Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (639. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.714.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 model 1.6 17.000 de bir araba bulduk. Kronik sıkıntısı falan var mıdır 1.6 ların. Daha önce 1.4 mpi solenza kullanmkştık çok memnun kalmıştık. Sıkışınca satamazsın diyerek çevre zoeuyla satmıştık. Kıyas olarak önümüzde 2 seçenek var.

2005 1.3 albea 170.000 kmde servis bakımlı zincir 150.000de değişmiş dizel. Hasar kaydı 500 göxüküyor ama arabada bi sıkıntı gözğkmğyor nerden kazalı anlamadık. Tanıdık galeride.

2011 logan 1.6 17.000 km de. Kazasız. Benzinli lpg takılı değil. Sizce nr yapmalı. Sıkıntı ise şuan daciaya psra yetmiyor sıkıntıys girmek lazım. Bizim planımız clio albea vs alıp 1-2 sene binip kredi bitince satıp corollaya falan geçmekti. Ama logan kafamızı ksrıştırdı alıp satmadan binesşmiz var. 1.6 larsa bir sıkıntı var mıdır. Birde ortalama ne kadar yakar benzinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • loganda abs klima varmı,fiyatı ne kadar

• Merhaba dostlar 2006 model dacila logan 1.6 sahibim araç benzin ve lpg li aracı ilk çalıştırdığımda benzindeyken hiç bir sıkıntı yok bir kaç saniye sonra gaza geçince titiryor stop ediyor sorun nedir ?
  • arkadaşlar 2011 model 80 binde dacia logan 1.4 ambiance var 26000 lira istiyolar 10000 tl nakit var masraflar falan 20000 de kredi çekip almayı düşünüyorum araç benzinli bu fiyatlara alınır mı önerir misiniz ilk arabam olacak önerilerinizi bekliyorum
  • okty1781 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Son durum nedir? Neye karar verdiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • noclone N kullanıcısına yanıt
    Lpg taktırmazsanız yakıtı sizi üzebilir.
  • Merhaba 2007 model 1.4 loganımla aranıza katıldım araçtan çok memnunum ancak bikaç sorum olucak, araç hareket ettiğinde kapıların kilitlenmesi ve ön cama su attıgumda silecwkşerinde çalışmasını istiyorum bu mumkunmu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memduhbabule

Merhaba 2007 model 1.4 loganımla aranıza katıldım araçtan çok memnunum ancak bikaç sorum olucak, araç hareket ettiğinde kapıların kilitlenmesi ve ön cama su attıgumda silecwkşerinde çalışmasını istiyorum bu mumkunmu acaba?

benim loganda silecekler su atıyorda otomatik kilitlenme olayını bende merakediyorum, sürekli düğmeye basmak sıkıcı oluyor bazende unutuyorum.benim biraderde 96 uno vardı o bile otomatik kilitliyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Merhaba 2007 model 1.4 loganımla aranıza katıldım araçtan çok memnunum ancak bikaç sorum olucak, araç hareket ettiğinde kapıların kilitlenmesi ve ön cama su attıgumda silecwkşerinde çalışmasını istiyorum bu mumkunmu acaba?

benim loganda silecekler su atıyorda otomatik kilitlenme olayını bende merakediyorum, sürekli düğmeye basmak sıkıcı oluyor bazende unutuyorum.benim biraderde 96 uno vardı o bile otomatik kilitliyordu

Hocam kilit tuşuna 5-6 sn basılı tutun otomatik devreye giriyor yada devreden çıkıyor kullanım kitapçığında yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza06018

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Hocam kilit tuşuna 5-6 sn basılı tutun otomatik devreye giriyor yada devreden çıkıyor kullanım kitapçığında yazıyor.

işyerinde kullandığımız 2014 logan otomatik kilitliyor ,ama benim logan 2012 model kilit tuşu yok.

bilen vardır belki ,usb siz daçya teyibine usb girişi takılabilirmi,mp3 lü teyiple değiştirmiştim bozuldu orjinali taktırayım.

• 2007 model orjinal 46binde sıfıra yakın temizlikte 1.4 benzinli klimalı logan var düşünen için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FelixCrail -- 24 Ağustos 2016; 7:59:46 >
  • FelixCrail kullanıcısına yanıt
    hocam fiyat ne düşünüyorsunuz
    birde araçta boya varmı
  • araçta sadece sağ çamurlukta boya var da nissan aracım satıldığı için loganı satmaktan vazgeçtik şuan için. senede maximum 1000-1500km yaptığı için satmayı düşündüğümüzde km gene düşük olacaktır
  • Tüm İslam aleminin ve Ülkemizin mubarek kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dılerim...
    İyi bayramlar

• Arkadaşlar bugün logan sahibi oldum .2005 1.4 lpg gercekten arac konforlu.

• Konforlu mu bence siz arabaya binmemişsiniz

• merhaba aracım 2007 dacia logan 1.4 mpi ambians pack araç lpg li, ciddi anlamda az yakıyo 440 km de 75 tl gaz aldı gazın lt 2,10 kuruş sizinde böylemi acaba kıme sorsam okadar az yakamz diyolar önceki aracımda 2006 dacia logan 1,4 mpi di onun yakıt tüketimi cok daha fazlaydı bunun sebebi ne olabilir sizce?

aracın sağ yan aynası kırıldı hazır değiştiricekken elektrikli ayna takayım dıyorum bu işlemi daha çnce yaptıran varmı nette fiyatlara baktım elektrikli ve ısıtmalı aynanın tanesi 80 tl kumanda düymeside 50 tl (80+80+50+işcilik) geriye işcilik kalıyo bursada bunları yapacak bildiğiniz usta varmı acaba?
  • Uzun yolda 75tl ile 440km gitmeniz gayet normal.

• Merhaba arkadaşlar. 2012 model 1.2 benzinli tüp işli değişen ve boya yok 16300 km sorunsuz ve sıfır ayarında beyaz loganımı model yükseltmek için satmayı düşünüyorum. İlgilenen olursa pm den yazabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lilladass

Merhaba arkadaşlar. 2012 model 1.2 benzinli tüp işli değişen ve boya yok 16300 km sorunsuz ve sıfır ayarında beyaz loganımı model yükseltmek için satmayı düşünüyorum. İlgilenen olursa pm den yazabilir.

bendede aynısı var,kaça satıyosun tüp taktırmayada gerek yokmuş

• 
Sayfa: önceki 637638639640641
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.