Şimdi Ara

D&D Neverwinter Sınıflar-Irklar ve Oynanış Videosu (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.530
Cevap
10
Favori
108.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar oyunu iyi oynayan birisi var mı? 3-5 soru sorucaktım da, pm atarsanız steam adresi falan gönderirim
  • Merhaba arkadaşlar. Bende geçen haftalarda oyuna başladım. Healer bir karakter kasıyorum. Bir kaç sorum var yardımcı olabilecekler varsa sevinirim.

1- Oyunda healer için en iyi skill ağacını nereden bulabilirim?
    2- Ben skilleri kendime göre düzenledim ama skilleri silip tekrardan verme gibi bir şansımız var mı WoW daki gibi?

teşekkürler şimdiden!
  • Lokomatif Portakal kullanıcısına yanıt
    Ben oyuna hıc para vermedım.Gayet de guzel eglendım.VATAN guıldı ıle cok guzel gunler gecırdım.
    Bana gore oyunun en zevklı classı Clerıc oldu..60 lvl olup ıtemlerı dızdıkten sonra pvp lerde pek yatıran olmadı arkadaslarımı da ıyı korudum.

Benım ıcın adam oldurmek pek zevklı deıl bunun ıcın en ıyı class gozumde Clerıc oldu.

Sanırım NW nın modası gectı 1 senedır oynamıyorum
  • Oyun gayet zevkli, gördüğüm kadarıyla oyuncu sayısına gayet iyi , yeni güncelleme çok hoşuma gitti oyuna tekrar başladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR ye takviye yapmışlar iyi oldu sevdim şimdi onarım ben bu oyunu artık skilleri rakibe tutturabiliyorum o neydi öyle 2 saat skil vurmaya çalışıyor adamlar hep kaçıyordu.
  • Full karakterim vardı oyunu tyranny of dragons(mod4)'den sonra bıraktım, tam karakteri yapıyorsun eksik birşey kalmıyor bu seferde eser ekipmanı diye birşey ekliyorlar, hadi bakalım başdan başla item kasmaya. Adamlar mod4 de bir eser kemeri getirmiş bünye bandı diye radi 10 takınca 5k hp veriyor diğer tüm itemleri toplasan zaten 5k hp vermiyor. Gerçek para verip o itemi alanla almayan arasında dağlar kadar fark oluyor, mod4'de eser ekipmanlarını görünce zaten anladım gelecek modullerde bunlar her giysi için eser ekipmanı getirceiğni ki mod5'e bakınca öylede olmuş.

Tam Pay2Win bir oyun, uzak durun. Ayrıca çok pis dupe var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 10 Aralık 2014; 23:53:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Full karakterim vardı oyunu tyranny of dragons(mod4)'den sonra bıraktım, tam karakteri yapıyorsun eksik birşey kalmıyor bu seferde eser ekipmanı diye birşey ekliyorlar, hadi bakalım başdan başla item kasmaya. Adamlar mod4 de bir eser kemeri getirmiş bünye bandı diye radi 10 takınca 5k hp veriyor diğer tüm itemleri toplasan zaten 5k hp vermiyor. Gerçek para verip o itemi alanla almayan arasında dağlar kadar fark oluyor, mod4'de eser ekipmanlarını görünce zaten anladım gelecek modullerde bunlar her giysi için eser ekipmanı getirceiğni ki mod5'e bakınca öylede olmuş.

Tam Pay2Win bir oyun, uzak durun. Ayrıca çok pis dupe var.

Güzel bir oyundu, Pay2Win ile öldürmüşler, yazık olmuş. Ben gelen ilk yamalarda P2W yavaştan başlayınca bırakmıştım oyunu, daha da beter olmuş

• Merhaba ben kısaca bir şey soracam bilen arkadaşlara.

Oyundaki zindanların zorluk dereceleri o zindana girene göre değişiyor mu? Mesela 30 lvl bir zindana 60 lvl bir oyuncu girerse zindan 60 lvl mi oluyor?

Birkaç arkadaşla iddaya girdikte.

Lütfen biri cevap yazsın acil...
  • oynayan varsa saglam ve güncel bir ranger build paylaşabilir mi ?
  • merhaba sanırım oyunu gerçekten herkes bırakmış. normal forumlarında bile paylaşım yapılmıyor. ama yazık olmuş. zevkli bir oyun ve türkçe olması da çok büyük artı.
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.