Şimdi Ara

D&D Neverwinter Sınıflar-Irklar ve Oynanış Videosu (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.530
Cevap
10
Favori
108.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar acaba silaha veya zirha nasil + basabiliyoruz?_?
  • Burada yazılan çoğu şeyi okudum. Ben oyuna yaklaşık 4-5 ay önce başlamıştım 40 level olduktan sonra ara vermek durumunda kalmıştım. Şu an 60 level devoted cleric karakterim var.

D&D'tan haberi olmayan veya olup da olayı bilmeyenler tutturmuşlar pvp de pvp. Zaten Neverwinter denilen mmorpg oyunu PVE bazlı bir oyun. Pvp için giriyorsanız hiç girmeyin oyuna. Ayrıca bence pvp'si de pve bazlı bir oyuna göre oldukça iyi. Tek atıyor dediklerinizin gearları kaç? sizinki kaç? Arada 3-5k gear farkı var adamlar gelmiş burada tek atıyor, yok ölmüyor falan diyor. Ölmemek istiyorsan git item kas. Bir çok yolu mevcut. 60 olduktan sonra 2 farklı senaryo geliyor onların görevlerini yap önce dungeonlara girebilecek itemlarını diz ve onları dizdikten sonra daha iyilerini diz. Daha sonra git pvp itemlarını falan al. Millet de diyor ki 60 olalım hemen herkesi keselim, tüm dungeonları yapalım. Öyle bir oyun yok malesef.

• Easx E kullanıcısına yanıt
    Hocam pvp sistemi için 0 demek pek doğru olmaz.Ben kısaca size açıklayayım pvp sistemini.
    Şimdi yanılmıyorsam 5 kişilik takımlar arasında geçiyor pvp.Sistem bakımından domination ile aynı.3 tane bölge var haritada,2 takımda bölgeleri elinde tutarak rakip takımın puanını azaltmaya çalışıyor.Rakip takımın puanını azaltmak içinde elinizde bölge olması gerekiyor.Kısacası elinde ne kadar fazla bölge varsa takımınız o kadar fazla puan götürüyor ve puanı 0 olan takım kaybediyor.Ben yazın girdiğimde bitek bu mod vardı ancak eklendiyse bilemiyorum.Ayrıca oyunda dungeon için adam bulmak gerçekten zor.Ben 60. level büyücüyüm ve gerçekten dungeona girmekte zorlanıyorum.

İsterseniz oyunda ekleye bilirsiniz;

@karist

nick.Cihaner
  • Arkadaşlar bir takım eşyalar ve yoldaş veren promosyon kodu için hemen başvurun;

http://www.gamespot.com/articles/neverwinter-mystagogue-companion-code-giveaway/1100-6419195/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polar Bear

Hocam pvp sistemi için 0 demek pek doğru olmaz.Ben kısaca size açıklayayım pvp sistemini.
    Şimdi yanılmıyorsam 5 kişilik takımlar arasında geçiyor pvp.Sistem bakımından domination ile aynı.3 tane bölge var haritada,2 takımda bölgeleri elinde tutarak rakip takımın puanını azaltmaya çalışıyor.Rakip takımın puanını azaltmak içinde elinizde bölge olması gerekiyor.Kısacası elinde ne kadar fazla bölge varsa takımınız o kadar fazla puan götürüyor ve puanı 0 olan takım kaybediyor.Ben yazın girdiğimde bitek bu mod vardı ancak eklendiyse bilemiyorum.Ayrıca oyunda dungeon için adam bulmak gerçekten zor.Ben 60. level büyücüyüm ve gerçekten dungeona girmekte zorlanıyorum.

İsterseniz oyunda ekleye bilirsiniz;

@karist

nick.Cihaner

dostum merhaba,

Ben de 60 level control wizard'ım. Clan konusunda çok haklısın ama şansıma 60 olmamdan çok fazla geçmeden bir clan buldum. Çocuklar Amerikadan olduğu için saat farkı oluyor fakat denk geldikçe zindan talanlarında dungeonlar yapıyoruz bu sayede Hv seti dizdim ve kadim magister küresini aldım vs vs. clanda genel oalrak magelerden oluşuyor dungeonlarıda çoğunluğu magelerden oluşan partilerle yapıyoruz katılmak ister isen benimle iletişime geçebilirsin oyunda

ismim : Mauro Corda

• quote:

Orijinalden alıntı: Easx

pvp 0 dıyorlar arkadaslar oyunda . pvp sıstemı hakkında kısa bır bılgı verebılır mısınız? open world vs var mı?

Pvs sistemi sıfır değil sadece pvp map'i olarak sadece 2 map var. onun dışında pvp'sinden gayet memnunum. Fakat classlar arasız dengesizlikler olabiliyor. mesela bir magein gwf yi 1e1 de kesmesi çok ama çok zor ve mage damage ları düşük. ama eğer iyi itemlara sahipseniz magelerde çok iyi iş yapabiliyor. birde iş oyun bilginize ve tecrübenize dayanıyor kötü itemlarla iyi adamları dize getirebiliyorsunuz. ben 60 olalı bir süre geçti ilk 60 olduğumda gerçekten pvp yapılmıyordu. ama şimdi yavaş yavaş item dizdikçe pvp nin keyfi çıkıyor.
  • cordamauro kullanıcısına yanıt
    Tam adınızı vermediğiniz için sizi ekleyemedim.
  • quote:

Tam adınızı vermediğiniz için sizi ekleyemedim.

