Teşekkürler. Çok kullanışlı ve de güzel bir telefon almayı düşünen herkese tavsiye ederim
Ben biliyorum neler kullandığımızı; ancak sabit fikirli olan arkadaşlara anlatıp, Telsim döneminden kalan tahribatı azaltmak gerekir. Çok ta önemli değil aslında. Kullananlar neler yapabileceklerini kavrayıncaya kadar ve etrafına yayıncaya kadar ''underground'' olmak daha bir güzel. Senin aldığın cihazın markası farlkı olsa çok daha fazlaya satılırdı
K3 ve Z6 olsun malzeme kaliteleri ve kullanışlılığı ile ön plana çıkan ürünler. Öz ve Seçkin üyelerden oluşan D.H Motorola CLUB'a hoşgeldiniz. Umarım bundan sonra hep motorola kullanırsınız, Hayırlı olsun telefonlarınız.
@Erenoğlu,
Forumda K3 kullanıcısı senden başka bildiğim yok, umarım telefonun hakkını vereceksin. Eklediğin resimlerden telefonun prestiji okunuyor. Beyaz şarap gibi.
Beni de eklermisin bende Motorola manyağıyım.
quote:
Orjinalden alıntı: El Fuego
Ben biliyorum neler kullandığımızı; ancak sabit fikirli olan arkadaşlara anlatıp, Telsim döneminden kalan tahribatı azaltmak gerekir. Çok ta önemli değil aslında. Kullananlar neler yapabileceklerini kavrayıncaya kadar ve etrafına yayıncaya kadar ''underground'' olmak daha bir güzel. Senin aldığın cihazın markası farlkı olsa çok daha fazlaya satılırdı
Kesinlikle öyle. Mesela bir Nokia olsaydı 400-500 den aşağıya alamazdım kesin. Ancak yine de motorla nın hala bazı eksikleri var. Özellikle Türkiye içindeki servis ve destek konusunda kendini biraz daha genişletmesi lazım. Zaten milletin motorladan soğumasının sebebi de bu teknik servis ve destek konusu. Telefonları oldukça güzel. Bi ara v3i almıştım o pek hoşuma gitmemişti özellikle şarjı beni deli ediyordu çok çabuk bitiyordu.
O olaydan sonra motorola almayı hiç düşünmedim. Sonra ne olduysa tekrar bi bakayım dedim. Sonra ufak bi araştırma yapınca Z6 ya karar verdim. Bu telefonla motorolaya ısındım diyebilirim. Kullandığım en kullanışlı telefonlardan biri diyebilirim. Neyse kıssadan hisse dediğim gibi motorlanın öncelikle müşteri desteğine daha çok ağırlık vermesi lazım. Eğer bunu da başarırsa çok daha iyi yerlere geleceğinden eminim.
motorolanın tasarımları harika ama içini yapmayı beceremiyo onuda biz aldıktan sonra kendi çabalarımızla düzeltiyoruz v3i mi ilk aldığımda menü düzenini tasarımını falan hiç beyenmedim sonra buğraştım yeni menüler yeni özellikler kazandırdım harika oldu motorola emek ister bunu unutmayın emeğin değerinide emek veren anlar
Dostum heartless Sayende bende motocu oldum V9 Dark Gray ile aranızdayım benide clube alırmısın
Hoşgeldin erkut,
Razr2 V9'un hayırlı olsun. Resim isterük.
quote:
Orjinalden alıntı: heartless
Hoşgeldin erkut,
Zaten ayrıntılı bir yazı yazacağım resimde olacak
quote:
Orjinalden alıntı: erkut_basaran
quote:
Orjinalden alıntı: heartless
Hoşgeldin erkut,
Zaten ayrıntılı bir yazı yazacağım resimde olacak
Herkes V9'u soruyor. Bir kullanıcısının objektif yorumlu, resimli incelemesine ihtiyacımız var.