Şimdi Ara

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
839
Cevap
2
Favori
43.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda cihazını tamir edip, teslim ederler.

@iyde42,

Terminoloji topiğinde W510 orjinal yazılımı mevcut. Gerekli programlar ve flashlama rehberide gene aynı topikte mevcut. Orjinal yazılımı yüklersen sorun kalmaz. Kolay gelsin.

@zemsta,

Seni de aramızda görmek bizim için onur. Club'a hoşgeldin. You're in !
  • I want "Tundraaaaaaaaa" ya da VE66 !!!

Hepinize merhabalar ! Geçerken bi uğrıyayım dedim
    (büyük maceralardan sonra şu an cebimde yine "espresso v8" im duruyo)

Ama şunu da ifade etmeden geçemiycem...tüm ümitlerim sıfırın altında yerlerde sürünüyo..
    Hayır..pasta yiicez de..pasta da gelmiyo dammmm...

PS: Tundra'ma gülmeyin ; Heartless bilir benim böyle Hummervari cihazları sevdiğimi

Hepinize kolay gelsin...görüşmek üzere !

• Benvenuto mio amico.
  • Grazie ! Come vai ?
  • arkadaşlar hepinize hayırlı geceler uzun zamandır forumdan uzak kaldım yeni modellerden alınabilecek telefonlar hangileri v3x sim telefonu bozulduğu için eşime vermiştim uzun zamandan beri motorola dan uzağım bi arkadaşımın mpx220 si bende 2 aydır elimi bile süremedim allah nasip ederse mpx200 aldım gittigidiyordan.yenilik neler var bilgilendirirseniz sevinirim.
  • @Chandler,

Bene amico, molto grazie. Doğru yolu tekrar bulmana sevindim.

@caprice,

Dostum nasılsın ? Uzun zaman oldu görüşmeyeli. Tekrar hoşgeldin. Bence şu anda motorola'nın özellik bakımından üstün sunduğu ve teknolojiyi takip edenlere hitap eden tek cihazı ZN5 fakat 800 liralık fiyatıyla F/P oranı'nın düşük olduğunu düşünüyorum. Uygun fiyatla 400 civarı V9 bulabilirsen düşünebilirsin ya da 300 liraya bir maxx olabilir. Herneyse bence MPX220 ile bi süre idare ediver. Yeni modeller geldiğinde zaten hepimiz için toptan değişim kaçınılmaz.

Kendine iyi bak.
  • arkadaşlar lütfen yardmcı olun bende motorola alcm 4sene önce de bi v300üm vardı..onu sattktan sora nokiadan devam ettm şmdi tekrar motorola almak aranıza katılmak istiorum nokia beni baydı ve v300de çok sevdiğim bir özellk olan ayrıntılı klasörlere şifre koyulması (mesela mesajlar gelen kutusu veya resmler gibi) bu özellik bütün motorolalarda var mı yoksa var olan modelleri yazar mısınız rica etsem bi aydınlatın o doğrultuda şöyle tarz bi moto alıcam..radyo,handsfree ve dediğim şifre koyma özelliği baz aldığım özelliklerim..
    tşk.ler..
  • O özellik çoğu motorola'da var. Düşündüğün modelleri yazarsan yardımcı olabiliriz.
  • security içinde hepsi mevcut. app. lock uygulamasını seç ve kategori belirle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 15 Mart 2009; 12:08:50 >
  • saolun arkdşlar ben L9 dşünüyorumda w213 veya w218 i de ikinci tel alablrm yaknda dier hattm içn..o özellk lazm bide clear talk özelliini çok sevdm işe yarayacak o da gerçekten handsfree,radyo,klasör şifreleme'ye clear talk ı da ekleyelm şart deil ama olsa ii olur bunları içeriyormu bu chazlar yoksa model yazarsanz çok sevnrm..
  • L9'u incelemiştim.o bahsettiğiniz özellik crystal talk özelliği diye geçiyor.Yani ortamdaki gürültüleri değil sadece sizin sesinizi karşı tarafa ulaştırıyor ve gerçekten işe yarayan bir özellik.rüzgarlı havada bile rüzgarın sesi karşı tarafa gtmiyor.
    Diğer bir özelliği ise kasa kalitesinin çok iyi olması.Uzun yıllar sorunsuzca kullanılabilir kalitede yapılmış cihaz.
    Kamerası oldukça iyi.2 megapikselli e900den çok daha iyi çekiyor.
    sar değeri 1.02 watt görünüyor.Bu biraz yüksek ama standardın 2.0 watt olduğunu da belirtmem gerek.
    Ancak işletim sistemi çok kötü tasarlanmış.Buda menü adlarının değiştirilmesi yüzünden olmuş.Eğer alışırım benim için sorun olmaz diyorsanız tavsiye edebileceğim bir model.
  • L9 istediklerini içeriyor.
  • peyki o zmn cihazım L9..;) eyvallah saolasınız..
  • L9'u 150-160 civarı satan yerler mevcut. Fiyat olarakda gayet uygun bir cihaz bence.
  • şimdiden güle güle kullanın.dediğim gibi tek sıkıntı menünün zor olması
  • ya bişey sorcm o kilitleme özelliği bana da lazım w220 de var mı öyle bi özellik???veya uygun fiyatlı cihazlardan hangisinde bulabiliriz acaba
  • ya ben araştırdım ama en ucuz bulduğum sıfır fiyatı 215 ytl.. 150ye nerden bulabilirim? bu arada w220 buldm 95liraya ufak hafif şık bi cihaz hoşuma gitti ucuz da istediklerimi karşılarmı acaba L9 dediim gbi 215ten aşağı bulamadım :/
  • ya arkdaşlar L9 piyasada bulabildiğim en uygun fiyat 215ytl..150 liraya nerden bulabilrim? bu arada w220 baktım sıfır 95lira çok şık bi cihaz hoşuma gitti o istediklerimi karşılarmı acaba dediğim gibi L9 en az 215 çünkü :/
  • arkadaşlar arkadaşalar beni de ekleyin listeyeeski motorola kullanıcısıyım bi ara s.e ye felan sapıttım da Allahtan toparladım olayı e2 imle(c550-c650-e365-e398-e1-e770-e1000-l7-z6-w156+ROKR E2 ile son hız telefonu zorlamaya devam)
  • dj_tuna_0007... Hoşgeldin

(Motorola serüvenin tarih gibi..)
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.