Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (636. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.716.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m.cemal57

Hayirli aksamlar abilerim benim babamda 2009 model dacia logan 1.6 mpi 90 hp arac var arac 45000 binde babam cok hiz yapmadigi icin arabanin motoru henuz acilmadi bence ama bu bence cunku aracla 120 nin ustune ciktigimda fena halde bagiriyo ve arabada bi hantallik var bunun sebebi ne olabilir

130'Da 3800 Devir civarı çeviriyor.Yani 110-120 Km/s üstünde bağırıyor araç zaten.Hantallık kişiden kişiye değişir.Ama bakımlı ve sedan ise hantal olmaması gerek.1250 Kg mcv'yi bile rahat taşıyabiliyor. 1.6 8v K7M Motor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 6 Mart 2016; 23:57:15 >
  • Vitesi 2200-2500 arasi yerine 3000-3600 arasi degistirsek bu araca bi zarar olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.cemal57

Vitesi 2200-2500 arasi yerine 3000-3600 arasi degistirsek bu araca bi zarar olur mu

fazla yakar başka birşey olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler arkadaşlar.Sıfır km olarak aldığım 2006 model loganı geçen haftaya kadar kullandıktan sonra sattım.1.4 ap modeli ve lpgli idi.Toplam 73000 km yol yapmışım.17500 e almıştım.18000 e sattım.Ağır bakımlarını yaptırmamıştım, alan arkadaş ekspertiz yaptırdı ve kendisi yaptıracak.Forumdaşlara selamlar.
  • Yeni logan mcv 7 kişilik opsiyonu yok mu acaba? Malum lodgy 7 kişi ama o da pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hg34

Yeni logan mcv 7 kişilik opsiyonu yok mu acaba? Malum lodgy 7 kişi ama o da pahalı.

sanmıyorum yeni mcv ler biraz dar zaten,arkada emniyet kemeride var ama ne işe yarıyor bilmiyorum,eski kasa mcv lerde vardı onlar daha iyi.

• hassan01 kullanıcısına yanıt
    HOCAM HABER VERSEN DE YABANCI YA GİTMESEYDİ
    HAYIRLI OLSUN
  • Sağolun arkadaşlar.Bir ara duyurmuştum ama bir tepki gelmemişti.Bilgi ve tecrübelerini aktarıp paylaşan bütün forumdaşlarımıza selamlar ve sevgiler.Yine donanım forumdayız.
  • Arkadaslar bizim loganin bir kac yerinde
    Pasakmalari oldugunu gordum ne yapilirki?
    2011 logan 1.5
    444 aradim dosya acildi guya.

• Dacia Logan 1.4 Ambiance 2007 model alacağım bu arabaların kronik sorunları nelerdir? Parçası pahalımıdır yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha5553

Dacia Logan 1.4 Ambiance 2007 model alacağım bu arabaların kronik sorunları nelerdir? Parçası pahalımıdır yardımcı olursanız sevinirim

yedek parçası en ucuz en çok tutulan motordur,bende 1.2 var parçası japon araçlarından daha pahalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

Arkadaslar bizim loganin bir kac yerinde
    Pasakmalari oldugunu gordum ne yapilirki?
    2011 logan 1.5
    444 aradim dosya acildi guya.

angara arabası paslanmaz derler bide getir boğaz havası alsın kendine gelir

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Gidişi nasil yolda savrulma sarsilma yasiyormu şimdiden tesekkur ederim @ufuk-34JD58

• talha5553 T kullanıcısına yanıt
    benim araç 2012 model. 120 km hıza kadar bi güvensizlik yaşamıyorum daha üzeri güven vermiyor ,zaten bu tür araçlar hep böyle sembol olsun linea olsun hep aynı.
    performans olarak 150-160 km hıza çıkmak zor olmaz ama tavsiye edemem,güvenlik olarak.

Bizim bütçemiz 20bin maximum Ve Loganı uygun gördük Günümüz piyasasına Cliolarında o temizlikteki arabalarına 22-23 tl fiyat çekiyolar.Karşılaştıracak olursak Dacianın clio Symboldan eksi yanı fazla varmı(Sedan)
  • quote:

Bizim bütçemiz 20bin maximum Ve Loganı uygun gördük Günümüz piyasasına Cliolarında o temizlikteki arabalarına 22-23 tl fiyat çekiyolar.Karşılaştıracak olursak Dacianın clio Symboldan eksi yanı fazla varmı(Sedan)

sembol kullanmadım ama soruyorsan eğer, kendim alacak olsam 3 bin fazla verip symbol alırdım bütçe meselesi yada albea da düşünürdüm.hertürlü kalite farkı var değer yani.

Ufuk aracı kontrol ettırdım servıste resımler cekılıp genel merkeze gonderılıp gelen sonuca göre bu yol ızlenecek.

Bakım fıyatıta aldım tarihler yağ fılıtre bakımına ındırımlı 980 derdi.
    Tariflerde neler degısıyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mnr980 kullanıcısına yanıt
    standart bakıma ek triger seti ve v kayışıyla rulmanı.

servis fiyatı uygun zannedersem motrio malzeme kullanacaklar.dizelin parçası ucuz zaten sanayide orjinal malzeme ve işçilik 550-600 civarı tutar.ben aynı bakımı sanayide yaptırıcam ,zaten servise güvenmiyorum .

benim arabanın vuruk yerleri bile paslanmadı yaptırmadığım halde.

Cok dagol kardesim son bir kez sorum olacak albea alirsam benzinli dusunuyorum benzinlilerden tutulan modeli hangisidir Çekişi de iyi olsun biraz

• quote:

Cok dagol kardesim son bir kez sorum olacak albea alirsam benzinli dusunuyorum benzinlilerden tutulan modeli hangisidir Çekişi de iyi olsun biraz

hocam bu soruyu fiat forumunda sorsanız daha net bilgi verirler,eski fiatçı olarak bildiğim kadar yardımcı olayım.

zannedersem 2004-2007 arası 1.2 16 v 80 bg satılmıştı performans olarak en iyisi bu.

ben size 2006 üzeri 1.4 77 bg 8 v tavsiye edeyim en çok tutulan hala güncel motor,yakıt olarak 1.2 ile aynı yakıyor lpg ye daha uyumlu parçası bakımı çok uygun,performans beklenmesede fena değil .

• 
Sayfa: önceki 634635636637638
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.