Şimdi Ara

D.H Motorola CLUB [ Önemli Konular ] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
839
Cevap
2
Favori
43.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ok. heartless kardeşim sağol bilgilerin için.. motorola olsunda varsın geç açılsın kamerası. kadı kızında bile daha fazla kusur vardır bence..
    birde kamerea ışığı çift led gibi ama tek yanıyo o nasıl bişey öle ?yanmayan sadece görüntü mü acaba ?
  • Çift led yok dostum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprice

arkadaşlar E6 250 tl ye sıfırı nerde bulan varmı ?

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-motorola-rokr-e6-fiyati,010452.html

http://www.teknofiyat.com/index.php?search=+Motorola+MotoRokr+E6&altlimit=&ustlimit=

Bi ara HB de kampanya vardı.. 240 TL civarına satıldı. bu aralar gene kampanya olabilir. Forumda ikinci elini 150 TL ye kadar satanlar da vardı yakın zamanda..

• hmm anladım abi eyvallah çok sağol
  • Motorola ML910

Böyle bir notebook istermiydiniz ? Johnnylerin dünya'nın heryerinde kesintisiz iletişim kurmasını sağlayan motorola üretimi cihazlardan sadece biri.

http://www.engadget.com/2007/03/20/motorolas-rugged-ml910-laptop-and-mw810-mobile-workstation/

http://www.motorola.com/Business/US-EN/Business+Solutions/Industry+Solutions/Federal+Government/C4ISR+Solutions--Devices/ML910_US-EN

• ML910™ Rugged Notebook = Motorola Tundra VA76r.. Daha çok Askeriye için üretilmiş gibi. Özelliklerinin yanı sıra sağlamlığı ile de ön plana çıkıyor.

İlk defa gördüm dersem yalan olmaz.. İlk verilen link 2007 yılına ait
  • Moto; dönemsel bomba modeller üretir halka yönelik
  • Ekleyin beni de yafs. 10 senedir motorola kullanırım su anda a008 ve rokr z6 ile devam
  • )) Motorola ROKR Z6 Müzik Telefonu (( bu arada bu konuyu bastan sona okudum ancak gordum ki konuyu mesaja kapatmıslar...
    Sanırım bunu konuları birlestirmek isterken yanlıslıkla yapmıslar. Ya da z6 rokr'cıların bulustugu baska bir konu mu war?!
    Forum yoneticilerine durumu anlattım bakalım cozebilecekler mi?!
  • Hoşgeldin Blur

Z6 kullanıcıların buluşma noktası ; Z6 Mod rehberi,http://forum.donanimhaber.com/m_27585730/tm.htm
  • beni de eklersen sevinirim klübe. Gayet güzel paylaşımlar yapılmış.
  • Motorola April eNewsletter

You know what they say, right? One man's recycled plastic is another man's next amazing mobile phone. Okay, well, maybe not exactly. But who wouldn't appreciate the amazing MOTO™ W233 Renew?
    The first and only carbon neutral mobile phone made using plastics comprised of recycled water bottles. Now that's a truly refreshing idea. Make Earth Day a time of meaningful change. Join us at the fourth annual Green Apple Festival, April 17-19, 2009. Visit greenapplemusicfestival.com. So go ahead. Make your mother, umm, we mean, Mother Nature proud.
    100% recyclable phone housing and battery cover
    First CarbonFree™ mobile device on the market
    70% recyclable, promoting future eco-responsibility
    Check out how Motorola continues to stay green. Learn more about Motorola EcoFacts, visit motorolaecofacts.com

Calling anyone who's looking for a great giveaway. Have we got an offer for you! Your friendly pals at Motorola are giving you and all your freebie-loving friends the opportunity to download a new spring ringtone for absolutely nothing. Zip. Zilch.*
    Just click on the link below. Get loaded up with a fresh new sound for spring now.** Hey, what have you got to lose? Exact-a-mundo, my friend.

Barking dogs. Crying babies. Garbage trucks screeching down the alley. We've all had to suffer through a world of distracting noises when we're on the phone. That is, until now. Motorola's revolutionary CrystalTalk™ technology automatically enhances sound quality while eliminating annoying background noise at the same time.
    Yes, you heard that right. Just think. You'll never have to excuse yourself from that rockin' party, the big game, or a noisy restaurant ever again. Now that sounds pretty good, indeed.

Dynamic and rich sound quality. Hands-free convenience. All your favorite songs on the go. Sounds pretty amazing, right? Well, it's all available with MOTOROKR™ S305 Wireless Stereo Headphones. The MOTOROKR S305 let's you say goodbye to the hassles of wires and hello to the freedom of volume and calling controls, so you never miss a beat.

• Hoşgeldin CΛRNIVΛLE

• bu modelin ismi ne. Çok şık bir tasarımı var.
  • kapak v360 tan esinlenmiş sanki
  • evet v360 ı baya andırıyor söle bir bakınca
  • Rokr W6 :)
  • merhaba arkadaşlar

v3iye audio_cfg_b dosyası (yüksek ses) atarsam dış hoparloru etkilediğini biliyorum.yükses ses çalıyor ancak bu kulaklıkdada geçerlimidir ?? ona göre atıcam v3ideki kulaklık sesinin kısıklığından bıktımm..

edit:yazım hatası ve ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cappy_55 -- 19 Nisan 2009; 13:28:55 >
  • w6 çok güzel bir telefonmuş.Tasarımı ve özellikleri güzel.350 saat bekleme ve 6 saat konuşma sunuyor.Bu çok iyi işte...
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.