Şimdi Ara

D&D Neverwinter Sınıflar-Irklar ve Oynanış Videosu (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
10
Favori
108.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Victoria Secret

quote:

Orijinalden alıntı: axen54

oyuna yeni başladım human karakteri gwp kullanıyorum şimdi bu skilleri ve beceri puanlanını neye göre basıcaz?oyun içinde yardım edecek var mı?

hangi skilli istiyosan onu geliştireceksin sana kalmış bişey ama internette oyunun sitesinde filna skill ve beceri şemalarını paylaşmış insanlar var onlara bakabilirsin

oyun sonradan türkçe olduğu için anlam karmaşası var o yüzden biraz sıkıntı yaşıyorum ama oyun sitesinden takip ediyorum yinede,teşekkürler
  • oyuna yeni başladım ve 300 ping de oynuyorum. bu normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boolboxer -- 28 Şubat 2014; 5:18:33 >
  • Arkadaşlar oyuna 2-3 ay sonra tekrar girdim, bazı yenilikler gelmiş çözmedim.

1 - Eserler ne oluyor PvP'de kullanılıyor mu, yada bonusları pvpde geçiyor mu? nerde bulabilirim?

2 - Efsunları birleştirme değişmiş, milyar ne oluyor nerede bulabilirim?

3 - TR'de bir defansif özellik zırh aşımına artırıyordu saptırma mı ne, o neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 28 Şubat 2014; 16:01:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Arkadaşlar oyuna 2-3 ay sonra tekrar girdim, bazı yenilikler gelmiş çözmedim.

1 - Eserler ne oluyor PvP'de kullanılıyor mu, yada bonusları pvpde geçiyor mu?

2 - Efsunları birleştirme değişmiş, milyar ne oluyor nerede bulabilirim?

3 - TR'de bir defansif özellik zırh aşımına artırıyordu saptırma mı ne, o neydi?

ilk soruna cevap verebilirim sadece. eser dediğin şey 3 dakikada bir kullanabildiğin ve üstünde yazanı yapan yetenek. efsun taşları gibi yükseltebiliyosun. ve pvp de dahil her yerde kullanabiliyosun
  • beyler 23 levelde takıldm görev falan yok napıcam
  • oynayan var mi oyunu yaw? var sa hangi realm ona char acayim xD.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

oynayan var mi oyunu yaw? var sa hangi realm ona char acayim xD.

archeage e başlayınca bıraktım bunu. açar mıyım bilmiyorum
  • Arkadaşlar boşverin görevleri.60'a kadar paso arena girerek exp kasın.Zaten 60 olunca oyunu bırakıyorsunuz.Adamlar tek atıyor.Dungeonlara başvuruyorsun pt gelmiyor.Forsaken World'ü batırmasalar hala onu oynuyor olacaktım.Onda da parayı veren düdüğü çalıyordu lakin o daha zevkliydi.12v12 mount combat arenalar falan vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 2 Mart 2014; 15:54:31 >
  • Oyunu 1-1.5 aydır oynuyorum ve bu oyun olmamış diyorum kesinlikle.İlk başlarda "İşte mmorpg'umu buldum" diyordum fakat sonraki seviyelerde oyun aşırı derecede sıktı.Ayrıca sınıflar arası denge uçurum gibi.Geliştirilmesi lazım bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naber Patron

Oyunu 1-1.5 aydır oynuyorum ve bu oyun olmamış diyorum kesinlikle.İlk başlarda "İşte mmorpg'umu buldum" diyordum fakat sonraki seviyelerde oyun aşırı derecede sıktı.Ayrıca sınıflar arası denge uçurum gibi.Geliştirilmesi lazım bence

aynen demek istediklerimi söylemişsin. ArcheAge e başladım oyun budur dedim cidden. ArcheAge olay tam tersi ilk başlarda görev yapıyosun sıkılıyosun ama sonra olay çok karışıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoria Secret

quote:

Oyunu 1-1.5 aydır oynuyorum ve bu oyun olmamış diyorum kesinlikle.İlk başlarda "İşte mmorpg'umu buldum" diyordum fakat sonraki seviyelerde oyun aşırı derecede sıktı.Ayrıca sınıflar arası denge uçurum gibi.Geliştirilmesi lazım bence

aynen demek istediklerimi söylemişsin. ArcheAge e başladım oyun budur dedim cidden. ArcheAge olay tam tersi ilk başlarda görev yapıyosun sıkılıyosun ama sonra olay çok karışıyo

hadi ya xD ben zaden oyunu sildim questlerden sikildim xD yine indirip devam edem bakalim ne olacak xD

• Oyunla oynamaya süratle devam ediyorum :)Oyunun buglarını bile öğrenmeye başladım diyebilirim.
  • açıldımı o oyun ob demi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante87

açıldımı o oyun ob demi

rus server ı açıldı ing yama da var. konusu mevcut forumda
  • bir bakarım sağol
  • quote:

1 ay oynamışsın olmamış diyorsun d&d mantığını bilmediğin ne kadar belli,oyun zaten 60 levelden sonra başlıyor 2 tane yeni senaryo geliyor.
  • Kimler hala oyunu oynuyor?
  • Oyun ne durumda arkadaşlar başlamaya değermi. araştırma yapıyorum ama pek kaydadeğer bişey yok.
  • Bende Digiturk'te sürekli reklamlarını göre göre başlama kararı aldım. Oyun çok sürükleyici ama görevlere gidiş çok sıkıcı ve uzun sürüyor.
  • pvp 0 dıyorlar arkadaslar oyunda . pvp sıstemı hakkında kısa bır bılgı verebılır mısınız? open world vs var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.