 var,

zaten üzerindeki en adi conti lastik,stepnenin farklı olması daha iyidir.bizde var ama markasına bakmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: eray026

2015 model logon MCV araç kullanan arkadaşlardan bir ricam var.

az önce şirketteki mcv ye baktım stepne continental benim loganın da continentaldi.

• Aracın gösterge paneli (hız, yakıt, saat vb.) aydinlanmiyor, ne olmuş olabilir. Sigortası sağlam (31 nolu olan) kitapçığında öyle belirtmiş. Araç çalışıyor. Sigorta yuvasındaki sigortalara üstten baskı yaparak temassız lık varmı diye bakıldığında gösterge çalıştı. Fakat aydinlanip tekrar kararıyor km ibresi titriyor. Araba kontagini kapattigimizda yakıt göstergesi ekrani aydinlik kaliyor. Merkezi kilit ile araba kapilarini kapattigimizda ABS fren ikaz Işığı ve yakit godterge ekrani yanik kalıyor.
    Radyo üzerindeki ve ısıtma, havalandırma, klima gösterge lambaları yanmiyor. Fakat radyo fan çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray026 -- 11 Şubat 2016; 0:23:23 >
  • eray026 kullanıcısına yanıt
    gösterge paneli bozuldu demekki,yeni daçyalar çok kalitesiz.

• Hayirli aksamlar abilerim benim babamda 2009 model dacia logan 1.6 mpi 90 hp arac var arac 45000 binde babam cok hiz yapmadigi icin arabanin motoru henuz acilmadi bence ama bu bence cunku aracla 120 nin ustune ciktigimda fena halde bagiriyo ve arabada bi hantallik var bunun sebebi ne olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: m.cemal57

Hayirli aksamlar abilerim benim babamda 2009 model dacia logan 1.6 mpi 90 hp arac var arac 45000 binde babam cok hiz yapmadigi icin arabanin motoru henuz acilmadi bence ama bu bence cunku aracla 120 nin ustune ciktigimda fena halde bagiriyo ve arabada bi hantallik var bunun sebebi ne olabilir

normal gibi gözüküyor,aynı aracı kullanan biri cevaplasın

• 
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.