Şimdi Ara

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
839
Cevap
2
Favori
43.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyvallah dj_tuna kardeş moralin için sağol..
  • slm motocular..şu motoyuu mail yağmuruna tutsak da yeni modellerinin birkaçını bari burada görsek....
  • önemli değil kardeşim ben nice ölü denen telefoncunun yapamadığı teller gördüm hepsini de ayağa kaldırdık çok şükür oda kalkar biraz üşütmüş işte hepsi o:D

ayrıca tutsak neye yarar kardeşim gelmezki adamalr bizi doğduan sayıyor yollamıyor
  • endlesstr, düzelir mi düzelmez mi kesin birşey diyemem. Umarım düzelir.
  • mrb arkadaşlar.. az önce tekrar denedim v6 yı açılmıyo.. 24 saat ten fazla geçti üzerinden.. yine açılmıyo.. başka yapılabilecek bişey varmı ??
  • Malesef. Cihazın servislik olmuş. :(
  • ok abi eyvallah.. yardımlarınız için çok sağolun.. serviste anlaşılırmı ben yükleme yaparken arızalandığı ?? şu an hiç bi tepki yok cihazda.. sadece usb kablosunu takınca usb girişindeki ışık yanıyo.. şarjda olmuyo.. anlarlar mı dersiniz ??
  • Anlayamazlar merak etme, büyük ihtimalle komple boardu değiştirecekler. Bulamazlarsa V8 vermeleri gerekir.
  • hmm anladım kardeşim.. eyvallah ilgilenen her arkadaşıma çok teşekkür..
  • Sinan/heartless

Yardımın lazım benim cihaz servisten geldi yapmadılar birde sağlam dokunmatiğini bozmuşlar hiçbişey yapamıyorum.
  • arkadaşlar bu w270 tahminen ne zaman çıkar ve fiyatı ne olur sizce ikinci tel olarak almayı düşünüyorum w serisi nasıldır motoralnın daha önce hiç telini kullanmadım da
  • Ergün,

Servise gitmeden önceki arızalarını ve servisten geldikten sonraki arızalarını bi kağıda yaz. Fatura fotokopisini ve cihazı genpaya teslim et. Ayrıca genpa'nın verdiği eski tutanağı da kendilerine ver. Umarım kısa zamanda yaparlar ya da değişimi olur.
  • Tamam çok saol,ozaman bana yarın kadıköy yolu gözüktü

Birde ekranın tam pin kodunun olduğu sayılarda 7'nin üstünde basılı kalıyo,sağdaki tuş kilidini hızlı açıp kapatınca 7 tuşunu basıyo açık bırakınca 7 ye basılı kalıyo.
  • paşam benide ekle slvr L9 la bende buradayım.sıkı bir motorolacı oldum bende..gerci gecen sene çok kararsız bi şekilde adım ama kesinlikle pişman değilim.
  • Hoşgeldin allcapone
  • arkadaşlar bugün gönderdim v6 mı servise.. bakalım neler olacak
  • Merhaba arkadaşlar bende emektar L7 sahibiyim motorola club a katıldım fakat logo ortada olması gerekirken sola yaslı oluyor ortaya nasıl alacağımı bilen varmı ?
  • hayati54... Hoşgeldin

Profilim-PGD Code.. Burada açıklama mevcut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanki -- 27 Mart 2009; 15:09:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: inanki

hayati54... Hoşgeldin

Profilim-PGD Code.. Burada açıklama mevcut..

ehehe yapabildim teşekkür ederim @inanki
  • Hoşgeldin hayati54
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.