@maurocorda13

ama yazınca bulunmuyor işte
  • cordamauro kullanıcısına yanıt
    Ekledim sizi açık olduğunuz bir zaman item kasmaya bakalım çünkü neredeyse hiç dungeona adam bulamıyorum
    m
  • Bu oyunun en büyük eksiği OpenWorld olmaması.. Biyerden sonra oyun gerçekten monoton bir düzene giriyor,hiç gizemliliği kalmıyor..
  • quote:

Ekledim sizi açık olduğunuz bir zaman item kasmaya bakalım çünkü neredeyse hiç dungeona adam bulamıyorum
    m

isim neydi ? hatırlayamıyorum bir arkadaşlık isteği o yüzden tekrar kontrol ederseniz sevinirim online görürseniz eğer yazın
  • Zindanlara başvuruyordum zindanlar girmiyordu 2-3 kişi giriyor başaramıyorduk nasıl bir sistemi varsa iyiki bırakmışım.Pvp'de zaten denge yok item dizen adam gelir tekler seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Zindanlara başvuruyordum zindanlar girmiyordu 2-3 kişi giriyor başaramıyorduk nasıl bir sistemi varsa iyiki bırakmışım.Pvp'de zaten denge yok item dizen adam gelir tekler seni.

zindanlar için bir guild'e sahip olman çok daha iyi olacaktır diğer türlü random bulmakta zorluk çekersin. pvp'si için söylediğin şeyi anlayamadım. hangi nw tarzı online oyunda item dizmeden pvp'de birşeyler yapabiliyorsun anlayamadım ? çok dengeli maçlarda oluyo ve inanılmaz kıran kırana geçiyo. ne olur beceremediğiniz şeyleri burada kötülemeyin. türkiyedeki insanların genel sorunu bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cordamauro

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Zindanlara başvuruyordum zindanlar girmiyordu 2-3 kişi giriyor başaramıyorduk nasıl bir sistemi varsa iyiki bırakmışım.Pvp'de zaten denge yok item dizen adam gelir tekler seni.

zindanlar için bir guild'e sahip olman çok daha iyi olacaktır diğer türlü random bulmakta zorluk çekersin. pvp'si için söylediğin şeyi anlayamadım. hangi nw tarzı online oyunda item dizmeden pvp'de birşeyler yapabiliyorsun anlayamadım ? çok dengeli maçlarda oluyo ve inanılmaz kıran kırana geçiyo. ne olur beceremediğiniz şeyleri burada kötülemeyin. türkiyedeki insanların genel sorunu bu.

Becerememekle alakası yok.İtem dizmek için zindan girmek lazım ee başvuruyorum girmiyor ben napayım herkes guildle girecek arkadaşlarıyla girecek diye bir şey yok.
    Pvp yaparakta aldığımız itemler pek bir işe yaramadı.Adamlar deli gibi vuruyor.Zaten karakterleri hiç beğenmedim.Archer adamı deli ediyor , rogue sürekli görünmez oluyor , öteki sürekli kalkan kullanıyor yere düşürüyor ne pve si ne de pvp si beni tatmin etmedi.Tera oynuyorum pve ile alakam yok sadece pvp giriyorum ve mükemmel.

• Bir kaç gün önce sıkıntıdan tekrar başladım oyuna. Bir tane Devoted Cleric açtım.

Oyun ilk Türkçe idi ama Türkçe terimlere ve karakter değerlerine alışkın olmadığım için oynayamadım ve İngilizceye çevirdim.

Daha önce hiç oynamadığım bir sınıf olduğu için uzunca bir araştırma yaptım ve şu ayrıntılı buildi buldum.

http://laggygamerz.com/forum/index.php?/topic/17-kaelac%E2%80%99s-guide-to-devoted-clerics-in-neverwinter/

Bu build güzel. Uygulamak istiyorum fakat ilk başlarda yaptığım bazı yanlışlar var şimdi soruma gelecek olursak.

Ben stat ve Power ( güç ) resetlemek istiyorum. Bu oyunda free reset hakkı var mı ? Oyunu sürekli oynayıp oynamayacağım belli olmadığı için henüz bu oyuna para ödeme kararı vermiş değilim.

Şu anda karakter 40 lvl oldu bu arada.

• bende 1 haftadır oynuyorum baya sardı 42 lwl guardian fighter kastım da bu guardinların bi halta yaradıgı yok pvp girsem okçulara ve büyücülere yaklaşamadn ölüyorum zindana girsem bütün canavarları üstüme çekiyorum agzımı yüzümü dağıtıyolar ölüyorum işin özü oyundan zevk almak istiyosanız okçu yada büyücü açın
  • Oyun doluluğu nasıl arkadaşlar?
  • Şuanda kayıt olma sorunu yaşıyorum acaba bakımdan dolayı mı gerçi serverlar açıldı ama kayıt olamıyorum?
  • Oyunda hile varmı ya yoksa benim çarmı ezik ? xD 3-5 kere tek yedim tr den. tr nin tr ye tek atması biraz enteresan geldi 39lvlde
  • Hypnox H kullanıcısına yanıt
    Tr atarda yerde,normal
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.