Şimdi Ara

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
839
Cevap
2
Favori
43.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekleyelim, Hoşgeldin Ünal. Demek sende de hala E770 duruyor ? Güzel...
  • Duruyo valla abi ya. Ama ekranın sağ alt tarafında sanki ölü piksel varmış gibi. hani bi yere mürekkep dağılır ya şekilsizce aynen o biçimde.
  • Yav arkadaş bu seferde mesaj ayarını beceremedim. Gelişmiş TAP diyorum daha 2 mesaj olmadan 2 mesaj gönderiyo. İngilizce Itap diyorum onda da sözlük açık oluyo. TAP Türkçe diyorum. Onda da yazamıyorum. Hangisini kullanacam bilmiyorum. Ekrandakinin ne olduğunu hala çözemedim.
  • E770 sorularını E770 topiğinde sor istersen.
  • TÜM D.H Motorola CLUB ÜYELERİNE SONSUZ SEVGİ VE SAYGILARIMI GÖNDERİYORUM HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN
    HAYIRLI GÜNLER
  • D.H Motorola CLUB üyelerine hayırlı ve bereketli bir Ramazan ayı diliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: El Fuego

D.H Motorola CLUB üyelerine hayırlı ve bereketli bir Ramazan ayı diliyorum.

• Rokr Z6 ile herkese merhaba diğer durak Z10 veya daha ilerisi (benide ekleyin heartless hocam)
  • Hoşgeldin kardeşim.
  • beni de ekleyin

Z6 ve W220 kullanıyorum ikisinden de çook memnunum motorola ya ve heartless teşekkurler
  • benide ekleyin moto v8 ile moto w180 kullanıyorum
  • Arkadaşlar bende aldım maxx v6. O kadar araştırdım ama heartles in incelemesi beni büyüledi. Zaten motorolanın sağlamlığına oldum olası hastayımdır. Sizlerde vesile oldunuz. Benide ekleyin foruma.
  • Hoşgeldin Ferit,log_42, simde. Motolarınız hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 5 Eylül 2008; 21:01:23 >
  • Heartless modladım teli gerçekten dehşet oldu. Ellerine sağlık kardeş baya uğraşmışsın.
  • Şu ana kadar 10-15 kadar farklı telefon kullandım. İlk motorola telefonum v8. Aradığım huzuru buldum diyebilirim. Motorola bir başka gerçekten...

Beni de yazın listeye
  • Hayırlı Olsun.
  • Çok teşekkür ederim
  • selam arkadaşlar ee artık benim de v6 maxım var. artık kısmetse buralardayız...heartless arkadaşımızın sayesinde...
  • HAyırlı olsun drsphex,

Ben MAxx'ı aldıktan sonra Maxx kıymete mi bindi ne ? Şaka bir yana zaten kıymetli olan maxx'ı bu fiyatıyla gözüm kapalı herkese tavsiye ediyorum. Ferrari Edition olması da ayrıcalıktır.

D.H Motorola CLUB'a hoşgeldin kardeşim.

Arkadaşlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama kısa sürede hem Motorola kullanan hemde klüp üyesi sayımızda ciddi bir artış var. İnsanların Motorola kalitesiyle tanışmasını görmek sevindirici olduğu kadar daha önce moto kullanmamış arkadaşların yaptıkları yorumlarda bahsedilenin genellikle MALZEME KALİTESİ ve TASARIM memnuniyeti olması.

Once a Moto, Always a Moto, HelloMoto

Ozzy Osbourne - Suicide Solution

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 7 Eylül 2008; 0:48:28 >

• @heartless senin incelemelerinin eminim büyük etkisi olmuştur bu artışta, şahsen ben bu incelemeden sonra karar verdim almaya.
    Hocam bi isteğim olacak Z8 modlarını inceledim temalar gerçekten çok hoş. Bizim maxx lara uygun olanlarını yapabilirmisin. Gözüm kaldı o deri desenli olan temada tabi mümkünse.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.