Şimdi Ara

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
839
Cevap
2
Favori
43.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar bir motorola v8 kullanıcısı olarak benide aranıza kabul ederseniz sevinirim...
  • oneee... Hoşgeldin
  • bende motorola bölümüne kaydolmak istiyorum
  • Sen de hoşgeldin Gökhan..
  • Hoşgeldiniz oneee ve gokhan4848 !!!
  • Hoşbulduk arkadaşlar

ya L7me hastayım Z6yı bile o kadar çok sevmiyorum zaten modlamayı beceremedim Z6yı çok samimi söylüyorum L7mi 6500 N73 vs telfonlara değişmem
  • hoş bulduk arkadaşlar...
  • mrb arkadaşlar.. nihayet v6 ım geldi bugün servisten.. heartless arkadaşın dediği gibi board değişmiş.. yani maxxıma kavuştum sonunda
  • Tekrar hoşgeldin, adına çok sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 10 Nisan 2009; 19:05:57 >
  • eğer 614c yi bir şekilde toparlatamazsam, dar hafızalı bir V8 alıp sefasını süreceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 11 Nisan 2009; 11:59:51 >
  • B-52's - Planet Claire 1982
  • tam 2 hafta sürdü işlemler.. brde genpanın sitesinden yaptıkları işlemleri adım adım takip edebilme olanağı çok iyi bişey.. ben 1 aydan önce gelmez diye tahmin ediyordum ama iyi bir zamanda geldi
  • Motorola Rokr E6 Alma gibi bir düşüncem var ya uygun bi sıfır yada sıfır tadında bi 2.el alıcam bikaç seçenekte var kafamda ama soru işaretlerimde var kısasüreli bi telefon olsun istemiyorum ve kolay sıkılmıyım istiyorum msj yazma olayı zorsa gene hiç bulaşmıyım çünkü sevgilimle msjlaşabilmem lazım düzenli şekilde kavga çıkartır yoksa Motorolacılardan tavsiyeler bekliyorum teşekkürler herkeze
  • s.a hayırlı akşamlar arkadaşlar kendim için 200 - 250 tl civarında telefon alıcam önerilirenizi bekliyorum aklımdan geçen modeller

Motorola MotoSlvr L9
    Motorola MotoRokr Z6
    Motorola MotoRokr E2-E8
    Motorola MPX 200

Trident MB-1100
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprice

s.a hayırlı akşamlar arkadaşlar kendim için 200 - 250 tl civarında telefon alıcam önerilirenizi bekliyorum aklımdan geçen modeller

Motorola MotoSlvr L9
    Motorola MotoRokr Z6
    Motorola MotoRokr E2-E8
    Motorola MPX 200

Trident MB-1100

aynı fiyat aralığında sıfır gibi 2.el rokr E6 düşünüyorum ancak sayfanın müdavimleri ortada yok bize yardımcı olan çıkmıyıcak gibi ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

quote:

s.a hayırlı akşamlar arkadaşlar kendim için 200 - 250 tl civarında telefon alıcam önerilirenizi bekliyorum aklımdan geçen modeller

Motorola MotoSlvr L9
    Motorola MotoRokr Z6
    Motorola MotoRokr E2-E8
    Motorola MPX 200

Trident MB-1100

aynı fiyat aralığında sıfır gibi 2.el rokr E6 düşünüyorum ancak sayfanın müdavimleri ortada yok bize yardımcı olan çıkmıyıcak gibi ...

İşleri vardır..

250 Tl. civarı sıfır E6 alınabilir.. E8 çok para.. Çok mesaj yazıyorsan eğer E2 veya Z6 düşünebilir.. L9 dan daha iyidir. En alttaki seçeneği es geçiyorum..

• quote:

Orjinalden alıntı: inanki

quote:

Orjinalden alıntı: LaYLoNDoN

quote:

Motorola MotoSlvr L9
    Motorola MotoRokr Z6
    Motorola MotoRokr E2-E8
    Motorola MPX 200

Trident MB-1100

İşleri vardır..

250 Tl. civarı sıfır E6 alınabilir.. E8 çok para.. Çok mesaj yazıyorsan eğer E2 veya Z6 düşünebilir.. L9 dan daha iyidir. En alttaki seçeneği es geçiyorum..

bana sıfır e6 bulabilirmisin ?? o fiyata

• quote:

LaYLoNDoN..

Teknosa'lara bakmanı öneririm..

İnan ki: Dokunmatik telefon kullanmak kolay değil..Hele ki sık mesaj yazan kişiler için. Örnek; öğrenciler. Telefona bakmadan mesaj yazıyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: inanki

quote:

LaYLoNDoN..

Teknosa'lara bakmanı öneririm..

İnan ki: Dokunmatik telefon kullanmak kolay değil..Hele ki sık mesaj yazan kişiler için. Örnek; öğrenciler. Telefona bakmadan mesaj yazıyorlar

alışırız ya

• MOTOROLA ROKR E6 .. TeknoSA'da yok ...
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.