Şimdi Ara

... D A C I A L O G A N Kulübü .... (641. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.944
Cevap
35
Favori
1.714.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

Arkadaşlar merhaba araç 2012 1.5 dci logan. hararet göstergesi uzun süre sıkışık trafikte kalınca ve uzun yolda sıkıştırınca 4 çizgiye çıkıyor. Herhangi bir fan vs. açmıyor. Bunda bir sıkıntı var mıdır? Kaçak vs. yok radyatör suyu normal seviyede.

Kliması çalışıyor fanı da açıyor çalıştırınca sıkıntı yok.

normali bu zaten,ısınınca alttan 4 ışık yanıyor olmalı

Hocam ne kadar süre sonra 4 ışık yanar? Ş.içi Trafikte 45dk 1 saat sonra yanıyor. Uzun yolda rampaya gelmeden yanmıyor. Yani hemen çıkması gereken bir seviye mi bu? castrol 5w30 kullanıyorum eksiltme vs yok yağ ince hemen 2. Seviyeyi görüyorum. Termostata baktırayım mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba araç 2012 1.5 dci logan. hararet göstergesi uzun süre sıkışık trafikte kalınca ve uzun yolda sıkıştırınca 4 çizgiye çıkıyor. Herhangi bir fan vs. açmıyor. Bunda bir sıkıntı var mıdır? Kaçak vs. yok radyatör suyu normal seviyede.

Hocam ne kadar süre sonra 4 ışık yanar? Ş.içi Trafikte 45dk 1 saat sonra yanıyor. Uzun yolda rampaya gelmeden yanmıyor. Yani hemen çıkması gereken bir seviye mi bu? castrol 5w30 kullanıyorum eksiltme vs yok yağ ince hemen 2. Seviyeyi görüyorum. Termostata baktırayım mı?

ilk 1-5 dakika arası 2 ışık, 5-10 dakika arasında 4 ışık yanar ve sabit kalır.çok soğuk kış aylarında süre bi miktar uzayabilir,ama şuan öyle bir hava yok.

yağ numarası normal ,ben elf marka kullanıyorum.termostatı bi baktırın belki bozuk olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ilk 1-5 dakika arası 2 ışık, 5-10 dakika arasında 4 ışık yanar ve sabit kalır.çok soğuk kış aylarında süre bi miktar uzayabilir,ama şuan öyle bir hava yok.

yağ numarası normal ,ben elf marka kullanıyorum.termostatı bi baktırın belki bozuk olabilir.

Teşekkürler hocam bi baktırayım.

• ufuk-34JD58 kullanıcısına yanıt
    Termostatın ömrü bitmiş değiştirdim. 110 tl'ye mal oldu.

Termostat kapalıyken de su kaçırıyordu.

• quote:

Termostatın ömrü bitmiş değiştirdim. 110 tl'ye mal oldu.

Termostat kapalıyken de su kaçırıyordu.

erken bozulmuş,senin arabada orjinal teyipte blutut usb varmı.

yedek parçayı nereden alıyosun,ben hep sanayiden alıyorum ismi markası olmayan saçma parçalar veriyorlar.polen filtresi aldım sardes marka verdi ,netten baktım en adisiymiş

Benim usta getirtiyor bende tam bilmiyorum. Parçalar kaliteli. 60 lira gates marka termostat taktırdım. Gates duyulmuş kaliteli bir marka. Mais 90 liraydı.

Şanzıman kulağını değiştirdim bir de ilk aldığımda. 50 lira verdim.

Araçta aux var sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 29 Ekim 2016; 14:49:59 >
  • 1.4 tüplü logan için kaç numara ve marka yağ önerirsiniz?
    Elf sporti 10 40 uygunmudur yarı sentetik?

• İyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1.4 2008 model logan almayı düşünüyorum 80 bin kmde sağ ön çamurluk değişmiş sadece sizce ne kadar eder

• Benim 2010 model 1.4 DACIA SANDERO MODEL arabam var her arabada klıma var ama benim aracımda klıma yok bunu bilen lütfen beni bilgilendirebilir bu modelde hepsinde klıma var ama benim aracında AC bile yok acaba bayı yapmayimi unuttu lütfen bilgi verinn bana

• quote:

Orijinalden alıntı: maniagame

İyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım 1.4 2008 model logan almayı düşünüyorum 80 bin kmde sağ ön çamurluk değişmiş sadece sizce ne kadar eder

2010 model 90 bin km geçen hafta aldık 27 bin tlye ona göre hesap edebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunus karademir

Benim 2010 model 1.4 DACIA SANDERO MODEL arabam var her arabada klıma var ama benim aracımda klıma yok bunu bilen lütfen beni bilgilendirebilir bu modelde hepsinde klıma var ama benim aracında AC bile yok acaba bayı yapmayimi unuttu lütfen bilgi verinn bana

ac zaten klima açma düğmesidir,2012 öncesi daçyalarda klima ve abs standart değildi.bazılarında var çoğunda yok.

• maceratorr M kullanıcısına yanıt
    1.6 nın kitapçığında 10w40, 5w40 ve 5w30 uygun yazıyor. 10 numara için 10binde bir yağ değişimi 5 numara için 15binde bir yağ değişimi yazıyor. Ben elf sporti txi 5w30 5 litre tam sentetik yağını kullanıyorum yıllardır. 10 binde de değiştiriyorum düzenli n11 de 60lira kargo dahil. araç zaten 3.5 falan alıyor artan yağıda diğer araba var yağ eksiltiyor ona takviye yapıyorum.
  • 1.2 loganlardan kullanan var mı?eski kasa sedanı ve yeni kasa mcv olanı?1.4 loganım var çekişi bazan yetersiz geliyor ki 114 torku var 1.2 lerin 107 tork gösteriyor.çekişi ve yakıtı nasıldır merak ediyorum.model yükseltip bunlardan almak iyi mi olur kötümü olur?

• Arkadaşlar bu araç nasildir. Fiyatı gibi sizce alinabilir mi.Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum

• Arkadaşlar merhaba, geçen ay, 2012 model logan mcv dizel araç aldım. Şehiriçi yüksüz boş araç ile 1000km yapabilmek için 300tl yakıt tükettim. 30 kuruş bana fazla gibi geldi. Dizel mcv kullanıcılarının fikrini alabilirmiyim aracınız ne yakıyor?

• Dr_Oetker kullanıcısına yanıt
    Bende benzin/lpg 1.6 var babamda 2008 1.5dci var. Nisan ayında 1 ay kadar kullandım şehir içi. ozman 22 kuruş yakıyordu dizelin bugünkü rakamıyla 28,5 kuruşa gelir. şuan ne yakıyor bilmiyorum takip ettiğini sanmıyorum
  • Arkadaslar herkese iyi gunler aracim 2009 model dacia logan mpi 1.6 benzinli lpg takilmadi araba 53 binde degiseni edeni yok ama bir sorunumuz var genellikle sabahlari sogukken motor araba ile diyelim kalkis yaptiniz birinci viteste gidiyosunuz ve bosa aldiniz arabanin devri dusecegi halde 2500-3000 lerde sabit kaliyo boyle bi sorun var acaba sizdede oldu mu cozumu nedir simdiden tesekkurler
    Not:arac her 10 binde bir bakima gitti

Bende oyle dedim arza tespite bi sokmak lazim bencede onerdiginiz bi firma var mi benzin alabilcegimiz sizinde memnun oldugunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: m.cemal57

Bende oyle dedim arza tespite bi sokmak lazim bencede onerdiginiz bi firma var mi benzin alabilcegimiz sizinde memnun oldugunuz

3 yıl kadar shell kullandım,sonra birkaç aydır opet total katkısız benzin kullanmaya başladım arabada hiç sorun kalmadı.

• Tesekkur ederim abi ilgin icin sagol son yakit aldigimiz yer opetti 100 tl likti ondan oncede gulf ve petrol ofisinden alinan kullaniliyodu katkisiz benzin nasil oluyo peki benzinlikciye dememiz mi gerekiyo katkisiz koyun diye

• 
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.